ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Κατερίνη για το πρώτο διπλό η Νίκη

στην-κατερίνη-για-το-πρώτο-διπλό-η-νίκη-291976

Το πρώτο διπλό της χρονιάς δεν ήρθε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, αλλά η πρώτη νίκη ήρθε την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με τη Νίκη Βόλου να θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, παίρνοντας σήμερα το απόγευμα τον δρόμο της επιστροφής από Κατερίνη, έχοντας ακόμη τρεις βαθμούς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι τρεις βαθμοί επί της Αναγέννησης Καρδίτσας σίγουρα μπορούν να δώσουν πλέον άλλον αέρα στους κυανόλευκους, που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές αγνοούσαν τη χαρά της νίκης, έχοντας ισάριθμες ισοπαλίες με Ηρακλή, Βέροια και Απόλλωνα.

Σήμερα στις 14:45 με αντίπαλο τον Πιερικό, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2, οι κυανόλευκοι γνωρίζουν τον τρόπο, για να πάρουν ακόμη τρεις βαθμούς, αλλά πρέπει να τον εφαρμόσουν και στο χορτάρι.

Πλέον χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Αλέκος Βοσνιάδης μπορεί να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, ανακατεύοντας την τράπουλα, όπως έπραξε και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού την περασμένη Τετάρτη, αλλάζοντας και τον σχηματισμό από 3-5-2 σε 4-5-1.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων μετά το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης ζήτησε για ακόμη μία φορά οι φίλοι της Νίκης να αγκαλιάσουν τη φετινή προσπάθεια, τονίζοντας επίσης πως «είμαστε μία ομάδα που ξέρουμε περίπου πού θα φτάσει».

Αναλυτικότερα δήλωσε για τις φωνές που ακούστηκαν και τον κόσμο: «Συνεχίζουμε ήρεμα και είμαστε μία ομάδα που ξέρουμε περίπου πού θα φτάσει. Δεν είμαστε η ομάδα που θα φέρνει το ένα αποτέλεσμα και θ’ αποθεώνονται όλοι. Κάπου θα έρχεται και μία ισοπαλία, που θα έχουμε χάσει δέκα ευκαιρίες από το ένα μέτρο και θ’ ακούμε και λόγια. Πρέπει κάποια στιγμή ο κόσμος της Νίκης να καταλάβει ότι το πρόβλημά μας δεν είναι έξω, που εκεί το βλέπουμε και παρακολουθούμε τι συμβαίνει γύρω γύρω, μετά την απίστευτη απόφαση που βγήκε και μετά από έφεση είναι σαν να τιμωρηθήκαμε παραπάνω.

Υπομονή για όλα αυτά και το κυριότερο, οι του εσωτερικού της Νίκης πρέπει ν’ αγκαλιάσουν την ομάδα και να την προστατεύουν παντού και όχι με βάση το αποτέλεσμα να αλλάζουν τα συναισθήματά τους. Αυτή η ομάδα θα πάει εκεί που πρέπει, άρα ελάτε να μας αγκαλιάσετε γιατί έχουμε τεράστια προβλήματα γύρω γύρω. Να ασχοληθούμε με την ομάδα μας, να μην ξαναδώσουμε δικαίωμα γιατί δεν βγάζουμε και τον εαυτό μας απ’ έξω για το θέμα της τιμωρίας, να προστατεύσουμε πολύ την ομάδα και αυτή θα βρει τον δρόμο της και θα κάνει όλον τον κόσμο να είναι περήφανος και να έρχεται στο γήπεδο περισσότερο απ’ ό,τι στο παιχνίδι με τη Βέροια».

Αναφορικά με το ρόστερ ο Μακεδόνας προπονητής επεσήμανε πως υπάρχει βάθος στην ομάδα, λέγοντας: «Επιμένω ότι η ομάδα μας ξέρουμε πού θα καταλήξει, είναι ανταγωνιστική, στις πρώτες θέσεις με καλούς παίκτες και βάθος στο ρόστερ», ενώ για το αν υπάρχει θέμα ψυχολογίας σημείωσε: «Αυτά όλα πρέπει να τα μαζέψουμε και να τα λύσουμε μέσα στην οικογένεια. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν κερδίζεται τίποτε εύκολα και ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα τριών μηνών, που πέρασε από τόσα προβλήματα, που έφτασε να παίζει με 13 παίκτες. Πρέπει να είσαι εκεί, να την αγαπάς και να τη στηρίζεις. Όσοι μπορούν να το κάνουν θα χαρούμε πολύ να τους έχουμε δίπλα μας. Αυτός που δεν μπορεί, νομίζω ότι είναι καλό να μην έρθει. Απέναντι βλέπουμε τι έχουμε. Θα δώσουμε μάχη και μ’ αυτό και να μη δημιουργούμε εμείς και να μη δεχόμαστε τιμωρίες. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Ανδρέου: «Θέλουμε τον

κόσμο μας στην Κατερίνη»

Για τη σημερινή αναμέτρηση και όχι μόνο μίλησε και ο αμυντικός των κυανόλευκων, Βαγγέλης Ανδρέου, τονίζοντας: «Στο παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας θέλαμε τους τρεις βαθμούς, πάση θυσία, και το καταφέραμε. Όσον αφορά στην προσεχή αναμέτρηση με τον Πιερικό, δεν είχαμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε. Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για τον αντίπαλο, είναι μία νεανική ομάδα, που δείχνει διάθεση αγωνιστικά. Είναι μία ιστορική ομάδα, με κόσμο και πάντα τέτοια παιχνίδια χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Η νίκη μας, απέναντι στην Αναγέννηση, θεωρώ πως ήταν η αρχή για ένα νικηφόρο σερί που επιθυμούμε να κάνουμε. Τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα, αλλά πιστεύω ότι διαθέτουμε ένα ρόστερ που μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, υπάρχουν πολλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές εντός αυτού. Δεν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν θα τον έχουμε ούτε κόντρα στον Παναιτωλικό, την προσεχή Τετάρτη. Πιστεύω πως θα έρθει στην Κατερίνη, θέλουμε να είναι εκεί, χρειαζόμαστε τη στήριξή του».

Η αποστολή… Νίκης

Από 21 παίκτες αποτελείται η αποστολή της Νίκης Βόλου, που αναχώρησε χθες για Κατερίνη. Ετσι, διαθέσιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Μιράντα, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Βασιλείου, Ροχάνο και Τζιώρας.

Ο Πιερικός

Μία νίκη επί της Καβάλας (7-0), μία ισοπαλία έδρας (1-1) με την Ξάνθη και δύο ήττες από Θεσπρωτό (1-0) και Αλμωπό Αριδαίας (3-1) είναι ο απολογισμός της ομάδας του Νίκου Θεοδοσιάδη μέχρι σήμερα. Βασικός τερματοφύλακας της ομάδας της Κατερίνης, ο πρώην κυανόλευκος Νίκος Τζήμας, ενώ τα κυανόλευκα έχουν φορέσει και οι Κώστας Χαρτσιάς και Κώστας Δεμητρζόγλου.

7 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια

Με τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων το 2019, όταν η Νίκη έφυγε με το διπλό και σκορ 1-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οι κυανόλευκοι μετρούν επτά νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Πιερίας, έχοντας κερδίσει ως γηπεδούχοι και στο γήπεδο της Χάλκης το 2015. Συγκεκριμένα το σερί των κυανόλευκων «τρέχει» από το 2014 και με το τέρμα του Ρεπετσά, με τη Νίκη Βόλου να παίζει την επόμενη χρονιά ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο της Χάλκης. Οι τελευταίες επτά αναμετρήσεις:

14/04/19 (Γ) Πιερικός-Νίκη 1-2

(73’ Καρτσαμπάς Α.-11’ πεν. Κέρι, 88’ Παπαδόπουλος)

23/01/19 (Γ) Νίκη-Πιερικός 3-0

(55’ Μέτσε, 56’, 81’ Βουκομάνοβιτς)

09/04/17 (Γ) Νίκη-Πιερικός 1-0

(85’ Πετράκος)

27/11/16 (Γ) Πιερικός-Νίκη 1-3

(60’ Παρδάλης-9’ Παπαγεωργίου, 24’, 63’ Νικλητσιώτης)

24/01/16 (Γ) Πιερικός-Νίκη 1-2

(51’ Πέεφ-35’ Ναουμίδης, 47’ Κανελλόπουλος)

11/10/15 (Γ) Νίκη-Πιερικός 2-1

(31’ Ναουμίδης, 71’ Μέτσε-37’ πεν. Γεωργίου)

09/03/14 (Β) Νίκη-Πιερικός 1-0

(72’ Ρεπετσάς).

Πάλι με Μπεκιάρη

κόντρα σε Πιερικό

Την αναμέτρηση Πιερικός – Νίκη Βόλου, που θα ξεκινήσει στις 14:45 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης και παρατηρητής ο Νίκος Τεβεκέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Καρδιτσιώτης ρέφερι είχε διευθύνει το παιχνίδι της Νίκης Βόλου απέναντι στον Περικό στις 9/04/17 στο Π. Μαγουλάς, όταν οι κυανόλευκοι κέρδισαν με 1-0 στο 85’.

Εκτός από εκείνο το παιχνίδι, ο Μπεκιάρης έχει σφυρίξει κι άλλα παιχνίδια των κυανόλευκων. Συγκεκριμένα τα παιχνίδια της Νίκης με ρέφερι τον Καρδιτσιώτη ήταν:

2/11/19 (Γ) Νίκη-Ιωνικός 1-2

2/12/18 (Γ) ΓΣ Αλμυρού-Νίκη 1-2

30/09/18 (Γ) Νίκη-Θησέας 5-0

3/12/17 (Γ) Νίκη-Βελούχι 6-0

09/04/17 (Γ) Νίκη-Πιερικός 1-0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου