ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ισόπαλη 1-1 με τον Ηρακλή η μέτρια Νίκη  

ισόπαλη-1-1-με-τον-ηρακλή-η-μέτρια-νίκη-154916

Η Νίκη μπορεί να βρήκε γρήγορο προβάδισμα στο ματς με τον Ηρακλή στο 14’ με τον Βλαχομήτρο, αλλά δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στη συνέχεια, ισοφαρίστηκε στο 44’ από τον Αγγελο Παπαστεριανό και στο δεύτερο μέρος έχασε νωρίς με κόκκινη στο 59’ τον Λούκας Γκαρσία και παρά τις αλλαγές που έκανε ο Αλέκος Βοσνιάδης, το 1-1 δεν άλλαξε έως το φινάλε.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η διάταξη των δύο ομάδων

Η Νίκη ξεκίνησε με τον Μπάγιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τριάδα στην άμυνα αποτέλεσαν οι Ανδρέου, Γρομητσάρης και Αλιατίδης. Όλη την πλευρά έπαιζαν οι Κάσσος στα δεξιά και ο Αθανασίου στ’ αριστερά, ενώ στο κέντρο Μέτσε και Τσουκαλάς είχαν ρόλο αμυντικού χαφ και ο Λούκας Γκαρσία επιτελικού. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Βλαχομήτρος και Τζιώρας.

Ο Ηρακλής είχε τον Παλαβράκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα δεξιά ήταν ο Πανάγου, στ’ αριστερά ο Πήλιος και τους δύο στόπερ αποτέλεσαν οι Αγγελος Παπαστεριανός και Κωστούλας. Πατράλης και Μανώλης Παπαστεριανός ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ, ο Τότσκα έπαιζε στα δεξιά, ο Τόμας αριστερά, ενώ στην επίθεση έπαιζαν μαζί οι Καρτσαμπάς και Μπαστακός.

Προβάδισμα στο 14’

και ισοφάριση στο 44’

Η Νίκη βρήκε το γρήγορο γκολ στο 14’, όταν ο Κάσσος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Ηρακλή, πήρε την μπάλα και την «έσπασε» από θέση μέσα δεξιά της περιοχής στον Βλαχομήτρο, που σούταρε με τη μία στην αριστερή γωνία του Παλαβράκη και έκανε το 1-0. Η Νίκη έχοντας απέναντί της έναν δυνατό αντίπαλο, που σιγά-σιγά άρχισε να την πιέζει, προσπαθούσε να βρει φάσεις με κλεψίματα και στην κόντρα.

Βέβαια, οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή για το 2-0 στο 20’ με κεφαλιά του Τζιώρα στο πρώτο δοκάρι μετά το κόρνερ του Γκαρσία από την αριστερή πλευρά, με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης στο 28’ βιάστηκε να τελειώσει μία αντεπίθεση με σουτ εκτός περιοχής, που αποτέλεσε εύκολη λεία για τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τελικά, μετά το 30’ και 39’ που ο Μπάγιτς μπλόκαρε την κεφαλιά του Αγγελου Παπαστεριανού και το σουτ του Πατράλη, ήρθε η ισοφάριση στο 44’. Η μπάλα στο σουτ του Τότσκα κόντραρε και ο Αγγελος Παπαστεριανός με σουτ στην αριστερή γωνία σημείωσε το 1-1, που φαινόταν να είναι δίκαιο βάσει της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων.

Με δέκα από νωρίς η Νίκη

Στο 50’ ο Τσουκαλάς δοκίμασε εκτός περιοχής το αριστερό του πόδι, αλλά μπλόκαρε ο Παλαβράκης, ενώ δύο λεπτά αργότερα το πλασέ του Τόμας από πάσα του Καρτσαμπά πήγε στην αγκαλιά του Μπάγιτς.

Στο 59’ ο Λούκας Γκαρσία αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα με το χέρι στον Πήλιο, που πήρε κίτρινη, γιατί είχε τραβήξει τη φανέλα του Αργεντινού, ενώ στο 60’ θα μπορούσε να πάρει κόκκινη για «καρατιά» στον Κάσσο ο Τότσκα, αλλά αντίκρισε μόνο την κίτρινη.

Από κει και πέρα ο Αλέκος Βοσνιάδης ρίσκαρε, παίζοντας με επιθετικό δίδυμο από το 67’ τους Κουσκουνά και Ροχάνο, ενώ πίσω τους κινούνταν ο Μιράντα.

Στο 87’ η Νίκη απειλήθηκε με την κεφαλιά του Καρτσαμπά μπροστά από το πέναλτι έπειτα από τη σέντρα του Πανάγου να φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι, με τον Ηρακλή με παίκτη παραπάνω να μη δείχνει τίποτε ιδιαίτερο και να μη διεκδικεί τη νίκη, με τους γηπεδούχους, χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, να είναι καλύτεροι με δέκα, παρά

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου (71’ Ροχάνο), Κάσσος, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Ανδρέου, Μέτσε, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Βλαχομήτρος (63’ Κουσκουνάς), Τζιώρας (63’ Μιράντα)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, (83’ Μασούρας) Αγγελος Παπαστεριανός, Κωστούλας, Πατράλης, Μανώλης Παστεριανός, Τότσκα (65’ Κάκκο), Τόμας, Καρτσαμπάς, Μπαστακός (75’ Αλεξιτς)

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας-Λευκάδας)

Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας-Λευκάδας), Κύριος (Αρκαδίας)

4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου