ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να επιστρέψει με το διπλό από την Αριδαία

να-επιστρέψει-με-το-διπλό-από-την-αριδα-198101

Συνεχίζεται ο αγωνιστικός Γολγοθάς για τη Νίκη Βόλου, που σήμερα στις 15:00 έχει εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική με τον Αλμωπό στην Αριδαία, απ’ όπου θέλει να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, που δεν τα κατάφεραν στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή, θα επιδιώξουν σήμερα να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ρεφάροντας όσο γίνεται την απώλεια των τριών βαθμών στο γειτονικό ντέρμπι και μετριάζοντας την πίκρα κι ενώ τους περιμένει νέο παιχνίδι το Σάββατο με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Νεάπολης, αυτή τη φορά για τη 15η αγωνιστική.

Πίστη από Ροχάνο

Ο Αντόνιο Ροχάνο ήταν ο μοιραίος στο παιχνίδι της Λάρισας, χάνοντας το πέναλτι στο πρώτο μέρος, αλλά με δηλώσεις του σήμανε την αντεπίθεση, που απομένει πλέον να φανεί και εντός των αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η εικόνα μας στο παιχνίδι με τη Λάρισα έδειξε σε όλον τον κόσμο, αλλά και σε εμάς τους ίδιους τι μπορούμε να πετύχουμε ως ομάδα. Γενικά, σε όλες μας τις αναμετρήσεις, με αντιπάλους τους διεκδικητές του πρωταθλήματος, δείξαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από εκείνους. Η ομάδα μας έχει νοοτροπία νικητή, πάντα αγωνίζεται για τους τρεις βαθμούς, αν και, μερικές φορές, δεν παίρνει αυτό που της αξίζει.

Μπορούμε να χτίσουμε κάτι πολύ καλό φέτος, όλοι κοιτάμε το συλλογικό καλό κι όχι το ατομικό. Προσωπικά, στο προηγούμενο παιχνίδι έχασα ένα κρίσιμο πέναλτι, αλλά δεν πτοούμαι. Ολοι μας, ως ομάδα, θα «αντεπιτεθούμε».

Σημαντικά δεν είναι τα ατομικά γκολ του καθενός, είναι τα αποτελέσματα της ομάδας, τα οποία θα έρθουν με σκληρή, συλλογική προσπάθεια. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, θα ακολουθήσουμε το ίδιο αγωνιστικό μοτίβο και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το να παίζουμε απλώς καλά, χρειαζόμαστε τις νίκες και τους βαθμούς.

Θέλω να πω στον κόσμο που μας ακολουθεί πως, αν καμιά φορά «σκοντάφτουμε», αυτό συμβαίνει στον δρόμο μας για ψηλότερα. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή του. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και κίνητρο, όλοι μαζί να πάρουμε μέρος στην προσπάθεια που γίνεται και να απολαύσουμε τα καλά που θα έρθουν».

Χωρίς Βλαχομήτρο

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην προετοιμασία της Νίκης Βόλου, με τον Ανδρέα Βλαχομήτρο να αισθάνεται ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και να μένει εκτός αποστολής, μεγαλώνοντας το απουσιολόγιο του Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Μπόσιο, που έχει ίωση, όπως και του Μιράντα που αγωνίζεται σήμερα με την Ισημερινή Γουϊνέα.

Από κει και πέρα ως δανεικοί αποχώρησαν οι Αλτιντζής και Μπάλλας, που θα συνεχίσουν στην ΑΕΠ Κοζάνης ως δανεικοί.

Έτσι στην αποστολή της Νίκης που βρίσκεται από χθες στην Αριδαία συμπεριλαμβάνονται 18 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Γ. Κυρίτσης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσιμπούκας, Μέτσε, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Λούκας Γκαρσία, Κάσσος, Βασιλείου, Ροχάνο και Τζιώρας.

Κέθρι: «Δύσκολο το παιχνίδι με Νίκη»

Ο Αλμωπός Αριδαίας έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 14 βαθμούς μετά από δέκα παιχνίδια και για τη σημερινή αναμέτρηση μίλησε και ο Βαγγέλης Κέρθι.

Ο 22χρονος Καβαλιώτης μέσος σχολίασε την ισοπαλία της ομάδας του με τον Απόλλωνα στη Λάρισα, αλλά και τα παιχνίδια που ακολουθούν με τις ομάδες του Βόλου, Νίκη και Ολυμπιακό αντίστοιχα: «Σίγουρα ήταν ένας σημαντικός βαθμός μέσα σε μία ομάδα που έχουμε περίπου τους ίδιους στόχους. Είναι σημαντικό η ομάδα μας να παίρνει εκτός έδρας βαθμούς που σίγουρα στο τέλος του πρωταθλήματος θα φανούν πολύ χρήσιμοι. Τώρα το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου σίγουρα θα είναι δύσκολο αλλά υπάρχει πίστη και πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αγώνα με αγώνα θα τον αντιμετωπίσουμε διαφορετικά, προέχει όμως ο αγώνας με την Νίκη Βόλου. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό σίγουρα είναι σημαντικός και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τον κόσμο μας».

O Τσοπουλίδης

στο Αλμωπός-Νίκη

Ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της Ένωσης Ξάνθης ορίστηκε στη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Αλμωπό Αριδαίας και Νίκη Βόλου. Βοηθοί του θα είναι οι Άγγελος Ζήρδας (Δράμας) και Θανάσης Μαλανδρής (Χαλκιδικής), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Κωστουδης της Ένωσης Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι ορισμοί στα εξ αναβολής παιχνίδια της Super League 2:

Βόρειος όμιλος

Αύριο

Απόλλων Π.-Ηρακλής (15:00)

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Μηνούδης (Πιερίας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Πιερικός-ΟΣΦΠ Β’ (15:00)

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Κουκούμης (Καβάλας)

4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Αλμωπός Αριδαίας-Νίκη Βόλου (15:00)

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθη)

Βοηθοί: Ζήρδας (Δράμας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

4ος: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)

Θεσπρωτός-ΑΕΛ (15:00 )

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Μάνασης (Τρικάλων)

4ος: Λεωνίδας (Τρικάλων)

Καβάλα-Τρίκαλα (αναβλήθηκε)

Νότιος όμιλος

Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα (15:00)

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Κωνσταντόπουλος (Ηλείας)

4ος: Κάδδας (Αχαΐας)

Ηρόδοτος-Επισκοπή (15:00)

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Αραβίδης, Τσολακίδης (Αθηνών)

4ος: Νικολάου (Αθηνών)

ΑΕΚ Β’-Αιγάλεω (15:00)

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Κύριος (Αρκαδίας)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Παναθηναϊκός Β’-ΟΦ Ιεράπετρας (15:00)

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

Βοηθοί: Πριόνας, Κωνστάντιος (Εύβοιας)

4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Κηφισιά-Ζάκυνθος (15:00)

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Διπλάρης, Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος: Ρηγόπουλος (Ηλείας).

Αύριο

Διαγόρας-Εργοτέλης (15:00)

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κάλλης, Βιντσετζάτος (Αν. Αττικής)

4ος: Αλάμπεης (Αθηνών)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου