ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπέος προς Νίκη: «Κλείστε τη θύρα των οργανωμένων»

μπέος-προς-νίκη-κλείστε-τη-θύρα-των-ορ-145606

Να κλείσει τη θύρα με τους οργανωμένους οπαδούς της θέτει ως προϋπόθεση ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σε προσωπική δήλωσή του, προκειμένου να έχει στη διάθεσή της η Νίκη το Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά:

«Ο θόρυβος που επιχειρείται να προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την καταγγελία της σύμβασης για τη χρήση του Πανθεσσαλικού από την ΠΑΕ της Νίκης Βόλου για πολύ συγκεκριμένους και αντιληπτούς από τον κάθε σκεπτόμενο πολίτη λόγους, είναι από κάθε άποψη αδικαιολόγητος.

Αν μάλιστα συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι σπεύδουν να τον ενισχύσουν οι γνωστοί εκπρόσωποι της πιο απεχθούς μορφής λαϊκισμού της πόλης μας, που πέραν της φθηνής ψηφοθηρίας ουδέν άλλο τους ενδιαφέρει, δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης για την κατάντια ορισμένων πολιτικάντηδων που για την επιβίωσή τους δεν σέβονται τίποτα.

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα και για την έκβασή τους η απόφαση δεν ανήκει στοn Δήμο Βόλου αλλά στην ενδιαφερόμενη ΠΑΕ, καλούμε τους παράγοντες που τη συγκροτούν να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν το γήπεδο, για να καμαρώνουν και να χειροκροτούν την ομάδα τους, όποτε αγωνίζεται, ή το θέλουν ως τόπο εκτόνωσης πρωτόγονων και αντικοινωνικών ενστίκτων και συμπεριφορών μιας ομάδας, που αποκαλούνται οργανωμένοι οπαδοί, αλλά μόνο με τον αθλητισμό δεν έχουν σχέση.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή δεν είμαστε διατεθειμένοι να τους βλέπουμε άβουλοι και χωρίς αντίδραση να ρημάζουν και να βανδαλίζουν περιουσιακά στοιχεία των πολιτών του Βόλου στην απαράδεκτη λογική του «αφού πλερώνω….».

Αν λοιπόν η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκης ενδιαφέρεται μόνο για την αγωνιστική πρόοδο και την ανάπτυξη της ομάδος, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, δεν έχει παρά να κλείσει τη θύρα, όπου τα στοιχεία αυτά συγκεντρώνονται και δίκην αγέλης προχωρούν σε έκνομες πράξεις και να τα απομονώσει.

Η στάση μας αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη, αποσκοπεί στην υποχρέωση διαφύλαξης της δημοτικής περιουσίας και είναι κοινή είτε η ομάδα λέγεται Νίκη Βόλου ή Ολυμπιακός Βόλου ή ΝΠΣ Βόλου. Επαναλαμβάνουμε πως, αν η ΠΑΕ Νίκη πράξει τα αυτονόητα, φυσικά και θα είναι στη διάθεσή της και πάλι το Πανθεσσαλικό που είναι για αθλητικούς και μόνο σκοπούς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου