ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Καταγγέλλει τη σύμβαση με την ΠΑΕ Νίκη για το Πανθεσσαλικό η Επιτροπή Διαχείρισης

καταγγέλλει-τη-σύμβαση-με-την-παε-νίκη-148979

Στην καταγγελία της σύμβασης της ΠΑΕ Νίκης Βόλου για τη χρήση του Πανθεσσαλικού προχώρησε η Επιτροπή Διαχείρισης του σταδίου με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρός της, κ. Τ. Μπατζιάκας, κάνοντας λόγο για ζημιές που προκάλεσαν κάποιοι οπαδοί της ομάδας. Αναλυτικά:

“Μετά και τις νέες εκτεταμένες ζημιές που μερικές δεκάδες ανεγκέφαλων, που δηλώνουν οπαδοί της Νίκης Βόλου, προκάλεσαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την υπάρχουσα σύμβαση με τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκης για τη χρήση του Σταδίου.

Προχωρούμε στην ενέργεια αυτή από την ανάγκη να προστατεύσουμε την περιουσία των πολιτών του Βόλου από την εγκληματική δράσης μιας ομάδας 50 – 100 αλητών, τους οποίους δυστυχώς η διοίκηση της Νίκης Βόλου, με την οποία κατά τα άλλα είχαμε μια πολύ καλή σχέση και συνεργασία, δεν μπορεί να απομακρύνει από τον χώρο, όπου άλλωστε ουδεμία θέση έχουν αφού μόνο τον αθλητισμό δεν αγαπούν και οι σκοποί τους είναι αλλότριοι.

Καλούμε όλους τους παράγοντες του αθλητισμού, υπό το πρίσμα μάλιστα των τραγικών γεγονότων της Θεσσαλονίκης, να προστατεύσουν το χώρο από τέτοια αντικοινωνικά στοιχεία, λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, ώστε να επιστρέψουν στα γήπεδα οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι, οι οικογένειες με τα παιδιά τους”.

Με εκτίμηση,

Αναστάσιος Μπατζιάκας

Πρόεδρος Επιτροπής Διαχείρησης Πανθεσσαλικού

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου