ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τη γλίτωσαν με πρόστιμα Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου

τη-γλίτωσαν-με-πρόστιμα-νίκη-και-ολυμπ-246841

Με πρόστιμα κι όχι ιδιαίτερα υψηλά γλίτωσαν Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου για όσα έγιναν στους αγώνες έδρας στη Νεάπολη με Ξάνθη και Πιερικό αντίστοιχα. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο προγραμματισμένος για τις 11.12.21 αγώνας μεταξύ ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ δεν διεξήχθη για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ που δεν τελέστηκε χωρίς να ευθύνεται καμία από τις εν λόγω ομάδων.
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι πώληση εισιτήριων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Διαγόρας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ρόδος την χρηματική ποινή των 500€ (αγώνας 21.11.21 με ΠΑΕ Διαγόρας).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι την ρίψη αντικειμένων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των 1500€ (αγώνας 5.12.21 με ΠΑΕ Πιερικός)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 4.12.21 με ΠΑΕ ΠΑΟ Β)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση ήτοι εκφώνηση συνθημάτων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ζάκυνθος την χρηματική ποινή των 500€ (αγώνας 21.11.21 με ΠΑΕ Διαγόρας)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση ήτοι ρίψη αντικειμένων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου την χρηματική ποινή των 2000€ (αγώνας 5.12.21 με ΠΑΕ Ξάνθη).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου