ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να πάρει αυτό που της στέρησαν στον πρώτο γύρο

να-πάρει-αυτό-που-της-στέρησαν-στον-πρώ-148930

Να αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Ηρακλή και να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα η Νίκη Βόλου, έχοντας δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην πρωτοπόρο Βέροια, για τη 19η αγωνιστική της Super League 2 στις 15:00 (τηλεοπτικά από την Ertsports).

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο πρώτο φετινό παιχνίδι ανάμεσα στους σημερινούς αντιπάλους η Νίκη είχε φτάσει μια ανάσα από τους τρεις βαθμούς, αλλά με πέναλτι-εφεύρεση της κ. Αντωνίου η ομάδα της Ημαθίας έφευγε με βαθμό από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στερώντας από τους κυανόλευκους μια σημαντικότατη νίκη από κάθε άποψη.

Το βέβαιο είναι πως στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας η Νίκη δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα, που βρίσκεται πλέον στην 1η θέση του Βορείου ομίλου, αλλά σύμφωνα και με τον προπονητή των κυανόλευκων Αλέκο Βοσνιάδη, στόχος είναι να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψει τα ατού των αντιπάλων και να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Η αποστολή

της Νίκης Βόλου

Χθες το μεσημέρι ταξίδεψε για τη Βέροια η αποστολή της Νίκης Βόλου, την οποία αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα στους εκλεκτούς και ο Στοΐνοβιτς, που ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Εκτός βρίσκονται οι Μέτσε, Γρομητσάρης, Μιράντα, Γκαρσία, με τρεις πρώτους να είναι τραυματίες και τον τελευταίο τιμωρημένος από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, όταν και δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Αναλυτικά οι 19 που βρίσκονται στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη είναι οι: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Ι. Κυρίτσης, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Στοΐνοβιτς, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Βασιλείου, Τζιώρας, Κουσκουνάς και Ροχάνο.

Παναγιωτίδης: «Το 100%

για το καλύτερο δυνατό»

Ενόψει του σημερινού αγώνα, ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, σχολίασε μιλώντας στην ιστοσελίδα της κυανόλευκης ΠΑΕ: «Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι έδρας, μία ισοπαλία, με αντίπαλο τον Ηρακλή, η οποία μας αφήνει μία πικρία. Δεδομένα, οφείλουμε να αφήσουμε την αναμέτρηση αυτή πίσω μας και να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για τον αγώνα στη Βέροια. Είχαμε ελάχιστο χρόνο να προετοιμαστούμε και να δουλέψουμε κατάλληλα για το προσεχές παιχνίδι, αλλά πάμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και φορμαρισμένο αντίπαλο. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι, καθώς θα έρθουν αντιμέτωπες δύο πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Δεσμευόμαστε πως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για το καλύτερο δυνατό».

Σφυρίζει ο Βάτσιος

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια και τη Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Παγουρτζής και Τιμολέων Γεωργακόπουλος από την ΕΠΣ Πειραιά. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Αλάμπεης (Αθηνών), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλης Σταμούλης (Μακεδονίας).

Ο Βάτσιος έχει διευθύνει ακόμη επτά παιχνίδια φέτος, όλα για τη Super League 2 και τελευταίο ήταν αυτό στη Νεάπολη ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου-Πανσερραϊκό (1-2) την περασμένη Κυριακή.

Στο παρελθόν ο Βάτσιος έχει σφυρίξει σε ακόμη πέντε παιχνίδια τη Νίκη Βόλου, τα οποία ήταν τα εξής:

7/3/10 (Γ’) Νίκη-Μακεδονικός 1-1

23/1/11 (Γ’) Καλλονή ΑΕΛ-Νίκη 1-0

03/2/13 (Β’) Δόξα Δράμας-Νίκη 1-1

13/3/13 (Β’) Καβάλα-Νίκη 1-0

22/12/13 (Β’) Αναγέννηση Καρδ.-Νίκη 0-0

Αρνητικό σερί για Νίκη

Αρνητικό σερί κόντρα στη Βέροια έχει η Νίκη Βόλου, η οποία έχει να κερδίσει την ομάδα της Ημαθίας από το 2006 και στις 21/1 όταν σε παιχνίδι της Β’ Εθνικής είχε επιβληθεί των κυανέρυθρων με 2-0 με δύο τέρματα του Σαϊτιώτη. Από τότε η Βέροια έχει κερδίσει έξι φορές στο γήπεδο και μία χωρίς αγώνα, με το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι η ισοπαλία του α’ γύρου στο Πανθεσσαλικό.

Τα παιχνίδια ανάμεσα σε Βέροια και Νίκη Βόλου από το τελευταίο νικηφόρο των κυανόλευκων:

21/01/06 (Β’) Νίκη-Βέροια 2-0

28/01/07 (Β’) Βέροια-Νίκη 1-0

03/06/07 (Β’) Νίκη-Βέροια 0-2

20/12/09 (Γ’) Βέροια-Νίκη 4-0

02/05/10 (Γ’) Νίκη-Βέροια 1-3

17/12/14 (Α’) Βέροια-Νίκη 2-0

26/04/15 (Α’) Νίκη-Βέροια α.α. 0-3

15/12/19 (Γ’) Βέροια-Νίκη 3-0

13/11/21 (Β’) Νίκη-Βέροια 2-2

Στη Νεάπολη με Απόλλωνα

Μετά το σημερινό παιχνίδι η Νίκη Βόλου θα επιστρέψει στα… εντός έδρας παιχνίδια, αλλά όχι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η συνέχεια των κυανόλευκων θα δοθεί την Κυριακή στις 14:45 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου για την 20ή αγωνιστική στο γήπεδο της Νεάπολης, μια και στο Πανθεσσαλικό υπάρχει προγραμματισμένη αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλος ΝΠΣ-Ολυμπιακό Πειραιώς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου