ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παίζει με ΠΑΟΚ Β’ και ενισχύεται

παίζει-με-παοκ-β-και-ενισχύεται-173799

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι υποχρεώσεις της Νίκης Βόλου, που σήμερα παίζει εκτός έδρας και στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ Β’ στις 15:00 για το εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι μετά του Ρέντη και το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ Β’ αντιμετωπίζουν την ομάδα Β’ του ΠΑΟΚ, με την οποία είχαν τεθεί αντιμέτωποι και το καλοκαίρι σε φιλικό αγώνα.

Οσον αφορά στα μεταγραφικά, οι κυανόλευκοι θα αποκτήσουν ως ελεύθερο από τα Τρίκαλα τον 33χρονο φορ Νίκο Κουσκουνά, αλλά και τον 18χρονο κεντρικό χαφ Θανάση Στοΐνοβιτς.

Επιστρέφουν

Ροχάνο, Γρομητσάρης

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ Β’ ο Αλέκος Βοσνιάδης μπορεί να υπολογίζει εκ νέου σήμερα στις υπηρεσίες των Αντόνιο Ροχάνο και Χρήστου Γρομητσάρη.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου που ταξίδεψε από χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Γ. Κυρίτσης, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Βασιλείου, Τζιώρας, Ροχάνο.

Αθανασίου: «Αντιλήφθηκα

αμέσως την αγάπη του κόσμου»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Νίκος Αθανασίου, που κατέγραψε ήδη δύο συμμετοχές, η δεύτερη ως βασικός την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Β’, όντας έτοιμος αγωνιστικά: Αναλυτικά όσα είπε: «Οι εντυπώσεις μου, από τις πρώτες μου μέρες ως ποδοσφαιριστής της Νίκης, είναι εξαιρετικές. Αρχικά, είχα τη χαρά το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα της να είναι ένα τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, γεγονός που αμέσως με έκανε να αντιληφθώ την αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Από ’κει και πέρα, όλοι οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί και ως χαρακτήρες, αλλά και ως ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στην πορεία της ομάδας, έχουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια, το ένα τόσο κοντά με το άλλο. Όταν συμβαίνει αυτό, ύστερα από μία ήττα, όπως αυτή που είχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, είναι ευκαιρία να διορθώσεις την κατάσταση στο αμέσως επόμενο παιχνίδι και να ξεχάσεις το οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, βλέπουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως μία καλή ευκαιρία για εμάς που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε».

Ξανά Μελτζανίδης

Ο Γιώργος Μελτζανίδης, που είχε σφυρίξει και το παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα στις αρχές Γενάρη στο Πανθεσσαλικό, θα διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού, που θα ξεκινήσει στις 15:00. Βοηθοί του διαιτητή από την ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι από την ίδια Ένωση ο Γιώργος Χριστοδούλου και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης από την ΕΠΣ Δράμας. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πέτρος Κωτούλας (Κιλκίς).

Επιστροφή Κούτσια

στον ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β’ θα αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη (2/2) τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο του Μακεδονικού, ενισχυμένος με τον Γιώργο Κούτσια. Ο νεαρός επιθετικός που σε τέσσερα παιχνίδια με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει σκοράρει πέντε γκολ, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Σε αυτή δεν βρίσκονται ο Ουεντραόγκο, που συνεχίζει να έχει υποχρεώσεις με την Μπουρκίνα Φάσο στο Κόπα Άφρικα, ο Τσαούσης που έχει ενοχλήσεις στη μέση και ο τραυματίας Κουλούρης. Κανονικά στην αποστολή βρίσκονται και οι Βολιώτες, Νίκος Μπουργάνης, Αχιλλέας Σαλαμούρας.

Οι ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου είναι οι: Μπουργάνης, Ταλιχμανίδης , Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Γαΐτανίδης, Κούτσιας.

Συγχαίρει

Ισημερινή Γουινέα

και Μιράντα

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τον Χοσέτε Μιράντα και την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Ισημερινή Γουινέα, η οποία έφτασε μέχρι τους «8» και αποκλείστηκε από τη Σενεγάλη με σκορ 3-1. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συγχαίρει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισημερινής Γουινέας και τον ποδοσφαιριστή μας, Χοσέτε Μιράντα, για την εκπληκτική πορεία της ομάδας τους, μέχρι τα προημιτελικά του φετινού Κόπα Άφρικα! Ο Χοσέτε ήταν ένας εκ των σημαντικότερων συντελεστών της μεγάλης επιτυχίας της ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας του, αγωνιζόμενος σε τέσσερις από τις πέντε αναμετρήσεις που έδωσε η Ισημερινή Γουινέα στη διοργάνωση, δίνοντας, μάλιστα, και την ασίστ στο γκολ που χάρισε την ιστορική νίκη της ομάδας του επί της Αλγερίας (1-0), για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού».

Ο Μιράντα επέστρεψε χθες στην πατρίδα του μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής ομάδας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει και στον Βόλο, ξεκινώντας και πάλι προπονήσεις με τη Νίκη.

Ενισχύεται

με Κουσκουνά

και Στοΐνοβιτς

Μπορεί η Νίκη Βόλου να μην προχώρησε σε καμία μεταγραφή μέχρι τη διορία του Ιανουαρίου, με εξαίρεση την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Αθανασίου, από τον Ατρόμητο, ωστόσο μέχρι τις 15 Φλεβάρη έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Ενας εξ αυτών είναι ο 33χρονος επιθετικός Νίκος Κουσκουνάς, που έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα λόγω οικονομικών διαφορών, έχοντας στο κοντέρ του 157 συμμετοχές και 82 γκολ στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία και 108 εμφανίσεις και 50 τέρματα στη Γ’ Εθνική και ο άλλος είναι ο 18χρονος μέσος Θανάσης Στοΐνοβιτς, γιος του προπονητή Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Προηγούμενοι σταθμοί του ήταν η Αλεξανδρούπολη στη Γ’ Εθνική, η Τρίγλια στη Football League, ενώ έχει περάσει ακόμη από Δόξα Γρατινής, την ακαδημία της Νυρεμβέργης, αλλά και την ΑΕΛ, με την οποία έχει και μία συμμετοχή στο Κύπελλο, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, όπου εντοπίστηκε από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου