ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεχωριστή υποδοχή στη Μαιάνδρου για τους νικητές του βολιώτικου ντέρμπι

ξεχωριστή-υποδοχή-στη-μαιάνδρου-για-τ-53129

Ο κόσμος της Νίκης Βόλου απουσίαζε από το γήπεδο της Νεάπολης το περασμένο Σάββατο, αλλά οι κυανόλευκοι κέρδισαν τον συμπολίτη Ολυμπιακό, βγάζοντας τους φιλάθλους τους στον δρόμο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή των κυανόλευκων μετά το 1-2 για την 28η αγωνιστική, έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους της ομάδας, ακινητοποιώντας το έξω από το γήπεδο Π. Μαγουλάς, ενώ αργότερα μερίδα των φιλάθλων προχώρησαν και σε μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης.

Μετά το πάρτι στη Μαιάνδρου ακολούθησε πορεία στο κέντρο του Βόλου

Παναγιωτίδης: «Πιστεύω κάναμε

υπερήφανο τον κόσμο μας»

Για τα όσα έζησε εντός αγωνιστικού χώρου μίλησε ο μέσος των κυανόλευκων Παναγιώτης Παναγιωτίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης στους εκπροσώπους του Τύπου, μιας και οι δηλώσεις του στη ζωντανή σύνδεση με την ΕΡΤ3 δεν του «επετράπησαν», αφού πλαστικά μπουκάλια εκσφενδονίστηκαν προς το μέρος του. Αρχικά ο μέσος των κυανόλευκων σχολίασε: «Ηταν ένα τοπικό ντέρμπι. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος παίζει ένα παιχνίδι που είναι τελικός γι’ αυτόν. Ηθελε πολύ τους βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Παραμείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε και λίγο αργότερα πετύχαμε και δεύτερο γκολ.

Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, παρόλο που είχαμε κόντρα τον δυνατό αέρα. Αν και ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ, πιστεύω ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ετσι καταφέραμε να κερδίσουμε.

Πιστεύω ότι κάναμε υπερήφανο τον κόσμο μας, όπως κάναμε και τους εαυτούς μας. Θέλουμε να μας στηρίξει. Εχουμε δημιουργήσει πραγματικά μια πολύ καλή παρέα και μια δεμένη οικογένεια. Ελπίζω ο κόσμος να το βλέπει αυτό και να μας στηρίξει στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Για τους στόχους και τα κίνητρα που έχει ο ίδιος και η ομάδα του: «Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Παίζουμε στη Νίκη Βόλου. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να βρισκόμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Φυσικά έχουμε και κίνητρο ο καθένας προσωπικά να κερδίζει την κάθε «μονομαχία» και τον κάθε αγώνα για την ομάδα και τον εαυτό του».

Για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό: «Εύχομαι και ελπίζω να μας στηρίξει ο κόσμος. Θεωρώ ότι βλέπει αυτή την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουμε και δίνουμε το 100% τόσο για την ομάδα, όσο και για τους φιλάθλους. Πιστεύω ότι κάναμε υπερήφανους και αυτούς με τη νίκη στο ντέρμπι και περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν».

Ανακοίνωση της Νίκης για τη φιλοξενία

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη φιλοξενία, εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη φιλοξενία της στην αποστολή της ομάδας μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης, το μεσημέρι του Σαββάτου (2/4), στο γήπεδο της Νεάπολης και της εύχεται καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Συγχαρητήρια από τους οργανωμένους

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις μετά το νικηφόρο παιχνίδι στη Νεάπολη εξέδωσαν οι σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Club και Blue Angels αναφέροντας:

Blue Angels: «Ακόμα χύνουμε… δάκρυα χαράς! Για ακόμα μια φορά η ομάδα μας, έδωσε ένα μάθημα στον γνωστό καρπαζοεισπράκτορα της πόλης. Ανακοινώσεις και κλάψα εσείς; Γκολ και νίκες εμείς! Η περήφανη προσφυγική Νίκη Βόλου σας σεβάστηκε και δε σας έριξε 5 γκολ. Φέτος μέσα έξω να μη ξεχνιόμαστε.

Επειδή όμως το έργο το έχουμε ξαναδεί και το έχετε ξαναπαίξει πολύ καλά εσείς, ξέρουμε που θα πάτε του χρόνου. Αν δεν πάτε όμως, είμαστε διατεθειμένοι να σας δώσουμε εκπτωτικά κουπόνια για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας, για Ευξεινούπολη και Ν. Αγχίαλο.

Οσο για τον περήφανο λαό σας που ούτε με 5 ευρώ δε γέμισε το γήπεδο, σας προτείνουμε από του χρόνου να πάτε να παίξετε σε ένα γνώριμο σας γήπεδο, στο Κιούπι.

Ευχαριστούμε την ομαδάρα μας που μας έκανε περήφανους για ακόμα μια φορά, παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση. Ολοι τώρα μαζί στα τελευταία ματς μια γροθιά για να τερματίσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ραντεβού στην κερκίδα με φωνή και με ψυχή!

BLUE ANGELS 1994 «Β. Κωστής»».

Blue Club: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσε και την περηφάνια που νιώσαμε βλέποντας σας να δείχνετε έλεος για την οικτρή θέση και την κατάντια της ομαδούλας της Νέας Δημητριάδας.

Υγ1. Ολη η Ελλάδα είδε ποια είναι η συνοικία, του χρόνου έχει tour σ’ όλη την Μαγνησία.

Υγ2. Μετά του Τζιώρα και του Πασχάλη η νύχτα είναι μεγάλη.

Υγ3. Ο νέος σας μπαμπάς είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς.

BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου