ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κόλλησε στη λάσπη η Νίκη και έχασε 2-0 από τον Θεσπρωτό

κόλλησε-στη-λάσπη-η-νίκη-και-έχασε-2-0-από-267092

Σ’ ένα ματς που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και για πολλή ώρα υπό καταρρακτώδη βροχή, η Νίκη απογοήτευσε τον κόσμο της, χάνοντας με 2-0 από τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα με τα γκολ στο 10’ του Σαραντίδη και στο 19’ του Βασιλάκη.

Μ’ αυτά τα δύο τέρματα νωρίς στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι έφτασαν στη βαθμολογία τους κυανόλευκους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στη συνέχεια. Συγκεκριμένα στο 10’ ο Σαραντίδης βγήκε στο τετ-α-τετ από μπαλιά του Κωνσταντίνου και έκανε το 1-0, για να έρθει στο 19’ ο Βασιλάκης μετά την εκτέλεση κόρνερ του Βαταμίδη να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Απίστευτη ευκαιρία να μειώσει, έχασε ο Βασιλείου ολομόναχος στο ύψος της μικρής περιοχής στο 83’. Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη φάση για τη Νίκη στον αγώνα και η τελευταία.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Βαλιέντε, Ντ’ Αλέσιο, Βασιλάκης, Σταυρίδης, Λύγκας (83’ Ζβι), Κωνσταντίνου, Βαταμίδης (83’ Γώγος), Σαραντίδης, Στεργίου (67’ Πατσέκο), Πούφλης (71’ Ραμίρεζ)

ΝΙΚΗ: Μπάγιτς, Τσιμπούκας (39’ Πάνος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (78’ Γιάννης Κυρίτσης), Κάσσος, Τζοβάρας (39’ Μιράντα), Τζιώρας (46’ Βασιλείου), Ροχάνο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου