ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε ρυθμούς ντέρμπι η Νίκη

σε-ρυθμούς-ντέρμπι-η-νίκη-68973

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται από χθες η Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να ξεκινούν την προετοιμασία μετά το ρεπό της Δευτέρας, χωρίς να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Αντόνιο Ροχάνο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής ανάμεσα στις ομάδες του Βόλου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου στο γήπεδο της Νεάπολης με ώρα έναρξης τις 14:45 και θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από τη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ3).

Η Νίκη Βόλου έχει την πολυτέλεια να μην αγωνίζεται σήμερα για την εμβόλιμη 27η αγωνιστική, κάνοντας το ρεπό της και έχει την άνεση σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που παίζει σήμερα στην Αριδαία, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Οι κυανόλευκοι στο τελευταίο τους παιχνίδι δεν έδειξαν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι κόντρα στην ομάδα του Αλμωπού, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να κάνει λόγο στη συνέχεια για μία από τις πιο «μπλαζέ» εμφανίσεις τους, που θα μπορούσε να σταματήσει το αήττητο σερί.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι καλείται να «δουλέψει» ακόμη περισσότερο η Νίκη, θέλοντας συνέχεια στο σερί της και μετά το βολιώτικο ντέρμπι.

Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στο γήπεδο του ΟΣΕ και έπαιξαν διπλό 6×6, σε μικρούς χώρους, κατά βάση. Όλοι συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, εκτός του Αντόνιο Ροχάνο, που έκανε ατομικό κι είναι εκτός πλάνων για το ντέρμπι του Σαββάτου, όπως είχε τονίσει και ο Βοσνιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλμωπό.

Ο Ροχάνο, που είχε επιστρέψει μετά από τραυματισμό και πήρε χρόνο συμμετοχής τόσο με Θεσπρωτό όσο και με Καβάλα, δεν ήταν διαθέσιμος στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό και «προφυλάχθηκε» με τον χρόνο επιστροφής του πλέον να παραμένει άγνωστος.

Το πρόγραμμα της 28ης

Βόρειος όμιλος

Σάββατο 2/4

14:45 ΟΣΦΠ Β’-Πιερικός (ERTSPORTS)

14:45 Ολυμπιακός-Νίκη (ΕΡΤ3)

14:45 ΠΑΟΚ Β-Αλμωπός Αριδαίας

Κυριακή 3/4

14:45 Ηρακλής-Απόλλων Π. (Ertsports)

14:45 Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας

14:45 Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη

14:45 Τρίκαλα-Καβάλα

17:00 ΑΕΛ-Θεσπρωτός (Ertsports)

Ρεπό: ΝΠΣ Βέροια

Νότιος όμιλος

Σάββατο 2/4

14:45 ΟΦ Ιεράπετρας-Παναθηναϊκός Β

17:00 Αιγάλεω-ΑΕΚ Β

Κυριακή 3/4

14:45 Καλλιθέα-Καλαμάτα

14:45 Λεβαδειακός-Επισκοπή

14:45 Ηρόδοτος-Κηφισιά

14:45 Ζάκυνθος-Καραϊσκάκης Αρτας

14:45 Χανιά-Εργοτέλης

14:45 Διαγόρας-Αστέρας Βλαχιώτη

Ρεπό: Ρόδος

Μέχρι το φινάλε

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Νεάπολη, η Νίκη Βόλου θα επιστρέψει στο Πανθεσσαλικό στις 6/4 για να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ Β’ για την 29η αγωνιστική και τέσσερις μέρες μετά, στις 10/4 θα πάει στα Τρίκαλα για την 30η αγωνιστική. Μεσοβδόμαδο και στις 13/4 θα είναι το ντέρμπι της Θεσσαλίας με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό για την 31η αγωνιστική, για να ακολουθήσει νέα αναμέτρηση με την έτερη ομάδα της Λάρισας, τον Απόλλωνα στις 17/4 στη Φιλιππούπολη.

Μετά τη διακοπή του Πάσχα η Νίκη επιστρέφει στη δράση στις 27/4, παίζοντας με τον ΟΣΦΠ Β’ και ρίχνει αυλαία στις υποχρεώσεις της στις Σέρρες, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό την 1η Μαΐου.

Συνέχεια για τις Κ20

Μετά το μεταξύ τους παιχνίδι οι ομάδες Κ20 Νίκης και Ολυμπιακού αγωνίζονται το ερχόμενο Σάββατο και πάλι. Η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει στη Λιβαδειά.

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου:

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 2/4

12:00 Κοινότητας Αγίου Γεωργίου,

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός Βόλου

12:30 Π. Μαγουλάς

Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ρεπό: Τρίκαλα

Ιδιαίτερο σεμινάριο

Σεμινάριο διαχείρισης χρόνου, για τους έφηβους αθλητές της, διοργάνωσε η Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στα γραφεία της ομάδας, σε συνεργασία με τον σύμβουλο σταδιοδρομίας, κ. Πάνο Σταυρόπουλο.

Ο κ. Σταυρόπουλος, αφού συζήτησε με τα παιδιά, σχετικά με τις μαθητικές τους επιδιώξεις και τα επαγγελματικά τους όνειρα, υπέδειξε σε αυτά τους τρόπους αποδοτικής μελέτης των μαθημάτων τους, τόνισε τη σημαντικότητα της διαχείρισης του χρόνου τους κι επισήμανε τη σημαντικότητα της διαμόρφωσης προγράμματος, σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις παρενέργειες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της χρήσης του κινητού, κατά τη μελέτη των μαθημάτων από τα παιδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου