ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέα αρχή από Ηγουμενίτσα επιδιώκει σήμερα η Νίκη

νέα-αρχή-από-ηγουμενίτσα-επιδιώκει-σή-267650

Στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται από χθες η Νίκη Βόλου, προκειμένου σήμερα στις 14:45 να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, εκεί όπου είχε πανηγυρίσει το 2020 στην τελευταία της επίσκεψη με τέρμα του Ντομίνγκεθ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα την περασμένη Κυριακή από την Ξάνθη σε ένα παιχνίδι που είχαν το πάνω χέρι, θέλουν και σήμερα να υπερισχύσουν αλλά και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς.

Για να έρθει αυτό ωστόσο οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη θα πρέπει να είναι σίγουρα πιο αποτελεσματικοί και να μην «πετάξουν» τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν, όπως έκαναν για παράδειγμα κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ή και απέναντι στην Ξάνθη, ενώ και στην πρεμιέρα οι κυανόλευκοι έμειναν άσφαιροι, φιλοξενούμενοι από τον Ηρακλή.

Τρεις απόντες

Χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αλιατίδη, Βλαχομήτρου και Γκαρσία, η Νίκη Βόλου αναχώρησε χθες για την Ηγουμενίτσα, με τον Αλιατίδη και τον Γκαρσία να βρίσκονται εκτός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με τον πρώτο να έχει θλάση από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τον δεύτερο να έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Ο Βλαχομήτρος από την άλλη πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά επιβαρύνθηκε η κατάσταση του τραυματισμού του, μετά το τράβηγμα που είχε στην Κατερίνη και στο παιχνίδι με τον Πιερικό.

Η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Γ. Κυρίτσης, Πάνος, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Τσουκαλάς, Μπάλλας, Κάσσος, Βασιλείου, Μιράντα, Αλτιντζής, Ροχάνο, Τζιώρας.

Ο Θεσπρωτός

Τρεις ήττες εκτός έδρας και δύο νίκες εντός έχει σημειώσει μέχρι σήμερα ο Θεσπρωτός, έχοντας κερδίσει Πιερικό (1-0) και Καβάλα (7-0), ενώ έχει ηττηθεί κατά σειρά από Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0), Ξάνθη (1-0) και την προηγούμενη Κυριακή από τον Αλμωπό Αριδαίας (1-0).

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς όλοι οι
ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς και ιώσεις είναι ετοιμοπόλεμοι
όπως και ο στρατευμένος Δημήτρης Παππάς. Πέρα από τους γνωστούς απόντες Μπίκα
και Κολιτσίδα, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Ελληνοαργεντινός
τεχνικός άφησε εκτός αποστολής και τους δύο νεαρούς Μπαλό και Ρούση. Στο στρατόπεδο του Θεσπρωτού προβληματισμός υπάρχει μόνο για τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, καθώς κακοκαιρία πλήττει την περιοχή και η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό βροχή.

«Σφυρίζει» ο Κατσικογιάννης

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ένας γνώριμος στη Νίκη Βόλου, ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου), με βοηθούς τους Διαμαντή (Ηπείρου) και Δημόπουλο (Φλώρινας). Τέταρτος θα είναι ο Μπούμπας (Ηπείρου) και παρατηρητής ο Κοφίτσας (Καρδίτσας).

Ο Κατσικογιάννης έχει συναντήσει αρκετές φορές τη Νίκη στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα παιχνίδια: 14/12/08 Νίκη Βόλου-Μακεδονικός 0-0 (Γ’ Εθνική), 06/12/09 Τρίκαλα ΑΟ- Νίκη Βόλου 1-1 (Γ’ Εθνική), 15/09/13 Εθνικός Γαζώρου- Νίκη Βόλου 1-2 (Κύπελλο), 20/10/13 Νίκη Βόλου- Απόλλων Καλαμαριάς 4-0 (Β’ Εθνική), 02/02/14 Νίκη Βόλου- Αιγινιακός Αιγίνιου 0-1 (Β’ Εθνική), 22/11/15 09/10/16 Αστέρας Πετριτή- Νίκη Βόλου 1-3 (Γ’ Εθνική), 04/11/18 Νίκη Βόλου- Ολυμπιακός Βόλου 0-0 (Γ’ Εθνική), 05/06/21 Νίκη Βόλου- Καλαμάτα 2-2 (FL).

Στη διάθεση του κόσμου τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε πως οι κάρτες διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν 2021-22 είναι έτοιμες προς παράδοση στους κατόχους τους.

Οι ώρες και τα σημεία παράδοσης των καρτών μέχρι και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου είναι:

Δευτέρα-Τετάρτη 13-15/12:

Πρωί: 10:00- 15:00, Γραφεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο

Απόγευμα: 18:00-21:00, Παλιά Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς»

Σήμερα, Σάββατο 11/12:

Πρωί: 10:00- 13:00, Παλιά Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή της κάρτας είναι η επίδειξη ενός αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο κτλ.) καθώς και η πλήρης εξόφληση του αντιτίμου του εκάστοτε εισιτηρίου.

Να σημειωθεί ότι, αρχής γενομένης από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την Καβάλα, η είσοδος των κατόχων διαρκείας στο γήπεδο θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της κάρτας».

«Πληρώνει» Περιστερίδη

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έλαβε την εξής απόφαση, που έχει να κάνει με τον τερματοφύλακα των κυανόλευκων, Κωνσταντίνο Περιστερίδη: «Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Κων/νου Περιστερίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 172/2-9-2021 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου