ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αθανασίου: “Αντιλήφθηκα αμέσως την αγάπη του κόσμου για τη Νίκη“

αθανασίου-αντιλήφθηκα-αμέσως-την-αγ-174928
Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, στο Γήπεδο της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2, 15:00), στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Νίκος Αθανασίου, που κατέγραψε ήδη δύο συμμετοχές, η δεύτερη ως βασικός προχθές Κυριακή με τον Ολυμπιακό Β’, όντας έτοιμος αγωνιστικά:
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Οι εντυπώσεις μου, από τις πρώτες μου μέρες ως ποδοσφαιριστής της Νίκης, είναι εξαιρετικές. Αρχικά, είχα τη χαρά το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα της να είναι ένα τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, γεγονός που αμέσως με έκανε να αντιληφθώ την αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Από ’κει και πέρα, όλοι οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί και ως χαρακτήρες, αλλά και ως ποδοσφαιριστές.
Όσον αφορά την πορεία της ομάδας, έχουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια, το ένα τόσο κοντά με το άλλο. Όταν συμβαίνει αυτό, ύστερα από μία ήττα, όπως αυτή που είχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, είναι ευκαιρία να διορθώσεις την κατάσταση στο αμέσως επόμενο παιχνίδι και να ξεχάσεις το οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, βλέπουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως μία καλή ευκαιρία για εμάς που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου