ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κι όμως, έχει αγώνα η Νίκη

κι-όμως-έχει-αγώνα-η-νίκη-209149

Μετά το ρεπό της και την αναβολή δύο αγώνων και σχεδόν έναν μήνα μετά από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος η Νίκη Βόλου επιστρέφει σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου φιλοξενεί στις 15:00 την ομάδα των Τρικάλων για τη 13η αγωνιστική της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι είχαν πατήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τελευταία φορά στις 16 Δεκέμβρη και στο παιχνίδι με την Καβάλα και σήμερα 13 Ιανουαρίου για τη 13η αγωνιστική θέλουν η επιστροφή τους να είναι γούρικη και να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά, που ξεκίνησε με τις δύο αναβολές κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου αρχικά και ΠΑΟΚ Β’ στη συνέχεια, εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στις αντίπαλες ομάδες.

Κρούσματα ωστόσο υπήρχαν και στο κυανόλευκο στρατόπεδο, φτάνοντας τα έξι την περασμένη εβδομάδα και το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση θα βρεθούν σήμερα οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη, προκειμένου να αφήσουν την 9η θέση στην οποία βρίσκονται σήμερα και με την κατάκτηση των τριών βαθμών να φθάσουν στην 6η, έχοντας εκ νέου θεσσαλικό ντέρμπι στη συνέχεια και απέναντι στην ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Σίγουροι απόντες για τους κυανόλευκους σήμερα είναι ο Χοσέτε Μιράντα, που βρίσκεται στο Καμερούν με την Εθνική ομάδα της χώρας του για το Κόπα Άφρικα, αλλά και ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης, που ταλαιπωρείται από ίωση. Από κει και πέρα πιθανότατα το τελευταίο παιχνίδι με τα κυανόλευκα της βολιώτικης ομάδας θα δώσει σήμερα ο Γιώργος Τζοβάρας, που προβάρει τα κυανόλευκα του Ατρομήτου.

Η Νίκη, που είχε αγωνιστεί και στις αρχές της περιόδου απέναντι στα Τρίκαλα, κερδίζοντας εκτός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδος με 0-1, θέλει και σήμερα τη δεύτερη νίκη κόντρα στους κυανέρυθρους.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα.

Τιμές εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ

Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Προπώληση

Εισιτήρια θα πωλούνται σήμερα από το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία) και την καφετέρια SAGA (Δημητριάδος 45, Βόλος) μέχρι το μεσημέρι (13:00), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Από ‘κει και πέρα θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, από τις 10 π.μ. μέχρι και τις 12μ. και, στη συνέχεια, το εκδοτήριο θα σταματήσει τη λειτουργία του, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Είσοδος στο Πανθεσσαλικό

Όπως τονίζει η ΠΑΕ Νίκη: «Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας. Τα δύο πέταλα θα παραμείνουν κλειστά.

Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

Σημειώνεται πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος».

Η συνέχεια

Μετά το σημερινό παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, στη συνέχεια και για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, παιχνίδι που έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, οι κυανόλευκοι θα παίξουν στην Αριδαία με τον Αλμωπό, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο 22 Ιανουαρίου για την 15η αγωνιστική. Ο Ιανουάριος θα «κλείσει» με τη 16η αγωνιστική, με τη Νίκη Βόλου να παίζει και πάλι Σάββατο (29/1), φιλοξενούμενη αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Β’, ενώ αναμένεται ο εκ νέου ορισμός των αναμετρήσεων της Νίκης με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΑΟΚ Β’.

Το υπολειπόμενο πρόγραμμα της Νίκης Βόλου για τον Ιανουάριο, με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις έχει ως εξής:

13η αγωνιστική

Πέμπτη 13/1/22-15:00

Νίκη Βόλου-ΑΟ Τρίκαλα

14η αγωνιστική

Κυριακή 16/1/22-17:00

ΑΕΛ-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX)

9η αγωνιστική (εξ αναβολής)

Τετάρτη 19/1/22-15:00

Αλμωπός-Νίκη Βόλου

15η αγωνιστική

Σάββατο 22/1/22-14:45

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

16η αγωνιστική

Σάββατο 29/1/22-14:45

Ολυμπιακός Β’-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX)

Μελτζανίδης στο Πανθεσσαλικό

Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – ΑΟ Τρίκαλα θα διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την Ένωση Ημαθίας. Πρώτος βοηθός ορίστηκε ο Θανάσης Δέλλιος από την Πέλλα και δεύτερος ο Μανώλης Κοττορός από την Ένωση Δωδεκανήσου. Τέταρτη θα είναι η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα.

Δύο απόντες για τα Τρίκαλα

Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στη Νίκη, αφού ο Νίκος Κουσκουνάς ένιωσε ενοχλήσεις στην προχθεσινή προπόνηση και το ιατρικό επιτελείο ζήτησε από τους προπονητές να προφυλαχθεί, ενώ ο Χρήστος Νιάρος αναρρώνει και αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας σε λίγες ημέρες.

Έτσι το τεχνικό δίδυμο των Ουσταμπασίδη – Καλογιάννη αναζητεί τη λύση στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η έκπληξη ακούει στην επιστροφή του Σεντουριόν που βρίσκεται στην αποστολή, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Παρέδες που δεν υπολογίζεται για τη σημερινή αναμέτρηση.

Στην αποστολή των Τρικαλινών βρίσκονται οι: Σεντουριόν, Γκάρας, Αγριμάκης, Φουτσίνι, Σανδραβέλης, Τζαλόσι, Κεχαγιάς, Μανίσογλου, Ιωαννίδης, Πέλκας, Κλεμέντε, Αουντίνο, Χειρίτραντας, Ριζογιάννης, Ελευθεριάδης, Μυλόπουλος, Μπαξεβάνος, Μπαράτα, Γκοβίνας, Τσουπάνος, Ζησόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου