ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη για την πρώτη νίκη  

στη-θεσσαλονίκη-για-την-πρώτη-νίκη-302336

Μονόδρομος είναι το τρίποντο για τη Νίκη Βόλου στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, που θα ξεκινήσει στις 15:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού και συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ηρακλή, επίσης στη Θεσσαλονίκη, και την περιπετειώδη ισοπαλία με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό, οι κυανόλευκοι δεν έχουν… άλλες σκέψεις πέραν της κατάκτησης των τριών βαθμών.

Αυτό είναι κάτι που τόνισαν τόσο ο Αλέκος Βοσνιάδης, όσο και μέσος Παύλος Κυριακίδης, σε δηλώσεις τους, με τον προπονητή των κυανόλευκων να αναφέρει επίσης πως: «Το σημερινό είναι ένα παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και προπονητή, η οποία, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε αργά την προετοιμασία της, διαθέτει εμπειρία και θα διεκδικήσει πράγματα στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές μας που επιστρέφουν στη δράση, αλλά ακόμα ελέγχεται η κατάστασή τους. Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν, μας ενδιαφέρει, πέρα από την άμεση αγωνιστική προσφορά τους, και η ομαλή τους επανένταξη. Εστιάζουμε στην ομάδα μας, στη δική μας κατάσταση, και θα βάλουμε τα δυνατά μας για τους τρεις βαθμούς».

Με 21 ποδοσφαιριστές

Διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι είναι συνολικά 21 ποδοσφαιριστές, στους οποίους για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν συμπεριλαμβάνεται ο Χοσέτε Μιράντα, που επέστρεψε χθες στον Βόλο, μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική της χώρας του. Εκτός είναι επίσης οι Γιάννης και Θάνος Κυρίτσης, όπως και ο Θωμάς Τσιμπούκας.

Την αποστολή, που ταξίδεψε χθες το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη αποτελούν οι: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Μπάλλας, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Αλτιντζής, Βασιλείου, Ροχάνο και Τζιώρας.

Σφυρίζει ο Αλάμπεης

Ο Γιώργος Αλάμπεης από την Αθήνα θα βρεθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού σήμερα, προκειμένου να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και Νίκη. Ο 32χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει ακόμη μία φορά φέτος στη Super League 2 και στο παιχνίδι Αστέρας Βλαχιώτη Ρόδος 0-0. Στις εθνικές κατηγορίες βρίσκεται από την περίοδο 2017-18 και συνολικά έχει σφυρίξει 18 παιχνίδια, από τα οποία ένα είναι Κυπέλλου, όταν τα Τρίκαλα επικράτησαν φέτος εκτός έδρας του ΑΟ Υπάτου (0-1). Βοηθοί του θα είναι από τη Δράμα, οι κ.κ. Τσακίρης, Χατζηνάκος και 4ος ο κ. Τσοπουλίδης από την Ξάνθης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου