ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βαζάκας: «Πιστεύω σε νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου»

βαζάκας-πιστεύω-σε-νίκη-με-τον-ολυμπι-115897

Ο τεχνικός του Πιερικού, Γιώργος Βαζάκας, στις δηλώσεις του στάθηκε στα δύο γρήγορα γκολ της Νίκης και εξέφρασε την πίστη για νίκη την επόμενη Τετάρτη στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων είπε

«Ξέραμε ότι ήρθαμε να παίξουμε με μία από τις πιο έμπειρες ομάδες με διαφορετικούς στόχους από μας. Η Νίκη διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι. Συνεχίστηκε μία κακοδαιμονία στην ομάδα μου, γιατί μας ακυρώθηκε γκολ με τον Αλμωπό και με τον Ηρακλή χάσαμε πέναλτι στο 96’, ενώ σήμερα δεχθήκαμε ένα γκολ από 50 μέτρα και το δεύτερο ήταν ανεπίτρεπτο.

Πιστεύω ότι τα παιδιά αυτά που είναι φιλόδοξα θα το ανατρέψουν και πως την Τετάρτη ο Πιερικός θα κάνει μία νίκη (σ.σ. με τον Ολυμπιακό Βόλου) και θα πατήσει γερά στα πόδια του, για να πετύχει τον στόχο του, που είναι η σωτηρία. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τη Νίκη. Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου, γιατί πάλεψαν.

Η Νίκη κατόρθωσε να πετύχει δύο γκολ στα πρώτα λεπτά. Από κει και πέρα λόγω της εμπειρίας της διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι. Δεν ρίσκαρε ποτέ και αρκέστηκε στο 2-0».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου