ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνεχίζει τη μεταγραφική αναζήτηση η Νίκη Βόλου

συνεχίζει-τη-μεταγραφική-αναζήτηση-η-214380

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να συνεχίζεται και τη Νίκη Βόλου να μην έχει κάνει ακόμη «σεφτέ», η αναζήτηση δεν σταματά στο κυανόλευκο στρατόπεδο, που παράλληλα με το μεταγραφικό παζάρι, προετοιμάζεται και αγωνιστικά για την πρώτη σέντρα μέσα στο 2022.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ανάγκη ενίσχυσης μπορεί να «φωνάζει» εδώ και καιρό για τους κυανόλευκους, αλλά αν δεν βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, δύσκολα θα προχωρήσουν σε κάποια «βιαστική» συμφωνία.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που προτείνονται, εξετάζονται όλα από τον προπονητή των κυανόλευκων, Αλέκο Βοσνιάδη, κι αφού ο ίδιος ανάψει το πράσινο φως από κει και πέρα θα προχωρήσει η συμφωνία με τη διοίκηση.

Πρωταρχικός στόχος για την ομάδα της Νίκης Βόλου είναι η απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού, που θα μπορεί να συνεισφέρει, βάζοντας εύκολα την μπάλα στα δίχτυα, κάτι που έδειξε να «πονά» τους κυανόλευκους στα παιχνίδια του 2021, αφού μπορεί να δημιουργούσαν τελικές ευκαιρίες, όμως δύσκολα έφταναν στην πηγή.

Παιχνίδια και σημαντικοί βαθμοί χάθηκαν ελλείψει ψυχραιμίας απέναντι από την αντίπαλη εστία, με τη Νίκη να καλείται να ενισχυθεί άμεσα με ακόμη μία ποιοτική λύση.

Μπορεί το κυανόλευκο ρόστερ να μην απαρτίζεται από περισσότερους από 25 ποδοσφαιριστές, όλοι όμως δείχνουν να έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους και στόχος είναι να μην χαλάσει το κλίμα και των αποδυτηρίων, ψάχνοντας στην αγορά για την περίπτωση ενός Ελληνα επιθετικού, με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία, που θα «δέσει» άμεσα με το υπόλοιπο σύνολο.

Στη Νίκη Βόλου δείχνουν να μην φοβούνται από τις οικονομικές απαιτήσεις, όπως το απέδειξαν και στην περίπτωση απόκτησης του Σταύρου Τσουκαλά το περασμένο καλοκαίρι.

Πρώτη… σέντρα την Πέμπτη

Με δύο παιχνίδια να έχουν αναβληθεί ήδη μέσα στο 2022 η Νίκη Βόλου περιμένει πλέον να κάνει ποδαρικό στο 2022, φιλοξενώντας την ερχόμενη Πέμπτη τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε χθες απέναντι στον Αλμωπό.

Το παιχνίδι αναβλήθηκε, όπως αναβλήθηκαν και όλα τα παιχνίδια των δύο ομίλων με εξαίρεση αυτό ανάμεσα σε Καλλιθέα και Παναθηναϊκό Β’, αφού στην ομάδα της Αριδαίας τα θετικά κρούσματα κορονοϊού είχαν φτάσει τα 7, σε αντίθεση με την ομάδα του ΑΟΤ, που δεν είχε κανένα καταγεγραμμένο κρούσμα.

Η Νίκη Βόλου βάσει προγράμματος θα αγωνιζόταν το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, αλλά τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ενώ και στη Νίκη υπήρχαν κρούσματα μέσα στην εβδομάδα που πέρασε.

Οι κυανόλευκοι θα υποβληθούν εκ νέου σήμερα σε μοριακό τεστ, ελπίζοντας πως και οι 6 ποδοσφαιριστές, που νόσησαν τελευταία να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στη Νίκη συνέχισαν τις ομαδικές προπονήσεις και χθες, και εκτός του Μιράντα, που βρίσκεται στο Καμερούν με την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας, απών από το παιχνίδι της Πέμπτης αναμένεται να είναι και ο Πάνος Παναγιωτίδης, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η συνέχεια

Εφόσον η Νίκη Βόλου βρεθεί στο γήπεδο με τον ΑΟ Τρίκαλα την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους κυανόλευκους να υποδέχονται τους Τρικαλινούς, μια ομάδα που απέκλεισαν και από το Κύπελλο Ελλάδος.

Στη συνέχεια και για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, παιχνίδι που έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, οι κυανόλευκοι θα παίξουν στην Αριδαία με τον Αλμωπό, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου για την 15η αγωνιστική. Ο Ιανουάριος θα «κλείσει» με τη 16η αγωνιστική, με τη Νίκη Βόλου να παίζει και πάλι Σάββατο (29/1), φιλοξενούμενη αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Β’, ενώ αναμένεται ο εκ νέου ορισμός των αναμετρήσεων της Νίκης με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΑΟΚ Β’.

Το υπολειπόμενο πρόγραμμα της Νίκης Βόλου για τον Ιανουάριο, με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις έχει ως εξής:

13η αγωνιστική

Πέμπτη 13/1/22-15:00

Νίκη Βόλου-ΑΟ Τρίκαλα

14η αγωνιστική

Κυριακή 16/1/22-17:00

ΑΕΛ-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX)

9η αγωνιστική (εξ αναβολής)

Τετάρτη 19/1/22-15:00

Αλμωπός-Νίκη Βόλου

15η αγωνιστική

Σάββατο 22/1/22-14:45

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

16η αγωνιστική

Σάββατο 29/1/22-14:45

Ολυμπιακός Β’-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX)

Δοκιμαστικά

για την ομάδα e-sports

Η Νίκη Βόλου έχει δημιουργήσει, ως γνωστόν, τμήμα e-sports, που παίρνει μέρος στο πανελλήνιο ηλεκτρονικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικά, ώστε να επιλέξει νέους παίκτες. Αναλυτικά: «Είσαι έτοιμος να παίξεις μπάλα στη Νίκη Βόλου; Αν ναι, την επόμενη εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία σου!

Η ομάδα FIFA e-sports της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα πραγματοποιήσει trials, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της νέους παίκτες!

Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και γίνε μέλος της ηλεκτρονικής, ποδοσφαιρικής μας οικογένειας! Γίνε κομμάτι των επόμενων επιτυχιών του συλλόγου μας στη νέα, ψηφιακή της εποχή!

Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και Παρασκευή, 12 και 14 Ιανουαρίου, από τις 21:00 μέχρι τις 23:00! Θα μπεις στην ομάδα μας στο discord (https://discord.gg/gGJgGcw7), θα δηλώσεις σε ποια θέση θα επιθυμούσες να δοκιμαστείς και θα αγωνιστείς σε φιλικό παιχνίδι, με συμπαίκτες σου τα μέλη της υπάρχουσας ομάδας μας! Δείξε μας τι αξίζεις! Σε περιμένουμε!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου