ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τα εισιτήρια του αγώνα Νίκη Βόλου-Τρίκαλα

τα-εισιτήρια-του-αγώνα-νίκη-βόλου-τρίκ-210417

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Super League 2, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, στις 15:00.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΝΑ – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ

Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, επί της οδού Μαιάνδρου, το απόγευμα της Τετάρτης 12/1 (18:00 – 21:00). Παράλληλα, εισιτήρια θα πωλούνται από το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία) και την καφετέρια SAGA (Δημητριάδος 45, Βόλος) από το απόγευμα της Τετάρτης 12/1, μετά τις 18:00, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 13/1 (13:00), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Από ’κει και πέρα, την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, από τις 10 π.μ., μέχρι και τις 12 μ.μ. και, στη συνέχεια, το εκδοτήριο θα σταματήσει τη λειτουργία του, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας. Τα δύο πέταλα θα παραμείνουν κλειστά.

Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

Σημειώνεται πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου