ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μέτσε: Θα έρθουν οι νίκες

μέτσε-θα-έρθουν-οι-νίκες-192859
Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, στο γήπεδο της Νεάπολης, το μεσημέρι του Σαββάτου (22/1, 14:45), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Νέτι Μέτσε.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Πριν λίγες μέρες, αντιμετωπίσαμε τον Αλμωπό, στην Αριδαία. Ο Αλμωπός ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος, τον οποίο αντιμετωπίσαμε σε ένα περίεργο γήπεδο, σε μία δύσκολη έδρα, από την οποία, δεδομένα, καμία ομάδα δε θα “περάσει” εύκολα. Καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, παλέψαμε, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ματς που δεν κερδίζεις, ειδικά εκτός έδρας, πρέπει και να μην το χάνεις.
Πιστεύω ότι γίνεται πολύ σοβαρή και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση και τα νικηφόρα αποτελέσματα θα έρθουν. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα, πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δεν είναι εύκολο, κανένα ματς στην κατηγορία δεν είναι. Είναι πολύ σημαντικό, για την πορεία μας στο πρωτάθλημα, να συνεχίσουμε τις νίκες στην έδρα μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο.
Θέλω να μεταφέρω στον κόσμο πως όλοι μας, στο αγωνιστικό τμήμα, περιμένουμε να χαλαρώσουν τα υγειονομικά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί, προκειμένου να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο και να γίνουμε, όλοι μαζί, μία “γροθιά”. Όταν αυτό στη Νίκη γίνεται πραγματικότητα, μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου