ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αφήνει το ντέρμπι και βλέπει ΠΑΟΚ η Νίκη Βόλου

αφήνει-το-ντέρμπι-και-βλέπει-παοκ-η-νίκ-46302

Χωρίς καιρό για χάσιμο η Νίκη Βόλου αφού πανηγύρισε στο ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο, στρέφει πλέον την προσοχή της στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ στο Πανθεσσαλικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν των ερυθρόλευκων στο γήπεδο της Νεάπολης, διευρύνοντας το αήττητο σερί τους έστω κι αν αρκούσε να αγωνιστούν για ένα ημίχρονο, τραβώντας το χειρόφρενο στο δεύτερο.

Το τελικό 1-2 σίγουρα άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο των κυανόλευκων, με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη και τους παίκτες του να αφιερώνουν τη νίκη στο βολιώτικο ντέρμπι σε αυτούς, αλλά τους χρειάζονται ξανά από αύριο και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ για την 29η αγωνιστική.

Το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού θα ξεκινήσει στις 15:00 και η Νίκη ισοβαθμεί μέχρι στιγμής στην 3η θέση με την Αναγέννηση και την Ξάνθη στους 44 βαθμούς, με τους Καρδιτσιώτες όμως να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και να φιλοξενούν αύριο τον Ηρακλή, ενώ οι Ακρίτες παίζουν εντός έδρας με τον ΟΣΦΠ Β’.

Αποκατάσταση μετά το ντέρμπι

Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στο γήπεδο την Κυριακή και χωρίς καιρό για χάσιμο και όσοι αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Χθες το πρόγραμμα δεν ήταν επιβαρυμένο, αλλά κινήθηκε σε ηπιότερους ρυθμούς, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην υπολογίζει και πάλι για αύριο στις υπηρεσίες του Αντόνιο Ροχάνο, ενώ ακόμη δύο παίκτες θα είναι εκτός λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών. Ο λόγος για τους Μέτσε και Κυριακίδη, με τον πρώτο να εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής που του αναλογεί, ενώ θα είναι η δεύτερη και τελευταία αγωνιστική για τον Κυριακίδη, που δεν είχε παίξει και στην Καβάλα.

Με ανακοίνωσή της η κυανόλευκη ΠΑΕ ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, αλλά και τους 30 προσκεκλημένους, που έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Νεάπολης το περασμένο Σάββατο. Συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην τήρηση των μέτρων, το Σάββατο (2/4), με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, στο γήπεδο της Νεάπολης.

Παράλληλα, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους 30 προσκεκλημένους της ομάδας μας, στο ντέρμπι, οι οποίοι είχαν κόσμια συμπεριφορά στην κερκίδα, καθώς και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης που σεβάστηκε τις υποδείξεις μας, λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, και δεν επιχείρησε να προσεγγίσει το γήπεδο της Νεάπολης, υπό το φόβο δημιουργίας επεισοδίων».

Μέχρι το φινάλε

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Νεάπολη, η Νίκη Βόλου θα επιστρέψει αύριο στο Πανθεσσαλικό για να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ Β’ στις 15:00 και για την 29η αγωνιστική και τέσσερις μέρες μετά, στις 10/4 θα πάει στα Τρίκαλα για την 30ή αγωνιστική. Μεσοβδόμαδο και στις 13/4 θα είναι το ντέρμπι της Θεσσαλίας με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό για την 31η αγωνιστική, για να ακολουθήσει νέα αναμέτρηση με την έτερη ομάδα της Λάρισας, τον Απόλλωνα στις 17/4 στη Φιλιππούπολη.

Μετά τη διακοπή του Πάσχα η Νίκη επιστρέφει στη δράση στις 27/4, παίζοντας με τον ΟΣΦΠ Β’ και ρίχνει αυλαία στις υποχρεώσεις της στις Σέρρες, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό την 1η Μαΐου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου