ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τρίτη και φαρμακερή στη Νεάπολη, 1-0 η Νίκη τον Απόλλωνα Πόντου

τρίτη-και-φαρμακερή-στη-νεάπολη-1-0-η-νίκ-139684

Το τρίτο ματς που έδωσε φέτος για το πρωτάθλημα η Νίκη στη Νεάπολη μετά τις δύο ήττες στο ίδιο γήπεδο από Ξάνθη και Απόλλωνα Λάρισας, ήταν νικηφόρο. Οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου με γκολ στο 44’ από τον Μιράντα, που πήρε το ριμπάουντ μετά τηξν απόκρουση του Πίτκα σε προσπάθεια του Κουσκουνά και έστειλε την μπάλα εντός της ανυπεράσπιστης εστίας.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 57’ ο Κάσσος για το 2-0, που βρέθηκε απέναντι από τον Πίτκα μετά το στρώσιμο του Μιράντα, αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Πόντου απέκρουσε. Μάλιστα, η μπάλα πήρε ύψος, αλλά και η νέα προσπάθεια του Κάσσου να σκοράρει με κεφαλιά ήταν ανεπιτυχής.

Η ατυχία διατηρούσε το 1-0 για την ανώτερη Νίκη, που τελικά πήρε το τρίποντο, χωρίς να μπορέσει να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Για τη Νίκη, ο Μπάγιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας τοποθετήθηκαν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κυριακίδης-Ανδρέου-Αλιατίδης-Αθανασίου. Στη μεσαία γραμμή οι Παναγιωτίδης-Τσουκαλάς είχαν ρόλο αμυντικών μέσων, ο Μιράντα οργανωτή, ενώ ο Κάσσος κινούνταν στη δεξιά πλευρά, ο Βασιλείου στην αριστερή και ο Κουσκουνάς στην κορυφή της επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι στο 74’ η Νίκη ζήτησε κόκκινη σε παίκτη των φιλοξενούμενων για χτύπημα εκτός φάσης στον Κάσσο, αλλά ο διαιτητής Τσουκαλάς δεν … συγκινήθηκε.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 1-0

Γήπεδο Νεάπολης

Super League 2-20η Αγωνιστική

Σκόρερ: 44’ Μιράντα

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Τσολακίδης-Αραβίδης (Αθηνών)

4ος: Βλάχος (Αν. Αττικής)

Κίτρινες: 39’ Μιράντα, 67’ Παναγιωτίδης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Αλέκος Βοσνιάδης) Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (77’ Μέτσε), Κάσσος, Βασιλείου (67’ Βλαχομήτρος), Μιράντα (90’ Πάνος), Κουσκουνάς (90’ Τζιώρας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: (Δημήτρης Καλαϊτζίδης) Πίτκας, Πατί, Σουντουρά (65’ Λουφάκης), Ρούνει, Ενομό, Παπαϊωάννου (46’ Εσαλό), Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Φράγκος, Ελέ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου