Οριακή εβδομάδα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-27, 13:51:03
Οριακή εβδομάδα

Μετέωρο παραμένει το διοικητικό θέμα στη Νίκη Βόλου που αύριο παίζει με Οδυσσέα

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οριακή είναι η εβδομάδα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, αφού λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δαλούκα λύση στο διοικητικό δεν έχει βρεθεί, με τον κ. Ιωαννίδη να τρέχει τις υποχρεώσεις των κυανόλευκων μέχρι και την Κυριακή.

Αύριο Τετάρτη η Νίκη Βόλου θα φιλοξενήσει την ομάδα του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών στις 4 μ.μ. σε ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό που δείχνει να προέχει σήμερα είναι η λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Δαλούκα την περασμένη Δευτέρα ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Ιωαννίδης είναι αυτός που τρέχει τα θέματα της ΠΑΕ. Ο ίδιος έχει τονίσει επανειλημμένως πως δεν θέλει να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας εάν δεν υπάρξουν συμπαραστάτες και συμπαίκτες.

Από τη περασμένη εβδομάδα ο κ. Ιωαννίδης έχει έρθει σε επαφές με πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν κερδίσει προσφυγές, ενώ επαφές είχε και με το σημερινό ποδοσφαιρικό τμήμα ζητώντας υπομονή.

Χθες μάλιστα βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παντελής Μαγουλάς όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές και παράλληλα τους υποσχέθηκε πως θα λάβουν χρήματα πριν από το αυριανό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Κώστας Γρηγοριάδης επέστρεψαν και πάλι χθες στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό του σαββατοκύριακου και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δηλώνουν έτοιμοι για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής.

Από αυτό θα απουσιάζει ο Γιώργος Δεληζήσης που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ σήμερα στις 13.00 ο κ. Γρηγοριάδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Παντελής Μαγουλάς.

Χθες η ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές των αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής και έτσι στο Παντελής Μαγουλάς άρχοντας του αγώνα θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σχίζας από την Αθήνα. Χρέη Βοηθών θα έχουν οι κ.κ. Γεωργακόπουλος Παναγιώτης και Δεληθοδωρής Κωνσταντίνος (Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Γρατσάνης Ευάγγελος (Τρικάλων).

Ιωαννίδης: «Δεν έχει βρεθεί κανείς»

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Νίκη αλλά και για άλλα θέματα μίλησε χθες ο Δημήτρης Ιωαννίδης, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε πως η δική του προσπάθεια θα τερματίσει μέχρι την Κυριακή αν δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση ενώ διέψευσε δημοσιεύματα που θέλανε τον Άγγελο Διγκόζη να συζητά την επιστροφή του στη Νίκη αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά χρέη προπονητή.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε σχετικά: «Εγώ τρέχω την ομάδα και παρακαλώ αυτούς που θέλουνε την Νίκη να έρθουν να την παραδώσω. Κάποιοι δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί τους. Δεν έχει βρεθεί κανείς να μου πει «θα αναλάβουμε εμείς τη Νίκη και κάνε στην άκρη». Εγώ αυτό που ανέλαβα και οφείλω να το κάνω από την στιγμή που το ανέλαβα, είναι να τρέξω την ομάδα. Την τρέχω αυτή την εβδομάδα για να παίξει τη Τετάρτη και ίσως και την Κυριακή που είναι και το οριακό και το τελευταίο για μένα. Αν μέχρι τότε δεν βρεθεί κάποιος ή κάποιοι να στηρίξουν μια προσπάθεια, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, είναι αδύνατον.

Πρέπει να βρεθούνε άνθρωποι να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή».

Για τη συνέχεια είπε και για τον ρόλο του κ. Λάζαρη τόνισε: «Υπάρχει μέλλον και πολύ καλό. Αυτό θέλω να το διαβεβαιώσω. Αυτή τη στιγμή άμα βοηθηθεί αυτή η προσπάθεια η ομάδα είναι με το ένα πόδι στη Β΄ Εθνική. Από εκεί και πέρα στο τι έχει γίνει πριν, κάποια στιγμή θα βγούνε στην επιφάνεια γιατί έχουν γίνει έλεγχοι. Ο ρόλος του κ. Λάζαρη είναι αυτός. Έχει έρθει όπως και παλιότερα για να ελέγξει το τι έχει γίνει. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αυτό θα φανεί από τον έλεγχο και ποιος είναι ο ρόλος του κ. Λάζαρη που σήμερα είναι στα γραφεία. Παράλληλα έχει έρθει ο κ. Πιερής που είχα ως λογιστή και είναι και λογιστής και της ΠΑΕ αυτή τη στιγμή και θα ξέρει το τι έχει γίνει. Δεν έχει πάρει τίποτα από τα τιμολόγια από τη προηγούμενη διοίκηση παρόλο το ότι μας διαβεβαίωσαν πως θα τα πάρουμε από την προηγούμενη εβδομάδα».

Για το αν έχει καλέσει παράγοντες εξ’ Αθηνών να βοηθήσουν τη Νίκη: «Εγώ μιλάω για ανθρώπους τοπικά. Μέχρι σήμερα δεν έχω καμία απάντηση από κανέναν, Μέχρι σήμερα και τη στιγμή που μιλάμε. Ο κ. Γιδόπουλος δεν ασχολείται. Μόνο μια δύο φορές τον πήρα εγώ τηλέφωνο για να βοηθήσει όπως στην ανάκληση των δελτίων. Άλλη ανάμιξη δεν έχει. Με τον κ. Καϊμακάμη δεν μιλάω. Δεν έχω επαφή και ποτέ δεν έχω μιλήσει εκτός από τις φορές που συναντηθήκαμε».

Για τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει: «Πρέπει να πληρώσω κάποια λεφτά για να παίξει η ομάδα την Τετάρτη. Είναι η συμφωνία που είχα κάνει την προηγούμενη εβδομάδα. Έχω μιλήσει με όλα τα παιδιά και έχουμε τρενάρει τις υποχρεώσεις μας τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Τους το ζήτησα σαν χάρη με την έννοια ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι στον αέρα. Αν δεν τα βρούμε, αν δεν υπάρχει τίποτα, εγώ δεν μπορώ κάνω κάτι άλλο. Εγώ δεν θέλω να πείσω κανέναν και δεν έχω να αποδείξω τίποτα για τον εαυτό μου. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν. Έχω βοηθήσει και από εκεί και πέρα θα πρέπει αυτοί που μιλάνε να έρθουν να βοηθήσουν».

Για τις υποχρεώσεις όσων πιθανότατα αναλάβουν την ΠΑΕ: «Οι υποχρεώσεις δεν είναι μικρές αλλά δεν είναι και τεράστιες. Τα ποσά πλέον δεν είναι εκείνα όπως όταν ξεκινήσαμε με τον κ. Γιδόπουλο. Είναι πολύ λιγότερα. Είναι ποσά που παλεύονται. Λεφτά που μπορούν να μαζευτούν από κάποιες επιχορηγήσεις και κάποιες διαφημίσεις που είχαμε στόχο να κάνουμε αλλά φρεναρίστηκαν από κάποια πράγματα και δεν είναι του παρόντος να ειπωθούν».

Για την περίπτωση του κ. Διγκόζη και τον κ. Γρηγοριάδη: «Η επαφή που είχα με το κ. Διγκόζη, ήταν μόνο για το θέμα της προσφυγής που έχει κάνει. Μέχρι και τη Κυριακή και το παιχνίδι με τον Τύρναβο η ομάδα θα πάει κατά 99% με το κ. Γρηγοριάδη».

Προς διάλυση ο Οδυσσέας;

Ο ερχόμενος αντίπαλος της Νίκης Βόλου Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση του, ύστερα από την παραίτηση μελών του Δ.Σ. του συλλόγου αλλά και τις σκέψεις αποχώρησης του προέδρου Γιώργου Σαμουηλίδη. Ο προπονητής των Σερραίων Σάκης Αλεξίου δήλωσε σχετικά: «Η κατηγορία αυτή πεθαίνει, με αργά ή και πιο γρήγορα πλέον βήματα. Η Αναγέννηση είναι ένα χωριό 500 κατοίκων, που κάθε εβδομάδα είχε άγχος αναφορικά με το αν οριστεί το παιχνίδι της, αν μπορούν να πληρωθούν οι διαιτητές, να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης, αλλά και της διαμονής και σίτισης των παικτών. Ήδη γι’ αυτό το λόγο αποχώρησε ο ταμίας μας και ο κίνδυνος διάλυσης είναι ορατός, αφού και ο πρόεδρος σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει. Αν γίνει αυτό, ποιος τρελός θα μπει στην ομάδα να αναλάβει τα χρέη και να εγγυηθεί για την ομαλή συνέχεια; Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση και ήδη τρέχουν προσφυγές των Κουκούτση και Βενέτη, αν και με τον πρώτο υπάρχει διάθεση για διακανονισμό». 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=