ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων για το Νίκη-ΑΣΑ

σημεία-προπώλησης-εισιτηρίων-για-το-ν-117255

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημέρωσε τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πιερικό (Σάββατο 5/3, 14:45), για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, πραγματοποιείται προπώλησή τους, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία) και στην καφετέρια SAGA (Δημητριάδος 45, Βόλος) από το απόγευμα της Παρασκευής 4/3, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Από ‘κει και πέρα, την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών-χρήση μάσκας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου