ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δύσκολο έργο στη Βέροια

δύσκολο-έργο-στη-βέροια-150161

Δύσκολο έργο κόντρα στην ομάδα της Βέροιας έχει αύριο η Νίκη Βόλου, που για τη 19η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2 φιλοξενείται από τους κυανέρυθρους στις 15:00, σε ένα παιχνίδι που θα έχει και τηλεοπτική-διαδικτυακή κάλυψη (Ertsports).

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι μπορεί να μην κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί τον β’ γύρο του πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή, το περασμένο Σάββατο, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στα μάτριξ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αλλά κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων τους, που αναγνώρισαν την προσπάθεια.

Μπορεί η Νίκη να έπαιζε με δέκα παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου, κράτησε ωστόσο την ισοπαλία και με εξαίρεση τη φάση του Καρτσαμπά στο 88’ δεν απειλήθηκε άλλη φορά από τον ορεξάτο «Γηραιό».

Κόντρα στο σύνολο του Κώστα Γεωργιάδη η αλήθεια είναι πως η Νίκη δεν έθελξε με την απόδοση, ειδικά στο πρώτο μέρος, όταν μετά το γκολ που πέτυχε ο Βλαχομήτρος, έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, περιοριζόμενη σε παθητικό ρόλο και μοιραία δέχτηκε και το τέρμα της ισοφάρισης.

Πλέον, με πιο καθαρό μυαλό και χωρίς τον τιμωρημένο Λούκας Γκαρσία, που τιμωρήθηκε ίσως και αυστηρά από τον διαιτητή Φίτσα, η Νίκη Βόλου θα πάει στη Βέροια, προκειμένου να πάρει ότι της έκλεψε στον α’ γύρο η διαιτητής Αντωνίου, η οποία είχε καταλογίσει πέναλτι-εφεύρεση υπέρ της ομάδας της Ημαθίας, που γλίτωσε την ήττα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και πήρε τον βαθμό μετά το τελικό 2-2.

Αθανασίου: «Με την αποβολή άλλαξαν τα δεδομένα»

Για τη λανθασμένη διαχείριση του αγώνα μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Νίκος Αθανασίου, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου, μετά και την πώληση του Γιώργου Τζοβάρα. Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας, που έχει πάρει φανέλα βασικού σχεδόν με το «καλημέρα» σχολίασε μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο 25λεπτο, πετύχαμε το γκολ, στη συνέχεια χωρίς λόγο κλειστήκαμε πίσω και παίξαμε ένα άμεσο παιχνίδι όταν βγαίναμε στην επίθεση, ενώ θα έπρεπε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα. Δεχθήκαμε πίεση από στατικές φάσεις, με κόρνερ και μεγάλα πλάγια άουτ και από μία τέτοια φάση δεχθήκαμε το τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και είχαμε το πάνω χέρι, κάναμε δύο ευκαιρίες όμως στο 58’ είχαμε την αποβολή και τα δεδομένα άλλαξαν. Οπότε ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, κοιτάζεις, τουλάχιστον, να μην το χάσεις και ήρθε το ισόπαλο αποτέλεσμα».

Για το αν η αλλαγή του ήταν θέμα τακτικής ή τραυματισμού: «Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα τραυματισμού, παίζει ρόλο και η κίτρινη κάρτα που είχα δεχθεί, οπότε ήταν θέμα τακτικής αλλά ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα».

Για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην ομάδα: «Όλα είναι πολύ όμορφα, όπως έχω ξαναδηλώσει, ο κόσμος είναι δίπλα μας, μας αγαπάει και μας στηρίζει. Είμαστε μία οικογένεια και συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Blue Angels: «Οπαδοί, όχι εγκληματίες»

H αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή και Νίκη Βόλου έδωσε τη δυνατότητα σε οπαδούς των δύο ομάδων να στείλουν το δικό τους μήνυμα κατά της βίας και κατά όλων όσων είναι εγκληματίες, προσποιούμενοι τους οπαδούς.

Έτσι, όπως αναφέρει ο σύνδεσμος των «Blue Angels» σε διαδικτυακή ανάρτηση: «Το Σάββατο που μας πέρασε και μετά από συνεννόηση βρέθηκαν ανάμεσα μας οπαδοί του Ηρακλή. Δεν θα το διαβάσετε πουθενά γιατί δεν πουλάει σαν είδηση. Η αλήθεια όμως γράφετε και είναι μια. Αυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά από αυτά που μας χωρίζουν. ΟΠΑΔΟΙ ΟΧΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου