ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς φόβο στην Καρδίτσα η Νίκη

χωρίς-φόβο-στην-καρδίτσα-η-νίκη-128147

Να πετύχει αυτό που κατάφερε και στον πρώτο γύρο θέλει σήμερα η Νίκη Βόλου, που φιλοξενείται στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση για την 21η αγωνιστική της Super League 2 με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 14:45.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, που προέρχονται από νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου θα αντιμετωπίσουν τους κιτρινόμαυρους, που ηττήθηκαν την περασμένη Κυριακή από τον Αλμωπό στην Αριδαία, ενώ είχαν και εξ αναβολής αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο στα μέσα της εβδομάδας με τον Ηρακλή, που δεν κατάφεραν να κερδίσουν, μένοντας στο 1-1.

Η Νίκη κατάφερε να πάρει το τρίποντο με 1-0 κόντρα στους Καλαμαριώτες, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε η Αναγέννηση στην Αριδαία την περασμένη Κυριακή, αλλά σήμερα μία εβδομάδα μετά τα πάντα είναι ανοιχτά στο ντέρμπι της Θεσσαλίας για την 21η αγωνιστική.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να διατηρήσει απόρθητη την έδρα της, όπου δεν έχει χάσει ούτε ένα βαθμό μετά από οκτώ αναμετρήσεις, στις οποίες μετρά οκτώ νίκες, ενώ η Νίκη Βόλου εκτός έδρας έχει μόνο μία νίκη, αυτή επί του Πιερικού (0-3), έχοντας από κει και πέρα ήττες σε Βέροια (1-0), ΟΣΦΠ Β’ (2-0), ΑΕΛ (1-0), Θεσπρωτό (2-0) και ισοπαλίες σε ΠΑΟΚ Β’ (2-2), Αλμωπό (0-0), Απόλλων Πόντου (0-0), Ηρακλή (0-0).

Με 21 η Νίκη

Με 21 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε από χθες στην Καρδίτσα η Νίκη Βόλου με τον Αλέκο Βοσνιάδη όμως να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λούκας Γκαρσία, που είναι τιμωρημένος και σήμερα θα εκτίσει την 3η και τελευταία αγωνιστική, αλλά και του συμπατριώτη του Αντόνιο Ροχάνο, που είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Οι υπόλοιποι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι:

Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Κυρίτσης, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Μέτσε, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Στοΐνοβιτς, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Μιράντα, Βασιλείου, Τζιώρας και Κουσκουνάς.

Στο -3 με +3 παιχνίδια η Νίκη

Η Αναγέννηση Καρδίτσας μέχρι σήμερα μετρά 30 βαθμούς (9 νίκες-3 ισοπαλίες-4 ήττες), παίρνοντας έναν στο τελευταίο παιχνίδι της με τον Ηρακλή την περασμένη Τετάρτη, ενώ η Νίκη Βόλου βρίσκεται στους 27 (7 νίκες-6 ισοπαλίες-6 ήττες). Η διαφορά ανάμεσα στους κιτρινόμαυρους και τους κυανόλευκους όμως είναι πως η ομάδα της Καρδίτσας, έχει δώσει τρία παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με τη Νίκη Βόλου, η οποία κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι με σκόρερ τον Βλαχομήτρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σημαντική απώλεια για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη θα είναι αυτή του Λαρέα, που αποβλήθηκε στο Καυτανζόγλειο, όπου Ηρακλής και ΑΣΑ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική. Η Νίκη Βόλου που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, θέλει να εκμεταλλευθεί την κούραση των κιτρινόμαυρων.

Ο Καδδάς

στην Καρδίτσα

Ο Παναγιώτης Καδδάς, από τον σύνδεσμο Αχαΐας, ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση, ανάμεσα στην ΑΣΑ και τη Νίκη. O Καδδάς έχει βρεθεί πρόσφατα σε παιχνίδι της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου του 2020, για το πρωτάθλημα της Football League με αντίπαλο το Αιγάλεω στη Νεάπολη.

Τότε, η Νίκη διαμαρτυρήθηκε έντονα για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των φιλοξενούμενων και με το οποίο προηγήθηκαν πριν το τελικό 1-1.

Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Σπήλιος Οικονόμου (Αχαΐας) και Γιάννης Καραλής (Ηλείας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Ανδριανός.

Ενημέρωση της ΑΣΑ

ενόψει Νίκης Βόλου

Με ανακοίνωσή της η ΑΣΑ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για το σημερινό ντέρμπι της με τη Νίκη Βόλου, αναφέροντας: «Η ομάδα μας υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Οπως συνέβη σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ορισθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Να σημειωθεί πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους φιλάθλους και τους εργαζομένους κατά την παραμονή τους στο γήπεδο.

Δίνουμε μεγάλη σημασία κυρίως στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και στην προστασία της έδρας μας. Δεν πρέπει να χαθεί ότι κερδίζεται στον αγωνιστικό χώρο για την μη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται:

10 ευρώ στις θύρες 1 και 3

15 ευρώ στη θύρα 2».

Το σημερινό πρόγραμμα

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

14:45 Πιερικός-Αλμωπός

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κουφός (Μακεδονίας)-Νταβέλας (Μακεδονίας)

4ος: Μπαΐλης (Πρέβεζας-Λευκάδας)

14:45 Αναγέννηση Κ.-Νίκη

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας)-Καραλής (Ηλείας)

4ος: Ανδριανός (Αχαΐας)

14:45 Ηρακλής-Τρίκαλα

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Κόττορος (Δωδ/σου)-Αρμακόλας (Κυκλάδων)

4ος: Νικολάου (Αθηνών)

Παρατηρητής: Λέφας (Πιερίας)

14:45 Πανσερραϊκός-ΑΕΛ

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας)-Τζιότζιος (Θράκης)

4ος: Λεωνίδας (Τρικάλων)

17:00 Ξάνθη-Καβάλα

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών)-Αναστασιάδης (Σερρών)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

14:45 Ηρόδοτος-ΟΦΙ

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας)-Μηνούδης (Πιερίας)

4ος: Μέγας (Πιερίας)

14:45 Επισκοπή-Διαγόρας

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)-Πλακάς (Δυτ. Αττικής)

4ος: Κουκουράκης (Χανίων)

14:30 Ρόδος-Χανιά

Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών)

Βοηθοί: Σταυρόγλου (Αθηνών)-Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής)

4ος: Πουλόπουλος (Πειραιά)

14:45 Καλαμάτα-Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά)-Χρηστάκος (Πειραιά)

4ος: Τσουκαλάς (Αθηνών)

14:45 Κηφισιά-Αστέρας Βλαχιώτη

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου)-Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

4ος: Στάμος (Ηλείας)

14:45 Λεβαδειακός-Ζάκυνθος

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης ( Κοζάνης)

Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης)-Πράχαλης (Κοζάνης)

4ος: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

14:45 Αιγάλεω-Καλλιθέα

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών)-Τσολακίδης (Αθηνών)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου