Η επίσημη απάντηση της Νίκης στον Τάσο Μπατζιάκα

Τελευταία ενημέρωση: 2022-02-16, 12:22:18
Η επίσημη απάντηση της Νίκης στον Τάσο Μπατζιάκα

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου απάντησε και επίσημα στην ανακοίνωση του προέδρου Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου, Τάσου Μπατζιάκα, τονίζοντας τα εξής:

"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, προς ενημέρωση όλων των δημοτών της πόλης μας και σε απάντηση της τοποθέτησης του Προέδρου Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου, κ. Μπατζιάκα, οφείλει να κοινοποιήσει τα γεγονότα, ως εξής:

Μετά το τέλος των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας, με αντιπάλους τους Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή, διαπιστώθηκε πως υπήρξαν 30 σπασμένα καθίσματα, δύο σπασμένες πόρτες και φθορές κάποιων σητών στο πρώτο και 12 σπασμένα καθίσματα στο δεύτερο παιχνίδι, αντιστοίχως.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, και στις δύο περιπτώσεις, σεβόμενη απόλυτα τη σύμβαση με τον Δήμο Βόλου, προχώρησε στην άμεση αποκατάσταση όποιων ζημιών υπήρξαν και παρέδωσε το μίσθιο στην κατάσταση που το παρέλαβε. Στα συγκεκριμένα ματς ουδέποτε υπήρξαν επεισόδια, πράγμα που επιβεβαιώνεται από τις εκθέσεις της αστυνομίας και τα φύλλα αγώνα.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κατά τα περίπου τρία έτη θητείας της, έχει σεβαστεί απόλυτα κάθε γήπεδο ή αθλητική εγκατάσταση που της έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Βόλου ή από οποιονδήποτε δημόσιο φορέα, τηρώντας, κατά γράμμα τις συμβάσεις που υπογράφει.

Τέλος, επισημαίνουμε πως οποιαδήποτε συσχέτιση των πρόσφατων τραγικών γεγονότων της Θεσσαλονίκης με τις υλικές φθορές στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι, τουλάχιστον, ατυχής".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=