ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπάλλας: «Να συνεχίσει να μας στηρίζει ο κόσμος»

μπάλλας-να-συνεχίσει-να-μας-στηρίζει-252524

Η Νίκη Βόλου δεν αγωνίζεται σήμερα απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας και προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, δίνοντας την περασμένη Πέμπτη, τον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα μέσα στο 2021, απέναντι στην ομάδα της Καβάλας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής συμμετείχε και ο Βολιώτης επιθετικός Γιώργος Μπάλλας, κάνοντας ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, σε έναν αγώνα όμως που οι κυανόλευκοι έπρεπε να πατήσουν φρένο, ειδικά μετά το 5-0 στο 30ο λεπτό.

Ο Μπάλλας πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος, που οι κυανόλευκοι σημείωσαν μόλις δύο τέρματα ακόμη, για να φθάσουμε στο τελικό 7-0.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, που είχε παίξει και απέναντι στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο για δύο λεπτά ως αλλαγή, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να συνεχίσει να είναι δίπλα της, υποσχόμενος καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

Αρχικά για το παιχνίδι με την Καβάλα επεσήμανε: «Ηταν ένα περίεργο ματς, στο οποίο σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς για να πάρουμε τρεξίματα. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδας της Καβάλας».

Για την πορεία της ομάδας κι αν πιστεύει πως θα μπορούσαν να έχουν πάρει περισσότερους βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια σχολίασε: «Σίγουρα και θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς μέχρι σήμερα, γιατί και η δυναμική της ομάδας είναι πολύ μεγάλη και οι παίκτες που έχουμε είναι σίγουρα πολύ καλού επιπέδου. Πάντα όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω πως με τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας αναφέροντας: «Ο κόσμος να συνεχίσει να μας στηρίζει όπως έκανε μέχρι τώρα σε κάθε αγώνα, κι εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε να τον δικαιώσουμε».

«Συγχαρητήρια για τον… σεβασμό»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Καβάλας, Νίκος Καραμπιμπέρης, ο οποίος ήταν την περασμένη Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έδωσε συγχαρητήρια και στη Νίκη Βόλου για τον σεβασμό που έδειξε απέναντι στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως η προσπάθεια για παραμονή θα ξεκινήσει σε τρεις αγωνιστικές.

Για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του: «Αυτή η εικόνα της ομάδας θα συνεχιστεί για τρεις ακόμη αγωνιστικές. Χάρη σ’ αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται η ομάδα συμμετέχει στη Super League 2 και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου και σ’ όλες τις ομάδες που δείχνουν σεβασμό, σ’ αυτή την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά. Εύχομαι καλή πορεία στη Νίκη Βόλου, γιατί είναι μία καλή ομάδα και θα βρει τον δρόμο της να ανέβει βαθμολογικά, καθώς είδα μια πολύ ποιοτική ομάδα. Εμείς από τον Ιανουάριο και μετά θα είμαστε μία διαφορετική ομάδα και θα «χτυπήσουμε» την παραμονή μας με ίσους όρους».

Για το αν προλαβαίνει η Καβάλα να κερδίσει την παραμονή: «Οι αγωνιστικές είναι πολλές και ο στόχος είναι εφικτός. Θα απομένουν 23 αγωνιστικές και οι ομάδες που παλεύουν για τον ίδιο στόχο, δεν έχουν ξεφύγει βαθμολογικά. Χρειαζόμαστε σίγουρα 13 νίκες τουλάχιστον».

Ο Ανδρέας Γιαννάκος, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις «ποδοσφαιριστές» στο ρόστερ της Καβάλας αυτή τη στιγμή: «Ο αντίπαλος μας σεβάστηκε και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και κάνουμε τον αγώνα αυτό για την ομάδα μας. Περιμένουμε τον Ιανουάριο και τη μεταγραφική περίοδο, ώστε να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».

Επιστροφή με ντέρμπι

Με το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι στην Αριδαία ανάμεσα σε Αλμωπό και Νίκη Βόλου να μην ορίζεται στα μέσα της εβδομάδας, οι κυανόλευκοι δεν παίζουν σήμερα για το πρωτάθλημα της Super League 2, έχοντας την ευκαιρία για καλύτερη προετοιμασία πλέον για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, την ερχόμενη Τετάρτη. Ο Αλμωπός δικαιώθηκε προσωρινά, κι έτσι η αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική, που θα γινόταν σήμερα, θα οριστεί πλέον μέσα στον Ιανουάριο, με τη Νίκη Βόλου να μην έχει αγώνα ούτε στις 29 Δεκέμβρη, οπότε και έχει προγραμματισμένο το ρεπό της στην 10η αγωνιστική.

Η επιστροφή πλέον για το πρωτάθλημα θα γίνει στις 5 Ιανουαρίου, όταν και οι κυανόλευκοι για την 11η αγωνιστική, ημέρα Τετάρτη, θα υποδεχθούν στο Πανθεσσαλικό, τον συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου