Καραγεωργόπουλος: Εχει απαγορευτεί η απόπειρα καθαρισμού  

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-26, 15:56:06
Καραγεωργόπουλος: Εχει απαγορευτεί η απόπειρα καθαρισμού   

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Καραγεωργόπουλος, τονίζει μεταξύ άλλων σχετικά με την αναβολή του τοπικού ντέρμπι σήμερα Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό ότι: «Το Πανθεσσαλικό Στάδιο ανήκει στον Δήμο Βόλου. Οι γεωπόνοι του Πανθεσσαλικού Σταδίου έχουν απαγορεύσει ΡΗΤΑ την απόπειρα καθαρισμού του χιονιού του αγωνιστικού χώρου του κεντρικού γηπέδου, με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο ή εργαλείο, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εκείνος να καταστραφεί.

Επίσης, ο Κώστας Καραγεωργόπουλος αναφέρει σχετικά με την ώρα ανάρτησης στο σάιτ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την απόφαση αναβολής: «Το παιχνίδι αναβλήθηκε ορθά, ύστερα από απόφαση των διαιτητών.

Εφόσον η διεξαγωγή ή η αναβολή της αναμέτρησης είναι καθαρά απόφαση των διαιτητών, δε θα ήταν δυνατόν η απόφαση της αναβολής να ληφθεί μια εβδομάδα, μια μέρα ή δέκα ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του παιχνιδιού. Οι διαιτητές εκτιμούν την κατάστασή των αγωνιστικών χώρων των εκάστοτε γηπέδων των αναμετρήσεων που πρόκειται να διευθύνουν, μιάμιση με δύο ώρες, πριν την έναρξή τους. Δεν αναβάλλουν το παιχνίδι από το σπίτι τους».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=