ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

βοσνιάδης-δεν-έχουμε-να-φοβηθούμε-κα-306654

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε εκ νέου μετά το παιχνίδι με τη Βέροια, φιλοξενούμενος αυτή τη φορά σε ενημερωτική εκπομπή αθλητικής ιστοσελίδας, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Συγκεκριμένα φιλοξενούμενος στην WEB TV του liganews.gr, ο Μακεδόνας τεχνικός επεσήμανε:

Για το παιχνίδι με τη Βέροια του περασμένου Σαββάτου: «Υπάρχει μία πικρία, γιατί χάθηκαν δύο βαθμοί, που μπορούσαμε να τους πάρουμε βάσει της εικόνας που είχαμε. Χάθηκαν δύο βαθμοί μετά από ένα λάθος της κας Αντωνίου και τώρα θα μπορούσαμε να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, παρότι είναι νωρίς. Παίξαμε με πάθος και ένταση και αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, έχοντας και πολλές ευκαιρίες».

Για το πρόβλημα των απουσιών: «Από την πρώτη μέρα καταλάβαμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Είχαμε τεράστια προβλήματα από το ξεκίνημα και το ματς με τον Ηρακλή. Εκτός των κρουσμάτων είχαμε και τραυματισμούς. Οι απουσίες δεν φάνηκαν στο γήπεδο, τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο κάλυψαν τα κενά. Πέρα απ’ αυτό, η ομάδα έδειξε μπροστά στον κόσμο της ότι όποια προβλήματα κι αν υπάρχουν θα δίνει τα πάντα για τους τρεις βαθμούς».

Για την επιλογή του να παραμείνει στην ομάδα και τον φετινό στόχο: «Η Νίκη βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση τον Μάιο και ήρθαμε να σώσουμε την ομάδα. Εάν δεν ήταν η Νίκη Βόλου, δεν θα προπονούσα ομάδα της Football League. Τη Νίκη την αγαπώ πολύ και σε συνδυασμό με φίλους που ήταν στη διοίκηση της ομάδας δεν μπορούσα να πω όχι. Έχουμε δεθεί από το 2013-14 που ανεβήκαμε στη Super League. Η ομάδα σώθηκε και μετά από χρόνια βρίσκεται στη Super League 2. Το καλοκαίρι βάλαμε κάποια πράγματα στη σειρά, θέσαμε τους στόχους που ήταν να είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα και ταυτόχρονα να φτιάξουμε και τις υποδομές. Είμαστε σε καλό δρόμο, πιστεύω ότι οι στόχοι μας θα επιτευχθούν. Προχωράμε και στο Κύπελλο Ελλάδος. Να ευχηθούμε να επιστρέψουν γρήγορα οι οκτώ ποδοσφαιριστές μας που είναι εκτός. Να παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει και να είμαστε στους πρωτοπόρους».

Για το ποιος όμιλος είναι περισσότερο δύσκολος: «Είμαι σίγουρος ότι είναι ο δικός μας, ο Βόρειος. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να αλλάξουν κατηγορία, ακόμα και ομάδες που ήρθαν από τη Football League, όπως εμείς. Φυσικά υπάρχουν και πολλές ιστορικές ομάδες, όπως η ΑΕΛ, ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Βέροια και άλλες. Θα εμφανιστούν και κάποιες που δεν τις περιμένει κανείς. Θα δούμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ευχή μου είναι να μην αλλοιώνεται το πρωτάθλημα. Και στον Νότιο όμιλο είναι ομάδες με ιστορία και κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν υπολογίζει τον Λεβαδειακό, την Καλαμάτα, το Αιγάλεω, τις ομάδες της Ρόδου, τον Εργοτέλη και την πρώην ομάδα μου, τα Χανιά. Θα είναι ένας ανταγωνιστικός όμιλος».

Για το εάν μπορεί η Νίκη να χαμογελάσει στο τέλος: «Δεν ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Εμείς ξεκινήσαμε με στόχο να πάμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια. Φτιάξαμε μία πολύ καλή ομάδα, έχουμε μία διοίκηση πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα με νέους ανθρώπους, που έχουν φρέσκιες ιδέες. Η οργάνωση είναι εξαιρετική. Μην ξεχνάμε ότι στην προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα, ήμασταν εννέα βαθμούς πίσω και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα μέσα σε 4 μήνες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, είμαστε μία ομάδα με πολύ κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Νίκη θα είναι εκτός διεκδίκησης. Εάν είναι να έρθει η άνοδος, θα τη δεχθούμε με μεγάλη χαρά».

Για το Πανθεσσαλικό: «Το γήπεδο είναι καταπληκτικό. Παίζοντας σε τέτοια γήπεδα, ανεβαίνει και η ποιότητα του πρωταθλήματος. Ο κόσμος μας στις κερκίδες θα πολλαπλασιαστεί. Θα βλέπει μία ομάδα που θα ευχαριστιέται, ξέρουμε καλά το DNA του Νικιώτη. Όταν δει ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική και δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, θα ξαναζήσουμε στιγμές του 2013-14, που παίζαμε πάντα μπροστά σε 8.000-14.000 κόσμο και κυρίως στα playoffs. Ο κόσμος διψάει να ξαναδεί την ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και οργανωμένη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου