ΠΑΕ Νίκη: Υποδειγματική η υποστήριξη των φιλάθλων μας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-02-21, 13:38:14
ΠΑΕ Νίκη: Υποδειγματική η υποστήριξη των φιλάθλων μας

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη για το χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα Πόντου στη Νεάπολη τονίζεται:

"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τους φίλους της Νίκης για την υποδειγματική υποστήριξή τους στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα μας χρειάζεται όλους δίπλα της, γιατί η μαζική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, ιδίως όταν αυτή γίνεται σε φίλαθλα πλαίσια, όπως αρμόζει στην ιστορία και τις αρχές της ομάδας μας, είναι ένα από τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά της.

Η σταδιακή αποκλιμάκωση της πανδημίας και η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων θα δώσουν, στο προσεχές μέλλον, την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο γήπεδο και στα παιχνίδια της Νίκης. Ήδη η προσέλευση από το 10% της διαθέσιμης χωρητικότητας αυξάνεται στο 50%.

Αυτό όμως θα συμβεί εντός ενός νέου αυστηροποιημένου πλαισίου, το οποίο ανακοινώνεται σήμερα από τους αρμόδιους φορείς και αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθεί τις επόμενες μέρες, αποτέλεσμα των τραγικών γεγονότων που συγκλόνισαν τη χώρα τον τελευταίο μήνα.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση πως σε συνέχεια της διακηρυγμένης πολιτικής της για μηδενική ανοχή φαινομένων βίας σε αγωνιστικούς χώρους και φθοράς δημόσιας/ιδιωτικής περιουσίας, θα εφαρμόσει, ως οφείλει, τα όσα προβλέπονται και στο νέο αυστηροποιημένο πλαίσιο.

Η αυτονόητη τήρηση της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα είναι μονόδρομος για την προστασία των συμφερόντων της συντριπτικής πλειοψηφίας των φίλων της ομάδας μας, της ιστορίας, των αξιών και των αρχών της Νίκης μας -που συμπληρώνει προσεχώς έναν αιώνα ζωής, καθώς και της αδήριτης ανάγκης να δοθεί ένα τέλος στο ζοφερό κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=