ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις η Νίκη

εσωσε-τον-βαθμό-στις-καθυστερήσεις-η-ν-173051

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Β’, η Νίκη χρειαζόταν οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού και παρότι το ματς «στράβωσε» νωρίς, με τους φιλοξενούμενους να μένουν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 20’, τελικά με αντεπίθεση στην επανάληψη κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να ισοφαρίσουν έστω και στις καθυστερήσεις, κατακτώντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 12’ ο Τάχατος κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του από τον Ανδρέου, με τον Κούτσια να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να γράφει το 1-0, ενώ στο 19’ η Νίκη έμεινε πίσω με 2-0, δεχόμενη ένα αστείο γκολ. Ο Αλιατίδης γύρισε στον Μπάγιτς, που πήγε να απομακρύνει, όμως η μπάλα κόντραρε στον Τζήμα και πήγε στα δίχτυα.

Από κει και πέρα, η Νίκη είχε δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Παναγιωτίδη στο 32’ και έκανε γρήγορα τις πρώτες της αλλαγές, πριν κλείσει το πρώτο μέρος, αφού στο 37’ πέρασαν στο γήπεδο οι Λούκας Γκαρσία και Βασιλείου.

Ο δεύτερος συνεργάστηκε στο 54’ με τον Τζιώρα και ο δεύτερος μετά από κοντρόλ με το στήθος τελείωσε εύστοχα από κοντά τη φάση με πλασέ για το 2-1, για να έρθει στο 93’ ο Παναγιωτίδης με νέο πλασέ έπειτα από σέντρα του Κυριακίδη να χαρίσει τον βαθμό στη Νίκη με το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 ύστερα απ’ αυτό με τον Πιερικό. Ετσι έγινε το τελικό 2-2, που απέδωσε δικαιοσύνη.

Σκόρερ: 13’ πεν. Κούτσιας, 20’ Τζίμας-54’ Τζιώρας, 93’ Παναγιωτίδης

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Τσακίρης (Δράμας)

Κίτρινες: 27’ Βοσνιάδης (πάγκο), Τάχατος, Γκαρσία (ημίχρονο), 50’ Κυριακίδης, 56’ Χατζηστραβός, 67’ Ροχάνο (πάγκο), 68’ Βασιλείου, 89’ Κυριακίδης

ΠΑΟΚ Β’: (Πάμπλο Γκαρσία) Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης (71’ Γρόσδης), Τσοπούρογλου (71’ Καλουτσικίδης), Κούτσιας (61’ Πανίδης), Τζίμας (71’ Γαϊτανίδης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Ανδρέου (37’ Τσουκαλάς), Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Πάνος (37’ Λούκας Γκαρσία), Αθανασίου (53’ Βασιλείου), Μέτσε, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Βλαχομήτρος (46’ Τζιώρας), Κάσσος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου