ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Περνάω καλά στη Νίκη Βόλου»

περνάω-καλά-στη-νίκη-βόλου-72315

Τις 14 συμμετοχές με τη φανέλα της Νίκης Βόλου έφτασε πλέον ο Χοσέτε Μιράντα και μετά το παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων στη συνέντευξη Τύπου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουϊνέα από τη μέρα που επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα έχει συνεχόμενες παρουσίες με τους κυανόλευκους, έχοντας σκοράρει και δύο φορές μέχρι σήμερα.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το αν θα ήθελε να παραμείνει και τη νέα σεζόν στα κυανόλευκα, μιας και είναι δανεικός από τη Χετάφε, με τον ίδιο να τονίζει πως περνάει καλά με την ομάδα της Νίκης, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει συζήτηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Αλμωπό επεσήμανε αρχικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που κι αυτός θέλει να είναι στις πάνω θέσεις, άλλα έχουμε μια ομάδα που μπορεί να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες και τελικά το κερδίσαμε».

Για το σε ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται: «Μου αρέσει περισσότερο εκεί που μου λέει ο προπονητής. Όπου μου πει ο προπονητής θα παίξω κι εκεί θα κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ για να βοηθήσω».

Για το μέλλον του στη Νίκη κι αν θα ήθελε να παραμείνει στον Βόλο και τη νέα χρονιά: «Με τον καιρό θα μάθουμε τι θα κάνω το καλοκαίρι. Εδώ περνάω πολύ καλά, μου συμπεριφέρονται όλοι πολύ όμορφα. Όταν έρθει η ώρα θα μάθουμε τι θα γίνει στο μέλλον».

«Από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας»

Ο προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας Γιώργος Τυριακίδης μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου σχολίασε: «Κατ’ αρχήν να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου, μία από τις πιο καλές ομάδες της κατηγορίας. Από κει και πέρα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την εμφάνιση. Νομίζω η προσπάθεια μας ήταν πάρα πολύ καλή. Ήμασταν πολύ κοντά στον στόχο. Σε αυτή την κατηγορία και με τέτοιο αντίπαλο μας δόθηκε η ευκαιρία να προηγηθούμε με το πέναλτι, αλλά όλα είναι στο ποδόσφαιρο. Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Μέχρι το 70ο λεπτό και τις αλλαγές η ομάδας μας προσπάθησε και έκανε αρκετές τελικές για εκτός έδρας παιχνίδι, νομίζω πως παίξαμε ορθολογικά, φτάσαμε κοντά στην ισοφάριση, αλλά δεν την πετύχαμε. Δεν βοήθησαν οι αλλαγές τόσο όσο θα περιμέναμε αλλά και η Νίκη βρέθηκε κοντά στο να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Το σημαντικό είναι πως ήμασταν στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Μας μένουν ακόμη 8 παιχνίδια και είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας. Νομίζω πως με αυτή την εμφάνιση και την πορεία μας μέχρι σήμερα δεν μπορεί κανείς να μας αμφισβητήσει. Μετά από 35 χρόνια παίζουμε και πάλι σε αυτή την κατηγορία και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Θέλουμε να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην οικογένεια και τους οικείους του Χρήστου Κοντοβά, για τον θάνατο της μητέρας της συζύγου του. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και το σωματείο των Νέων Αθλητών Νίκης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή των Ακαδημιών μας, Χρήστο Κοντοβά, καθώς και στην οικογένεια και στους οικείους του, για τον χαμό της μητέρας της συζύγου του. Χρήστο, να τη θυμάστε με αγάπη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου