Νέος κίνδυνος παλαιών προσφυγών

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-24, 19:49:25
Νέος κίνδυνος παλαιών προσφυγών

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Νέος κίνδυνος προσφυγών προέκυψε χθες για την ομάδα της Νίκης Βόλου μιας και πέντε πρώην ποδοσφαιριστές της διεκδικούν συνολικά 46 χιλιάδες ευρώ την στιγμή που υπάρχει διοικητική αβεβαιότητα στο κυανόλευκο στρατόπεδο και ο Δημήτρης Ιωαννίδης είναι ο μόνος που τρέχει για θέματα της ΠΑΕ.

Με τη διοικητική αβεβαιότητα να παραμένει μετά την παραίτηση του Γιώργου Δαλούκα τα νέα για την Νίκη δεν ήταν ευχάριστα ούτε χθες, μιας και πέντε πρώην ποδοσφαιριστές της ζητάνε το ποσό των 46 χιλιάδων ευρώ από προσφυγές που έχουν καταθέσει.

Συγκεκριμένα οι Βασίλης Κωνσταντινίδης, Αλέξανδρος Κακαζούκης, Γιώργος Μπουτογιάννης, Αλέκος Γεωργιάδης και Αγγελος Διγκόζης που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια με τα κυανόλευκα ζητάνε μέσω των προσφυγών τους το παραπάνω ποσό.

Αναλυτικά το μεγαλύτερο ποσό οφείλεται στον Μπουτογιάννη που ανέρχεται στις 26 χιλιάδες ευρώ, ενώ από 6 χιλιάδες οφείλονται στους Γεωργιάδη και Κωνσταντινίδη και από 4 χιλιάδες στους Διγκόζη και Κακαζούκη.

Για τη Νίκη υπήρχε κίνδυνος να μην αγωνιστεί στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, ωστόσο με πρωτοβουλία και κύκλο επαφών που ξεκίνησε χθες ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ιωαννίδης οι παραπάνω ποδοσφαιριστές δέχθηκαν διακανονισμούς αλλά και εγγυήσεις πως θα λάβουν τα χρήματά τους.

Επιστροφή τη Δευτέρα

Την τελευταία τους προπόνηση για την τρέχουσα εβδομάδα πραγματοποίησαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου περιμένοντας με τη σειρά τους τις εξελίξεις στα διοικητικά. Οι κυανόλευκοι την ερχόμενη Τετάρτη δίνουν ακόμη ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα και περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο της ομάδας προκειμένου από κοινού να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Χθες στο Παντελής Μαγουλάς βρέθηκε ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Κώστα Γρηγοριάδη να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή μέχρι να βρεθεί λύση. Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Δευτέρα.

Αναβολή στην εκδίκαση

Αναβολή για την μεθεπόμενη Πέμπτη 5 Απριλίου πήραν όπως αναμένονταν οι υποθέσεις της Νίκης Βόλου από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή μετά από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρει: «Η εκδίκαση των υποθέσεων της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 8109/2012 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Καρρά, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατιθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14 και 15(παρ. 1 και 6 στοιχ. α΄) Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(αγώνας της 22-1-2012 με ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ), ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(αγώνας της 26-2-2012 με ΤΑΠ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ), ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(αγώνας της 4-3-2012 με ΤΑΠ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ) αναβλήθηκε για την Πέμπτη 5-4-2012 και ώρα 10:30».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=