Συνέχεια στην αγωνία

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-23, 18:44:36
Συνέχεια στην αγωνία

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τα «κλειδιά» της ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρέδωσε τελικά χθες ο πρώην ηγέτης των κυανόλευκων Γιώργος Δαλούκας στον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Ιωαννίδη ορίζοντάς τον ως θεματοφύλακα του συλλόγου. Ο κ. Ιωαννίδης θέλησε να τα μεταβιβάσει στην Ερασιτεχνική Νίκη δίχως όμως να γίνουν αποδεκτά.

Αρκετά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στη ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όλα δείχνουν να παραμένουν στον αέρα λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δαλούκα από την ηγεσία του κυανόλευκου συλλόγου.

Χθες ο πρώην ηγέτης της ομάδας ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του την περασμένη Δευτέρα παρέδωσε τα κλειδιά του συλλόγου στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ιωαννίδη.

Ο κ. Ιωαννίδης παρέλαβε την σφραγίδα του συλλόγου, τα κλειδιά των γραφείων, τα δελτία αλλά και την ιατρική κατάσταση των ποδοσφαιριστών όπως επίσης και την παραίτηση του προέδρου Αλέξανδρου Δαλούκα.

Στη συνέχεια θέλησε να παραδώσει όλα τα παραπάνω στην ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, ωστόσο όλα τα παραπάνω δεν έγιναν αποδεκτά.

Την παρούσα στιγμή η Ερασιτεχνική Νίκη δείχνει να εμπιστεύεται τον κ. Ιωαννίδη προκειμένου να αναλάβει εκείνος τα ηνία της ΠΑΕ αλλά από την μεριά του ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έχει τονίσει πως δεν θέλει να ηγηθεί κάποιας προσπάθειας αλλά θα είναι εκείνος που θα βοηθήσει αυτόν που θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη ενώ παράλληλα ενστερνίζεται και την άποψη των φιλάθλων που δεν επιθυμούν μέλη παλαιών διοικήσεων ξανά στα κοινά του συλλόγου.

Ανακοίνωση ποδοσφαιρικού τμήματος

Φυσικά οι διοικητικές εξελίξεις έχουν άμεσο αντίκτυπο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα στο οποίο ηγέτης την παρούσα στιγμή είναι ο Κώστας Γρηγοριάδης. Χθες οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε ανακοίνωση από κοινού με τον κ. Γρηγοριάδη και τους φροντιστές της ομάδας στην οποία και αναφέρουν: «Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Κώστας Γρηγοριάδης και οι φροντιστές Αμπολιαστής Παναγιώτης και Καρυωτάκης Στέλιος, δηλώνουμε ότι είμαστε θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου και υπό αυτές τις συνθήκες αδυνατούμε να συνεχίσουμε. Παρακολουθούμε με αγωνία και ευελπιστούμε σε επίλυση το συντομότερο δυνατόν όλων αυτών των ζητημάτων. Ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο από πλευράς μας να πραγματοποιήσουμε προπονήσεις διότι υπάρχει έλλειψη στοιχειωδών λειτουργικών αναγκών».

Γρηγοριάδης: «Να συσπειρωθεί ο κόσμος»

Ο κ. Γρηγοριάδης φιλοξενήθηκε χθες στο ραδιόφωνο Blue Star Fm μιλώντας για τα προβλήματα αλλά και την συνέχεια της ομάδας ζητώντας την συσπείρωση του κόσμου της Νίκης λέγοντας μεταξύ άλλων: «Επειδή ζω καθημερινά αυτή την ομάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές απευθύνομαι περισσότερο στον κόσμο της Νίκης. Ειλικρινά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα ειδικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί τα ζω. Τα ζω εδώ και πέντε μήνες. Προέχει η αναδιοργάνωση και η ανασυγκρότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, ανεξαρτήτου προσώπου και ανεξαρτήτου κόστους. Πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει μια εξασφάλιση των βασικών και αναγκαίων συνθηκών προετοιμασίας ενόψει της συνέχισης του πρωταθλήματος. Είμαστε μόνοι και δεν φταίμε σε τίποτα. Κάνω έκκληση στο κόσμο και στους οργανωμένους, στον απλό φίλαθλο και τους παρακαλώ να υπάρχει μια μεγάλη συσπείρωση και συγκέντρωση δυνάμεων ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά καθημερινά λειτουργικά προβλήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Απευθύνομαι περισσότερο στους οργανωμένους φιλάθλους. Οι φίλαθλοι τώρα στα δύσκολα θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι όταν κάποιος αγαπάει ανιδιοτελώς το σύλλογο σχηματίζει μια τεράστια αγκαλιά προστασίας και ζεστασιάς απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Οι ποδοσφαιριστές αγωνιούν και υφίστανται άμεσα τις συνέπειες της δυσλειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πέρα από την οικονομική δυσπραγία που καταλαβαίνουν οι παίκτες, είναι άνθρωποι και επηρεάζονται έντονα από το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο κόσμο της Νίκης. Το κλίμα αυτό μοιραία θα επηρεάσει και την αγωνιστική απόδοση της ομάδας. Αυτό το είδατε και στο παιχνίδι με τον Βατανιακό στο πρώτο ημίχρονο. Πέρα από τακτικές στο ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι η ψυχική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Καταλαβαίνω πως νοιώθουν αυτά τα παιδιά. Παιδιά είναι και αυτοί που ιδρώνουν την φανέλα, παιδιά είναι και αυτοί που είναι στην κερκίδα. Πάνω από όλα η ομάδα τίποτα άλλο. Πρέπει να αγκαλιάσουμε πάνω από όλα την ομάδα και τα παιδιά αυτά».

Στον αέρα του Blue Star Fm φιλοξενήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Δεληζήσης και Απόστολος Αναστασίου με τον πρώτο να δηλώνει: «Θέλω να κάνω έκκληση στο κόσμο να βρεθεί δίπλα μας. Θα κάνουμε τα πάντα για εκείνον αλλά να κάνει και αυτός κάτι για εμάς. Αυτοί που είναι να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας να είναι ενωμένοι όλοι μαζί. Το καλοκαίρι πολλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών θα λυθούν. Ποιος δεν θα ήθελε να παραμείνει εδώ αν έχουμε ηρεμία. Δεν ήρθαμε να πλουτίσουμε στη Νίκη». Από την μεριά του ο Αναστασίου πρόσθεσε: «Αν ο κόσμος θέλει μία φορά να κερδίζουμε και να ανέβουμε κατηγορία να ξέρει πως εμείς θέλουμε δέκα».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=