ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τζιώρας: Θέλουμε το ματς και για τον κόσμο μας

τζιώρας-θέλουμε-το-ματς-και-για-τον-κόσ-64878
Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, στο γήπεδο της Νεάπολης, το μεσημέρι του Σαββάτου (2/4, 14:45), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, έκανε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Χρήστος Τζιώρας.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα, ξέρουμε, λίγο-πολύ, τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τις δύο ομάδες, για την πόλη του Βόλου. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, καθαρό και δίκαιο, το οποίο θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Αγωνιστικά, είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι κι ελπίζω να το “βγάλουμε” αυτό και στο γήπεδο, για να δείξουμε ποιοι είμαστε. Τον τελευταίο καιρό, είμαστε σε πολύ καλό “φεγγάρι”, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ελπίζω και το Σάββατο να είμαστε εμείς οι νικητές.
Ο κόσμος μας να γνωρίζει πως σ’ αυτό το παιχνίδι θα δώσουμε το 100%, όπως σε όλες τις αναμετρήσεις μας. Θέλουμε το παιχνίδι αυτό, και για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας, που ξέρουμε πόσο πολύ θέλει αυτή τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι, ένα ιδιαίτερο ματς και θα δώσουμε τα πάντα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου