ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εκστρατεία αγάπης των φίλων της Νίκης Βόλου

εκστρατεία-αγάπης-των-φίλων-της-νίκης-252489

Με σύνθημα «να βάλουμε γκολ στην ανθρωπιά» η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου, όπως πράττει επί 19 χρόνια, έτσι και φέτος συνεχίζει τον δικό της ξεχωριστό αγώνα, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και όχι μόνο για τη στήριξη άπορων οικογενειών. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Είναι πλέον γνωστό σε όλους εδώ και 19 χρόνια η προσπάθεια που γίνεται από τη Λέσχη ΟΦ Νίκης Βόλου ενόψει των άγιων ημερών των Χριστουγέννων και του νέου έτους προς τον συνάνθρωπο και τις οικογένειες που έχουν την στήριξή μας για να περάσουν όσο πιο καλά γίνεται τις άγιες ημέρες που έρχονταιΗ πανδημία του COVID-19 και η ανεργία που μαστίζει την κοινωνία μας κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την επιβίωσή τους. Η Λέσχη ΟΦ Νίκης Βόλου απευθύνεται προς όλους να δείξουμε για μια ακόμη φορά την αγάπη και την αλληλεγγύη. Η προσφυγική μας καταγωγή και τις αρχές που μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας, μας καλεί να είμαστε όσο πιο κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, συγκεντρώνοντας τρόφιμα που θα τα διαθέσουμε σε εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Να ευχηθούμε σε όλους ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ευχαριστώντας όλους που θα συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας θα γίνεται καθημερινά (09:00-17:00μ.μ.)στα γραφεία της Λέσχης ΟΦ ΝΙΚΗΣ Μαιάνδρου 24 Νέα Ιωνία Βόλου και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο κινητό τηλέφωνο 6985663177».

Ο πρόεδρος

ΛΕΣΧΗΣ ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Συλλογή τροφίμων και όχι μόνο από τους Blue Angels

Στο ίδιο κλίμα και o σύνδεσμος των Blue Angels, οι οποίοι σε ανακοίνωση τους τονίζουν:

«Κάθε χρόνο αυτές τις μέρες των γιορτών, ο σύνδεσμός μας είναι δίπλα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Έτσι και φέτος θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ρουχισμού στον σύνδεσμό μας. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και ώρες 19:00-22:00, θα είμαστε ανοιχτά για τη συλλογή. Κανένας μόνος, πρέπει ο ένας να στηρίξει τον άλλον».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου