ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απολογείται σήμερα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και … ανησυχεί

απολογείται-σήμερα-η-παε-νίκη-βόλου-κα-270006

Σε απολογία έχει κληθεί σήμερα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου στις 12μ. από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας για όσα έγιναν στον αγώνα με την Ξάνθη την περασμένη Κυριακή (παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 15 παρ 3β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ).

Στο φύλλο αγώνος έχει αναγραφεί η ρίψη μπουκαλιών και ότι ένα απ’ αυτά χτύπησε στην πλάτη τον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Τάσο Παπάζογλου. Η ΠΑΕ Νίκη θα εκπροσωπηθεί από τη δικηγόρο της, Αφροδίτη Γραμμένου, κόρη του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, η οποία θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν υπήρξε τραυματισμός. Αν το δικαστήριο δεν το δεχθεί, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για νέα τιμωρία έδρας, ωστόσο στην κυανόλευκη ΠΑΕ πιστεύουν ότι αυτή η περίπτωση, σε αντίθεση με την απολογία για τον τραυματισμό αστυνομικού στα Τρίκαλα, είναι πιο βατή και υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ένα νέο πρόστιμο πάντως είναι βέβαιο.

Να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη Γραμμένου ήταν αυτή που έδωσε το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης για την προσφυγή του Κρουθ την περασμένη Δευτέρα, παρουσιάζοντας έγγραφο εξόφλησης που είχε υπογράψει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής κι αυτό είναι ένα ισχυρό χαρτί για τη Νίκη, που πιστεύει ότι θα δικαιωθεί.

Τραπέζι από τους φροντιστές

Οι φροντιστές της πρώτης ομάδας της Νίκης, Παπαγιάννης Δημήτρης, Παπαπορφυρίου Δημήτρης και Χρόνης Γιώργος, έκαναν χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανθεσσαλικού το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές, σε μέλη της διοίκησης και υπαλλήλους της ΠΑΕ.

«Σφυρίζει» ο Κατσικογιάννης

Διαιτητής της αναμέτρησης, σύμφωνα με τους χθεσινούς ορισμούς της ΚΕΔ/ΕΠΟ, είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), με βοηθούς τους Διαμαντή (Ηπείρου) και Δημόπουλο (Φλώρινας). Τέταρτος θα είναι ο Μπούμπας (Ηπείρου) και παρατηρητής ο Κοφίτσας (Καρδίτσας).

Ο Κατσικογιάννης έχει συναντήσει αρκετές φορές τη Νίκη στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα παιχνίδια:

14/12/08 Νίκη Βόλου-Μακεδονικός 0-0 (Γ’ Εθνική),

06/12/09 Τρίκαλα ΑΟ – Νίκη Βόλου 1-1 (Γ’ Εθνική),

15/09/13 Εθνικός Γαζώρου – Νίκη Βόλου 1-2 (Κύπελλο),

20/10/13 Νίκη Βόλου – Απόλλων Καλαμαριάς 4-0 (Β’ Εθνική),

02/02/14 Νίκη Βόλου – Αιγινιακός Αιγίνιου 0-1 (Β’ Εθνική),

09/10/16 Αστέρας Πετριτή – Νίκη Βόλου 1-3 (Γ’ Εθνική),

04/11/18 Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου 0-0 (Γ’ Εθνική),

05/06/21 Νίκη Βόλου – Καλαμάτα 2-2 (FL).

Παπάζογλου: Ο πιο δυνατός αντίπαλος η Νίκη

Ο Τάσος Παπάζογλου μίλησε στο SDNA για την εκτός έδρας νίκη της Ξάνθης στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου (1-0). Ο αρχηγός των Θρακιωτών και σκόρερ του «χρυσού» τέρματος που έδωσε το τρίποντο, αλλά ήταν και ιδιαίτερα προκλητικός προς την κερκίδα, ανέφερε: «Σίγουρα είναι η πιο σημαντική νίκη μας μέχρι στιγμής. Ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος που είχαμε παίξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι είναι δυνατή και σκληρή ομάδα και αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμα πιο μεγάλη. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β’ Εθνικής. Σε καλό ρυθμό, θα έλεγα, υπήρχαν φάσεις. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και συνεχίζουμε. Σε μία καλή ή κακή ημέρα σημασία στο τέλος έχει το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα ήταν υπέρ μας. Σίγουρα δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Θα δουλέψουμε, ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι, στα επόμενα παιχνίδια».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου