ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βασιλείου: «Θετικός ο ανταγωνισμός»  

βασιλείου-θετικός-ο-ανταγωνισμός-134551

Φανέλα βασικού κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Απόλλωνα Πόντου ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Θωμάς Βασιλείου, φθάνοντας έτσι τις 11 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η παρουσία του στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Βέροια, όταν είχε περάσει ως αλλαγή, αλλά κυρίως στο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν από τις κορυφαίες των κυανόλευκων, με τον ίδιο να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, δημιουργώντας αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην ομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει, κάνοντας τους ποδοσφαιριστές ακόμη καλύτερους.

Με τον ίδιο να έχει ένα γκολ κόντρα στην Καβάλα και μία ασίστ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ ζητούμενο είναι να παίζει και ανέφερε αρχικά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου: «Νομίζω κάναμε μια καλή εμφάνιση και είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Σίγουρα έχουμε κάποια δεκάλεπτα που πρέπει να μας προβληματίσουν λίγο, γιατί μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα 90 λεπτά. Από κει και πέρα ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί είναι δύσκολο όταν αλλάζουμε έδρα και δεν παίζουμε στο ίδιο γήπεδο. Από κει και πέρα σίγουρα οι τρεις βαθμοί είναι που μετρούν και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Σίγουρα μας προβληματίζει. Έπρεπε να το έχουμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά νομίζω είναι κάτι που θα έρθει. Όσο δημιουργείς φάσεις, κάποια στιγμή θα τις τελειώσεις. Μόλις σε ένα παιχνίδι βάλουμε 2-3 γκολ, θα «ξεκλειδώσει» αυτό».

Για την προσωπική του απόδοση: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου και προσπαθώ όσο καλύτερα μπορώ και για όσο χρονικό διάστημα αγωνιστώ. Από κει και πέρα σίγουρα κι εγώ θέλω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και να ξεκινάω στα παιχνίδια. Νομίζω ήμουν αρκετά καλός και με τον Απόλλωνα και προχωράμε. Σημασία έχει να καθαρίζουμε τα φαινομενικά εύκολα παιχνίδια, εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στα ντέρμπι, γιατί αν τα παίρναμε αυτά θα βρισκόμασταν και πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και γενικά ο ανταγωνισμός είναι πάντα κάτι καλό. Αν εγώ είμαι καλός θα παίξω, αν είναι κάποιος άλλος θα παίξει εκείνος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και συνεχίζουμε».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου τοποθετήθηκε ο Βασίλης Φράγκος, ο οποίος ξεκίνησε στην αναμέτρηση της Νεάπολης ως μεσοεπιθετικός και στη συνέχεια μετακόμισε στη θέση του δεξιού μπακ. Αναλυτικά όσα σχολίασε: «Είχαμε κι εμείς κάποιες καλές στιγμές στον αγώνα και φτάσαμε σε φάση εκτέλεσης από πλεονεκτική θέση και μέσα στη μεγάλη περιοχή. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Για τον στόχο του Απόλλωνα: «Έχουμε πάρει κάποιους βαθμούς και πιστεύω θα καταφέρουμε να σωθεί η ομάδα, ήρθαν κάποια παιδιά, που μπορούν να βοηθήσουν παραπάνω και είναι σίγουρα μέσα στις δυνατότητές μας να σωθεί η ομάδα».

Κυριακή στην Καρδίτσα

Την Αναγέννηση Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου, θέλοντας ακόμη μία καλή παρουσία σε ένα παιχνίδι ντέρμπι και πάνω απ’ όλα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Νίκη Βόλου είχε καταφέρει να κερδίσει τους κιτρινόμαυρους στο παιχνίδι του α’ γύρου στο Πανθεσσαλικό με τέρμα του Βλαχομήτρου στο 76’ και είναι κάτι που θέλει να επαναλάβει σε μία δύσκολη έδρα.

Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, μια και οι κυανόλευκοι έχουν κερδίσει μόλις μία φορά εκτός έδρας φέτος, τον Πιερικό, πετώντας βαθμούς σε φαινομενικά εύκολα παιχνίδια, όπως αυτά με τον Απόλλωνα Πόντου, τον Θεσπρωτό και τον Αλμωπό.

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 14:45 και βάσει προγράμματος δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση, που για τον ίδιο όμιλο θα μεταδώσει τηλεοπτικά μία μέρα νωρίτερα το Βέροια-ΠΑΟΚ Β’ (ΕΡΤ3) και την Κυριακή στις 17:00 το Ξάνθη-Καβάλα (ΕΡΤ3).

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αναγέννηση μετά την ήττα στην Αριδαία από τον Αλμωπό, την περασμένη Κυριακή, έχει σήμερα εξ αναβολής παιχνίδι και πάλι εκτός έδρας, με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο (ERTSPORTS-15:00).

Μετά το παιχνίδι στην Καρδίτσα, για τη Νίκη Βόλου ακολουθεί στις 6/3 παιχνίδι με τον Πιερικό εντός έδρας και τρεις μέρες μετά (Τετάρτη 9/3) εκτός έδρας αναμέτρηση στην Ξάνθη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου