ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια στον αγωνιστικό «Γολγοθά» για τη Νίκη

συνέχεια-στον-αγωνιστικό-γολγοθά-175507

Μετά από δύο αναβολές με Ολυμπιακό Βόλου και ΠΑΟΚ Β’ η Νίκη Βόλου ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το 2022 από τις 13 Ιανουαρίου και από το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, παίζοντας από τότε ασταμάτητα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» συνεχίζεται αύριο για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, η οποία σε διάστημα 20 ημερών θα δώσει αύριο το 7ο παιχνίδι, παίζοντας σχεδόν ανά τρεις ημέρες, αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ Β’ σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η συνεχόμενη κόπωση σε συνδυασμό με τις ελάχιστες λύσεις σε διάφορα αγωνιστικά προβλήματα, έχουν φέρει στους κυανόλευκους τρεις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια, στα οποία μετρούν επίσης δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Το ξεκίνημα το 2022 έγινε με το δεξί στις 13/1 και το παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά τρεις μέρες μετά οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν στη Λάρισα από την ΑΕΛ. Η νέα εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας στις 19/1 έφερε τη λευκή ισοπαλία, για να έρθει ήττα-σοκ από τον Απόλλωνα Λάρισας στις 22/1. Το ντέρμπι απέναντι στον συμπολίτη Ολυμπιακό ήταν νικηφόρο την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά μετά από τρεις μέρες οι κυανόλευκοι δεν άντεξαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, χάνοντας από τον ΟΣΠΦ Β’.

Χωρίς ανάσα η Νίκη θα παίξει και αύριο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, ελπίζοντας πως οι αλλαγές του δευτέρου μέρους κόντρα στους ερυθρόλευκους του Πειραιά, έδωσαν ανάσες στους ποδοσφαιριστές. Μετά την αυριανή αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, η Νίκη επιστρέφει στην έδρα της, παίζοντας Κυριακή και μετά από τέσσερις ημέρες, απέναντι στον Πανσερραϊκό, την ερχόμενη Κυριακή 6/2.

Τα αποτελέσματα της Νίκης Βόλου το 2022 και τα πρώτα παιχνίδια του Φλεβάρη:

13/1 Νίκη-Τρίκαλα 3-0

16/1 ΑΕΛ-Νίκη 1-0

19/1 Αλμωπός-Νίκη 0-0

22/1 Νίκη-Απόλλων 0-2

27/1 Νίκη-Ολυμπιακός 1-0

30/1 ΟΣΦΠ Β’-Νίκη 2-0

Αύριο 2/2 15:00 ΠΑΟΚ Β’-Νίκη

Κυριακή 6/2 Νίκη-Πανσερραϊκός.

Βοσνιάδης: «Εξοντωτικό αυτό που συμβαίνει»

Στην έλλειψη δυνάμεων στάθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά το πέρας του αγώνα με τον ΟΣΠΦ Β’ στου Ρέντη, κάνοντας λόγο για εξοντωτικό πρόγραμμα. Αρχικά σχολίασε: «Χάσαμε τόσα παιχνίδια σε 15 ημέρες. Εχει χαθεί η μπάλα, λύγισε η ομάδα, δεν το συζητάμε. Δεν είχαμε τις εντάσεις που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Νομίζω σε 13 ημέρες έχουμε παίξει έξι παιχνίδια και πάμε πολύ γρήγορα και για το έβδομο. Όταν παίζεις Πέμπτη-Σάββατο-Τετάρτη-Κυριακή και είναι και μικρό το ρόστερ είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να λυγίσεις».

Για το παιχνίδι: «Κάναμε ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο και δεχτήκαμε το γκολ χωρίς να κλείσουμε καλά τον χώρο. Όσο ήμασταν στο 0-0 νομίζω πως κάναμε πράγματα, αλλά από κει και μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές κυρίως, για να πάρουν ανάσες οι παίκτες, που είναι καταπονημένοι και είναι πολύ πιο κάτω από αυτό που θέλουμε. Ηρθε ένα δεύτερο γκολ κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Είχαμε πει όσο είμαστε μέσα στο παιχνίδι μέχρι και το τέλος να ψάξουμε να βρούμε μία φάση. Στο 2ο γκολ που δεχθήκαμε πήγαμε γρήγορα μετά σε αλλαγές, γιατί ακολουθεί κι άλλο παιχνίδι από πίσω, για να ξεκουράσουμε όσο γίνεται την ομάδα.

Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός, συγχαρητήρια στην ομάδα τους, συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά, που κάνουν τεράστια προσπάθεια».

Για τη συνέχεια: «Αυτό που συμβαίνει είναι εξοντωτικό, δηλαδή ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν από κορονοϊό να παίζουν σε ένα τόσο βαρύ πρόγραμμα. Τι να κάνουμε; Ζούμε δύσκολες καταστάσεις και δύσκολες εποχές. Τουλάχιστον να κρατηθεί όσο γίνεται το επίπεδο του πρωταθλήματος κι από κει και μετά εμείς ως ομάδα να βρούμε και τον στόχο μας, που είναι να καταλήξουμε στην εξάδα και συγχρόνως να βάλουμε και τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, γιατί είμαστε μια ομάδα που φτιάχνεται».

Ιμπάγασα: «Ετρεχαν όλοι»

Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός τεχνικός των ερυθρόλευκων Αριέλ Ιμπαγάσα σχολίασε μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου πως έμεινε ικανοποιημένος, αφού όλοι του οι ποδοσφαιριστές… έτρεχαν: «Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την εμφάνιση όσο και για τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά, κερδίσαμε πέναλτι που δυστυχώς το χάσαμε, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Τα παιδιά συνέχισαν να προσπαθούν με καλή νοοτροπία με τον αντίπαλο να μη μας απειλεί ιδιαίτερα. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ότι παίξαμε ως ομάδα, έβλεπα ένα καλό σύνολο στο γήπεδο. Έτρεχαν όλοι, κάλυπταν τους χώρους, επικοινωνούσαν μεταξύ τους, πρέσαραν σωστά και έχουν βγάλει καλές φάσεις».

Για τα δύο ματς που έρχονται Τετάρτη-Κυριακή: «Είναι δύσκολογια, τί έχουμε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα, γι’ αυτό το σημαντικότερο είναι να είναι όλοι υγιείς προκειμένου να βοηθήσουν. Θα έχουν όλοι την ευκαιρία τους και πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι, για να κερδίσουμε και το ματς της Τετάρτης με την Ξάνθη, που είναι πολύ σημαντικό».

Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη φιλοξενία της στην αποστολή των κυανόλευκων, στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης, το μεσημέρι της Κυριακής (30/1), στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. «Δεσμευόμαστε για ανάλογη συμπεριφορά, από την πλευρά μας, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο», αναφέρει η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ.

Περιμένει Μιράντα πώς και πώς

Μετά τον αποκλεισμό της Ισημερινής Γουινέας από τη συνέχεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο Χοσέτε Μιράντα, που έπαιξε και την περασμένη Κυριακή ως βασικός, αναμένεται με αγωνία στη Νίκη Βόλου,, προκειμένου να δώσει ακόμη μία λύση στους κυανόλευκους. Σημειώνεται πως πέραν του Αθανασίου η Νίκη Βόλου δεν προχώρησε μέχρι χθες, τελευταία μέρα των μεταγραφών, σε κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση, έχοντας πλέον το περιθώριο μέχρι τα μέσα του μήνα να αποκτήσει κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Ο Μελτζανίδης και πάλι

Ο Γιώργος Μελτζανίδης, που είχε σφυρίξει και το παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα στις αρχές Γενάρη στο Πανθεσσαλικό, θα διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού, που θα ξεκινήσει στις 15:00.

Βοηθοί του διαιτητή από την ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι από την ίδια Ένωση ο Γιώργος Χριστοδούλου και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης από την ΕΠΣ Δράμας.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πέτρος Κωτούλας (Κιλκίς).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου