ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με απουσίες στην Ηγουμενίτσα η Νίκη

με-απουσίες-στην-ηγουμενίτσα-η-νίκη-272973

Η Νίκη Βόλου καλείται να αφήσει πίσω της την αναμέτρηση με την Ξάνθη και τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Νεάπολης, για τα οποία κλήθηκε σε απολογία, βλέποντας το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο προπονητής των κυανόλευκων Αλέκος Βοσνιάδης, που θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών πολύτιμων μονάδων, θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, χτίζοντας νέο αήττητο σερί μέχρι το τέλος του 2021.

Για την 7η αγωνιστική και το ερχόμενο Σάββατο 11/12, η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον Θεσπρωτό, ενώ στη συνέχεια και για την 8η αγωνιστική την Πέμπτη 16/12 θα υποδεχθεί την Καβάλα.

Με… κομμένη την ανάσα οι κυανόλευκοι θα ξαναπαίξουν στη συνέχεια για την 9η αγωνιστική την Κυριακή (19/12) στην Αριδαία με τον Αλμωπό, ματς το οποίο θα είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος για το 2021, ενώ έχει τη ρεβάνς Κυπέλλου τρεις μέρες αργότερα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στη συνέχεια και για τη 10η αγωνιστική η Νίκη Βόλου θα κάνει το ρεπό της την Τετάρτη 29/12, για να επιστρέψει και πάλι το 2022 για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ως γηπεδούχος την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.

Τριάδα εκτός μάχης

Με τρεις αναμετρήσεις να απομένουν για το 2021 οι κυανόλευκοι καλούνται να διαχειριστούν τις απουσίες τους, αρχικά για το σαββατιάτικο παιχνίδι. Ο Μανώλης Αλιατίδης είναι εκείνος που θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, έχοντας θλάση από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όταν και έγινε αλλαγή, ενώ πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά το παιχνίδι στην Κατερίνη με τον Πιερικό και για τον λόγο αυτό αγωνίστηκε ελάχιστα απέναντι στην Ξάνθη, παρ’ ότι η ομάδα είχε ανάγκη το γκολ.

Τρίτη και δεδομένη απουσία είναι αυτή του Λούκας Γκαρσία, ο οποίος έχει νοσήσει από κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα από το περασμένο Σάββατο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προπονείται κι αυτή ήταν η αιτία που δεν έδωσε το «παρών» στο παιχνίδι με την Ξάνθη, παρά το γεγονός πως «ξεκουράστηκε» στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Μέτσε: «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο»

Ο Νέτι Μέτσε μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως βασικός κόντρα στην Ξάνθη και μετά το παιχνίδι σχολίασε το άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα του, η οποία παρ’ ότι κυριάρχησε δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Αναλυτικά σχολίασε: «Ηταν ένα ντέρμπι που κυριαρχήσαμε και στα δύο ημίχρονα. Δημιουργήσαμε τις φάσεις παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, μπήκαμε στον αγώνα όπως έπρεπε και όπως δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, με μία στατική φάση μάς πήραν το παιχνίδι». Για τη συνέχεια σχολίασε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να μη σκύψουμε το κεφάλι και στο επόμενο παιχνίδι να πάμε για τη νίκη. Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

Σε απολογία για Ξάνθη

Μετά την αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική στο γήπεδο της Νεάπολης, η Νίκη Βόλου κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

Την Παρασκευή (σ.σ. αύριο) 10.12.2021 και ώρα 12:00 την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 15 παρ. 3β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, 5.12.2021).

Προκλητική ανακοίνωση της Ξάνθης

Τόσο η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μέσω των δηλώσεων του μεγαλομετόχου Αλέξη Παπακωνσταντίνου και του αντιπροέδρου της Βασίλη Βενέτη, όσο και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης καταδίκασαν τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Νεάπολης και μάλιστα ο τεχνικός της Νίκης ήταν εκείνος που έτρεξε να προστατέψει τον Παπάζογλου από τις ρίψεις μπουκαλιών, παίρνοντάς τον αγκαλιά μέχρι να φθάσει στον αντίπαλο πάγκο, αλλά η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε προκλητική ανακοίνωση κατά των κυανόλευκων.

Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τις δηλώσεις του προπονητή και του προέδρου της Νίκης Βόλου και πραγματικά απορούμε αν παίζαμε στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή (5/12) και ώρα 14:45 με τη Νίκη Βόλου ή αν είχε την ώρα του παιχνιδιού ήλιο ή φεγγάρι.

Και για να μην κουράζουμε πολύ…

Πέναλτι με απλωμένο χέρι του Γρομητσάρη (21ο λεπτό) σε προσπάθεια Ginsari.

Οφσάιντ ο Ibraimi 2 μέτρα πίσω (37ο λεπτό).

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ανύπαρκτο οφσάιντ στον Διαμαντόπουλο.

Κάταγμα μύτης του Παπάζογλου χωρίς κίτρινη κάρτα, που η διάγνωση είναι κάταγμα ρινικού οστού με παρεκτόπιση και χρειάστηκε κλειστή ανάταξη και ακινητοποίηση με νάρθηκα (και τόλμησε ο αθεόφοβος να καθυστερήσει να σηκωθεί 7 λεπτά!!!).

4 ράμματα στην φτέρνα ο Vicente χωρίς κίτρινη κάρτα.

Καταιγισμός μπουκαλιών και φτυσιμάτων στον πάγκο της ομάδας, σε φιλάθλους του ΑΟΞ και στο κεφάλι του Παπάζογλου την ώρα της αλλαγής.

Όλα καλά κύριοι της Νίκης Βόλου.

Τελικά για κάποιους όντως έχει φεγγάρι…

Και πάλι καληνύχτα σας!».

Μήνυμα στήριξης από τους Blue Angels

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Angels, με ανακοίνωσή του έστειλε μήνυμα στήριξης στους παίκτες της ομάδας αναφέροντας:

«Παίκτες της ΝΙΚΗΣ αδικείτε τους εαυτούς σας! Όλοι μπορείτε, βγάζετε ψυχή και σας πιστεύουμε. Πάρτε το πάνω σας και συνεχίστε το έργο σας όλο και πιο ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

Ο λαός της ΝΙΚΗΣ έδωσε πάλι δυναμικό «παρών», γέμισε τη Νεάπολη ξανά, φώναξε, η κερκίδα είχε παλμό και ένταση από άκρη σε άκρη. Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στην ΟΜΑΔΑ και στους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, τους πλαισιώνουμε και τους στηρίζουμε όλοι.

ΥΓ:1 Εσύ ρε τσαρλατάνε Παπάζογλου τι σόου έδωσες ρε καρτούν; Είχες 20 λεπτά που προκαλούσες και κατάφερες να συγχύσεις ένα ολόκληρο γήπεδο από το πουθενά! Τι είδους εντολές εκτελούσες, της δουλειάς σου που είναι του σκοραρίσματος ή μήπως τίποτα άλλους πιο πονηρούς;

ΥΓ:2 ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

ΥΓ:3 ΜΓΔ 6/12/2008».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου