ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εχει τα δικά της κίνητρα για το «διπλό» η Νίκη

εχει-τα-δικά-της-κίνητρα-για-το-διπλό-57245

Η Νίκη Βόλου μπορεί να μην «καίγεται» βαθμολογικά, ωστόσο έχει τα δικά της κίνητρα, προκειμένου να κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς στο σημερινό ντέρμπι της πόλης με τον Ολυμπιακό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από τη μία η επιστροφή στην 4η θέση και από την άλλη το γόητρο θα παίξουν τον δικό τους ρόλο για τη Νίκη Βόλου, με τους οργανωμένους των κυανόλευκων να ζητάνε από τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους παίκτες του, τους τρεις βαθμούς.

Η Νίκη επιστρέφει στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου αγωνίστηκε φέτος ως γηπεδούχος σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά σήμερα θα είναι φιλοξενούμενη του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος μπροστά στον κόσμο του «καίγεται» για την παραμονή.

Η Νίκη, που θα στερηθεί σήμερα τους δικούς της φιλάθλους, με οδηγό το πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο έγινε στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας με 1-0, χάρις σε τέρμα του αρχηγού της Σταύρου Τσουκαλά, θέλει σήμερα να «διπλώσει» τις νίκες, αγνοώντας αν ο Ολυμπιακός παίζει και τη σωτηρία του.

Αυτό που έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια, απέναντι σε ομάδες που είτε έπαιζαν για να βρεθούν πιο κοντά στην κορυφή, είτε πάλευαν και συνεχίζουν να παλεύουν για την παραμονή τους, θα κάνει και σήμερα η Νίκη, χωρίς να «χαριστεί», όπως είχε τονίσει την περασμένη εβδομάδα ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Βέβαια, ο Μακεδόνας τεχνικός δεν αγνοεί πως το σημερινό παιχνίδι έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα κάτι που έχει ζήσει και στην πρώτη του θητεία στον πάγκο των κυανόλευκων. Εξάλλου όπως σχολίασε σχετικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη :«Είναι ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό και δεν παίζουν ρόλο οι θέσεις που έχουν οι δύο ομάδες. Ξέρω ότι όλη η πόλη ζει και αναπνέει γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι δυο ομάδες έχουν αυτή τη στιγμή τελείως διαφορετικούς στόχους, αλλά όταν υπάρχει τέτοιο παιχνίδι χάνονται οι βαθμολογικές διαφορές και όποιος έχει τη μεγαλύτερη θέληση να το κερδίσει, αυτός στο τέλος καταφέρνει να το πάρει.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο αντίπαλος θα είναι πολύ διαφορετικός από άλλα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να είμαστε μέσα στο κλίμα και να βάλουμε σε σειρά πράγματα, τα οποία ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε από τον αντίπαλο».

Παρών οι οργανωμένοι

Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα της τελευταίας -πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- προπόνησης στο γήπεδο του ΟΣΕ, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της Νίκης, έδωσε το παρών και μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ για το παιχνίδι. Οι οργανωμένοι ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές υγεία, τονίστηκε η σημαντικότητα της αναμέτρησης για τον σύλλογο και ζήτησαν από τους παίκτες να μπουν δυνατά στο ματς και να πάρουν το «διπλό». Αμέσως μετά το τέλος της συζήτησης, οι οπαδοί έφυγαν και ξεκίνησε η προπόνηση.

Απαγορεύεται

η μετακίνηση

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την απαγόρευση μετακίνησης για τους φιλάθλους της στο σημερινό παιχνίδι. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου υπενθυμίζει στους φίλους της πως απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνησή τους στο γήπεδο της Νεάπολης, με σκοπό να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, σήμερα μεσημέρι του Σαββάτου (2/4, 14:45).

Στο πλαίσιο αυτού, συνιστούμε στον κόσμο της ομάδας μας να μην επιχειρήσει τη μετάβασή του σε αυτό, κατά την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, καθώς, αφενός δεν θα του επιτραπεί η προσέγγισή του, λόγω ισχυρής αστυνομικής δύναμης στα πέριξ του, αφετέρου θα αμβλυνθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος ενδεχόμενων επεισοδίων».

Εκτός ο Ροχάνο

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή των κυανόλευκων στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο τραυματίας Αντόνιο Ροχάνο, όπως αναμένονταν, μιας και ξεκίνησε νέο πρόγραμμα αποθεραπείας. Την κυανόλευκη αποστολή αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Πάνος, Αθανασίου, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσιμπούκας, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Στοΐνοβιτς, Γκαρσία, Βλαχομήτρος, Βασιλείου, Κάσσος, Μιράντα, Κουσκουνάς, Τζιώρας, Κυρίτσης.

Τετάρτη η συνέχεια

Χθες, ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής, η οποία είναι εμβόλιμη και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου, με τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ΠΑΟΚ Β’ στις 15:00, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει ρεπό, όπως ρεπό είχε η Νίκη την περασμένη Τετάρτη, έχοντας εξτρά μέρες προετοιμασίας για το σημερινό ντέρμπι.

Το πρόγραμμα στον Βόρειο όμιλο έχει ως εξής:

Τετάρτη 6/4-15:00

Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β’

Αλμωπός Αριδαίας-ΑΟ Τρίκαλα

Καβάλα-ΑΕΛ

Θεσπρωτός-Απόλλων Λάρισας

Ξάνθη-Ολυμπιακός ΣΦΠ Β

Πιερικός-Πανσερραϊκός

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής

Απόλλων Πόντου-Βέροια

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου