ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπέος: «Θα ψάξει για άλλο γήπεδο η Νίκη, αν δεν απομονώσει τους αλήτες»

μπέος-θα-ψάξει-για-άλλο-γήπεδο-η-νίκη-143532

Αν δεν απομονώσει η Νίκη τους φιλάθλους που προκαλούν ζημιές, θα πρέπει να ψάξει για άλλο γήπεδο, τόνισε σε παρέμβαση που έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στον Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico, ενώ ανέφερε πως θα φέρει το θέμα την προσεχή Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Μπέος μεταξύ άλλων ανέφερε:

Απόδοση: taxydromos.gr

«Το Πανθεσσαλικό είναι των πολιτών του Δήμου Βόλου. Η Νίκη Βόλου έχει μία επιλογή: απομονώνει αυτούς τους αλήτες και παίρνει το γήπεδο. Το γήπεδο έχει δημιουργηθεί για αθλητικές δραστηριότητες, όχι για να βρίσουν 100 αλήτες τη μάνα μου, αλλά αυτό το ξεπερνάω, να σπάνε και να λεηλατούν.

Θα ασχολούμαστε με τους αληταράδες; Το γήπεδο το δώσαμε στη Νίκη, για να παίζει μπάλα, όχι για να έρχονται αυτοί οι αλήτες.

Αν η Νίκη δεν μπορεί να τους διαχειριστεί, είναι δικό της πρόβλημα. Δεν θα σπάνε, θα καίνε, θα πετάνε καθίσματα.

Αν θέλει η Νίκη το Πανθεσσαλικό, είναι δικό της, αλλά αυτοί οι φίλαθλοι έξω από το Πανθεσσαλικό. Θέλει, καλώς. Δε θέλει; Ας πάει να παίξει όπου θέλει. Και μην το τραβάτε, γιατί δεν θα σας δώσω και τη Νεάπολη. Ό,τι σας λέω εγώ.

Φιλοξενείστε και οφείλετε να σεβαστείτε. Δεν αρκεί η επιθυμία της Νίκης Βόλου, με την οποία έχουμε άψογη συνεργασία. Οφείλει να πάρει και θέση απέναντι σ’ αυτά τ’ αληταριά, που είναι 70-80.

Σπάνε και δύο πόρτες και δύο κιγκλιδώματα. Ή θα απομονώσει αυτούς τους αλήτες ή θα ψάξει να βρει αλλού γήπεδο. Δεν θα κοιτάξουμε αν θα μας ψηφίσουν.

Αν δεν μπορεί η Νίκη να προστατεύσει το Πανθεσσαλικό, άντε γεια. Εγώ στο γήπεδο δεν θέλω αλήτες.

Το γήπεδο είναι για τη Νίκη Βόλου για όποτε έχουμε συμφωνήσει, με την προϋπόθεση ότι θα απομονώσει αυτούς τους αλήτες και θα κλείσει την απέναντι θύρα. Ας κρατήσει τους αλήτες και ας ψάξει να βρει γήπεδο.

Επανειλημμένως έχουν λεηλατήσει. Δεν ήρθαν σε συμπλοκή με αντίπαλους φιλάθλους. Εχουν πρόβλημα και ας το λύσουν επικοινωνιακά.

Τη Δευτέρα περνάμε από το δημοτικό συμβούλιο τη λύση της συνεργασίας. Εχουν καλό νομικό επιτελείο στη Νίκη. Ας έρθουν να δηλώσει επίσημα ότι θα κλείσει αυτή η θύρα απέναντι και ότι αυτοί δεν θα ξαναμπούν μέσα ή θα έχουν σεκιουριτάδες να τους ελέγχουν».

Σε ερώτηση αν θέλει τη Νίκη να ανέβει κατηγορία, γιατί θα είναι ανταγωνιστική προς την ΠΑΕ Βόλος, είπε: «Θα στείλουμε μία σκάλα ν’ ανέβει. Αν μπορούν να ανέβουν και η Νίκη και ο Ολυμπιακός Βόλου, ας ανέβουν. Δεν με ενδιαφέρει. Μακάρι να ανέβει η Νίκη. Πήγα και είδα και δύο-τρία παιχνίδια της Νίκης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου