Στόχος το θετικό αποτέλεσμα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-31, 13:18:47
Στόχος το θετικό αποτέλεσμα

Για τον αγώνα με τον Τύρναβο και όχι μόνο μίλησαν χθες Γρηγοριάδης και Πουλάκος

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ενα από τα δυσκολότερα παιχνίδια καλείται να δώσει αύριο Κυριακή η ομάδα της Νίκης Βόλου αγωνιζόμενη στην έδρα του Τυρνάβου για την 15η αγωνιστική. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από νίκη στο τελευταίο τους παιχνίδι και θέλουν καλή συνέχεια, αποσπώντας ένα θετικό αποτέλεσμα σύμφωνα και με τα λεγόμενα του προπονητή Κώστα Γρηγοριάδη και του ποδοσφαιριστή Γιώργου Πουλάκου.

Οι κ.κ. Γρηγοριάδης και Πουλάκος μίλησαν χθες για την κατάσταση που επικρατεί τη παρούσα στιγμή στην ομάδα της Νίκης Βόλου αλλά και για τον στόχο που δεν είναι άλλος από ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Τυρνάβου.

Ο κ. Γρηγοριάδης επανέλαβε για ακόμη μία φορά την ανάγκη να προσληφθεί κάποιος άλλος ως προπονητής που θα μπορέσει να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές.

Χθες οι ποδοσφαιριστές έλαβαν έναντι των οφειλομένων τους όπως είχε υποσχεθεί ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος ασκεί προσωρινά διοίκηση περιμένοντας πάντα σε ενίσχυση και συμπαίκτες στο διοικητικό.

Μάλιστα ο κ. Ιωαννίδης είχε χθες επαφές προκειμένου να διευθετηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την Εφορία και το ΦΠΑ, ωστόσο τα χρέη τρέχουν και προχθές έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ προσφυγή που έχει κερδίσει ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Σωτρίνης και αγγίζει τις 30χιλιάδες ευρώ. Εξάλλου τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί συνάντηση των οργανωμένων συνδέσμων της Νίκης Βlue Club, Blue Angels, Θύρα 3, αλλά και Λέσχη Φίλων Νίκης με τον κ. Ιωαννίδη.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων θα ολοκληρωθεί σήμερα, ενώ στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται κανονικά και ο Κώστας Κυπτίου. Παράλληλα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ριζογιάννη λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ενώ επιστρέφει και πάλι ο Δεληζήσης από τιμωρία.

Γρηγοριάδης

«Είμαι στρατιώτης της ομάδας»

Ο κ. Γρηγοριάδης στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου δήλωσε αρχικά: «Τα προβλήματά μας τα ξέρετε. Δε χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε. Εμείς πάμε την Κυριακή σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο και παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε καταλάβει ωστόσο πού βρισκόμαστε και ποιοι είναι οι στόχοι μας. Αφήνουμε στο περιθώριο τα προβλήματα που μας απασχολούν ώστε την Κυριακή να καταθέσουμε την ψυχή μας, όπως το κάναμε και την Τετάρτη με τον Οδυσσέα. Όλα τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά. Απουσίες δεν έχουμε και πιστεύω ότι θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για αυτό το παιχνίδι».

Για το αν το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι κλειδί για την συνέχεια: «Αν μπορέσουμε και κερδίσουμε, σίγουρα η ομάδα μπαίνει σε τροχιά ανόδου εκατό τοις εκατό. Αλλά είναι ένα από τα δύσκολα παιχνίδια που έχει η πορεία του πρωταθλήματος με την ισοπαλία να είναι μεγάλη επιτυχία».

Για το ενδεχόμενο να παραμείνει ως πρώτος προπονητής μετά από απαίτηση των ποδοσφαιριστών: «Με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Εγώ αυτό που δήλωσα (σ.σ. να παραμείνει μέχρι την Κυριακή ως πρώτος προπονητής), αυτό θα υποστηρίξω για ακόμη μία φορά. Εγώ δεν είμαι εδώ, για να εκμεταλλευτώ καταστάσεις μόνο και μόνο για να αυτοπροβληθώ. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι Νικιώτης πάνω από όλα και μην ξεχνάτε ότι στην ομάδα λειτουργώ περισσότερο με το συναίσθημα, γιατί δεν έχω κερδίσει τίποτα.

Μπορεί κάποιος άλλος στη θέση μου να το είχε εκμεταλλευτεί. Εδώ παίζεται η ιστορία του συλλόγου κι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε πειράματα. Θα πρέπει να έρθει ένας προπονητής αξιόλογος, για να μπορέσει να δώσει και μια άλλη ώθηση στην ομάδα, για να μπορέσουμε να κάνουμε το μεγαλύτερο βήμα. Εγώ δεν μπορώ να παίξω με την ιστορία του συλλόγου. Μου αρέσει το αντικείμενο που δουλεύω (σ.σ. προπονητής τερματοφυλάκων) και σε αυτό θέλω να σταθώ. Αν κάποια στιγμή η Νίκη μου πει ότι δε σε χρειαζόμαστε, θα φύγω. Αλλά θα φύγω με ψηλά το κεφάλι και θα ξέρω μέσα μου ότι δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ την ομάδα».

Για την στάση των ποδοσφαιριστών: «Όσο για τα παιδιά, τους ευχαριστώ ακόμη μια φορά και ειλικρινά θέλω να σας πω ότι αυτά τα παιδιά πέρα από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δείξανε ότι λειτουργεί περισσότερο το συναίσθημα, γιατί είδαν τι προσπάθειες έκανα για αυτούς και πόσο με βοήθησαν αυτοί. Εγώ θέλω να τους συγχαρώ και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτά που κάνουν για την ομάδα. Γιατί οποιοιδήποτε άλλοι να ήταν στη θέση τους, θα είχαν φύγει. Όλοι πρέπει να σταθούνε δίπλα τους».

Για το αν δεν βρεθεί λύση ως τη Δευτέρα: «Δε θέλω να πιστεύω ότι δε θα βρεθεί λύση από Δευτέρα. Πρέπει να βρεθεί λύση. Αλλά σας λέω για μια ακόμη φορά ότι είμαι στρατιώτης της ομάδας. Αν φτάσουμε σ’ αυτό το έσχατο σημείο και δεν υπάρχει κι άλλη λύση - που πιστεύω ότι θα βρεθεί- τότε θα σταθώ πάλι δίπλα σε αυτά τα παιδιά που παίζουν για την ιστορία του συλλόγου, αλλά παράλληλα μέσα από την πορεία της ομάδας διεκδικούν κι αυτοί κάτι για τον εαυτό τους. Αν εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, δεν μπορώ να πηδήξω από το καράβι και να φύγω».

Για τον Τύρναβο: «Έχουμε τις πληροφορίες μας για τον Τύρναβο, αλλά ενδιαφερόμαστε για τη δική μας την ομάδα. Αν είμαστε εμείς καλά, όλα θα πάνε καλά στο παιχνίδι».

Τέλος ο κ. Γρηγοριάδης θέλησε να ευχαριστήσει τους φροντιστές της ομάδας Παναγιώτη Αμπολιαστή και Στέλιο Καρυωτάκη για τη στάση και τη συμπεριφορά που έχουν προς τους ποδοσφαιριστές παρά τα προβλήματα.

Πουλάκος

«Εχουμε δύναμη και θέληση»

Για το αυριανό παιχνίδι αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μίλησε και ο Γιώργος Πουλάκος, με τον επιθετικό των κυανόλευκων να συμπληρώνει: «Πηγαίνουμε σε μια έδρα η οποία είναι πολύ δύσκολη, αλλά γνωρίζουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, γιατί τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο κ. Γρηγοριάδης δεν ξέρουμε τι θα γίνει από Δευτέρα. Περιμένουμε όλοι με αγωνία αυτούς τους ανθρώπους που λένε ότι αγαπάνε αυτό το σύλλογο να έρθουν και να αγαπήσουν και εμάς και να είναι δίπλα μας στην πορεία που κάνουμε. Σίγουρα ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και σίγουρα δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε Κυριακή. Το παν είναι να διατηρείσαι στην κορυφή. Εμείς, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, έχουμε τη δύναμη και τη θέληση να είμαστε κοντά στον στόχο. Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικό όμως θα κοιτάξουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είτε τους τρεις βαθμούς είτε την ισοπαλία».

Για την κατάστασή του: «Δεν άλλαξε κάτι στην ψυχολογία μου. Είναι η ίδια. Ήμουν πάρα πολύ άτυχος. Από την πρώτη αγωνιστική τραυματίστηκα. Ο κόσμος δε γνωρίζει αν ήμουν ή όχι τραυματίας. Αυτός ο τραυματισμός με πήγε πάρα πολύ πίσω. Αναγκάστηκα να μπω και να βοηθήσω την ομάδα, χωρίς να έχω αποθεραπευθεί πλήρως, και αγωνιζόμενος σε θέσεις που δεν γνώριζα. Το τελευταίο διάστημα αγωνίζομαι στη θέση μου και προσφέρω στην ομάδα με τις δυνατότητες αυτές που έχω και που γνωρίζει εδώ και χρόνια όλος ο κόσμος».

Τέλος για το αν του έλειψε η στήριξη των οργανωμένων φιλάθλων: «Σίγουρα μας έλειψε και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Θέλουμε να του δώσουμε χαρά, γιατί κάποιοι άλλοι ίσως να μην την δίνουν. Εμείς θέλουμε να ανταποδώσουμε τη χαρά που μας δίνει ο κόσμος, κερδίζοντας τους αγώνες».

Σταματόπουλος: «Ενα από τα φαβορί η Νίκη»

Για το ερχόμενο παιχνίδι μίλησε και ο προπονητής του Τυρνάβου Γιώτης Σταματόπουλος, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Την Κυριακή θα κληθούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι έξι βαθμών μέσα στην έδρα μας, απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται με καλή ψυχολογία εδώ, προερχόμενη από ένα καλό αποτέλεσμα. Η Νίκη Βόλου είναι κι αυτή ένα από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας για την άνοδο. Εμάς φυσικά ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τα λάθη που εντοπίσαμε και να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί και καλύτεροι για να πάρουμε αυτό το πολύ σπουδαίο ματς. Αγωνιστικά, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Εύχομαι και ελπίζω να υπάρξει μια όμορφη φιλική ατμόσφαιρα, όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική με την Καλαμαριά. ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων για να δείξουμε μέσα από αυτό το θεσσαλικό ντέρμπι, πως είναι ένας αγώνας που θα χαρεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή». 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=