ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τζιώρας: «Μας πείσμωσε το πέναλτι»

τζιώρας-μας-πείσμωσε-το-πέναλτι-309806

Η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της στην πρεμιέρα των εντός έδρας αγώνων το περασμένο Σάββατο κόντρα στη Βέροια, με το πέναλτι που καταλογίστηκε από τη ρέφερι Ελένη Αντωνίου να παίζει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του σκορ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τελικό 2-2 και το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ομάδας από την Ημαθία δεν πτοούν τους κυανόλευκους, αλλά αντίθετα τους πεισμώνουν για τη συνέχεια, βάσει και των όσων ισχυρίστηκε ο πολύπειρος επιθετικός Χρήστος Τζιώρας, που έπαιξε ως δίδυμο στην επίθεση μαζί με τον Αντόνιο Ροχάνο.

Ο 33χρονος φορ από τη Γαλατινή Κοζάνης που βρίσκεται στην 6η σεζόν με τα κυανόλευκα, σε τρεις θητείες, επεσήμανε αρχικά για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι, νομίζω πως άδικα δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα έδειξε πάθος, δύναμη, θέληση και ότι χρειάζεται μια ομάδα όπως η Νίκη Βόλου μέσα στην έδρα της, άσχετα αν μας αδικεί το αποτέλεσμα με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και δείξαμε αυτό το πάθος που θέλει να βλέπει ο κόσμος της Νίκης και φυσικά να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε και μας είδε και ελπίζω να τον ικανοποιήσαμε με την απόδοση μας. Θα αναπληρώσουμε τις δυνάμεις μας για το επόμενο παιχνίδι και κοιτάμε πάντα μπροστά. Με αυτή την εμφάνιση και αυτό που έδειξε η ομάδα μας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί».

Για τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μετά το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της ομάδας του: «Από τη στιγμή που καταφέραμε και κάναμε την ανατροπή στο σκορ και είδαμε τη θέληση για νίκη στα μάτια των παικτών, νομίζω πως αυτό θα μας συσπειρώσει ακόμη πιο πολύ στη συνέχεια».

Για τη συνεργασία με τον Ροχάνο στην επίθεση: Αυτή ήταν η τακτική που επέλεξε ο προπονητής και νομίζω «βγήκε». Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και σε άλλο παιχνίδι, μπορεί να δούμε κάτι άλλο. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να βγάλουμε την τακτική που επιλέγει ο προπονητής στο κάθε παιχνίδι».

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού έκανε και ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Αγγελος Οικονόμου, με τον 25χρονο μέσο να τονίζει από την πλευρά της «βασίλισσας του βορρά».

«Ηταν ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και με πολλές προσωπικές μονομαχίες, ένα ντέρμπι, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ, εμπειρία και καλό προπονητή. Ήρθαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω προσπαθήσαμε, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, από το 70 και μετά πιέσαμε, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ, αλλά αν παλεύεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στο ποδόσφαιρο, ίσως παίρνεις αυτό που σου αξίζει και ίσως να αξίζαμε και κάτι παραπάνω. Το αφήνουμε πίσω μας, κοιτάμε από βδομάδα σε βδομάδα να γινόμαστε καλύτεροι, γιατί έχουμε μεγάλους στόχους σαν ομάδα και σαν σύλλογος. Ότι έγινε, έγινε τελείωσε, πήραμε τον πόντο και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. με τον Ολυμπιακό Βόλου) στην έδρα μας».

Κυριακή με Απόλλωνα

Εκτός έδρας θα συνεχίσει η Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα της Super League 2, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Πόντου, θέλοντας το πρώτο φετινό τρίποντο. Η ομάδα της Καλαμαριάς δεν έπαιξε στην πρεμιέρα, μια και δεν «κατέβηκε» η Καβάλα και στην 2η αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τον Αλμωπό Αριδαίας εκτός έδρας με 2-0.

Χθες, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό το πρόγραμμα τόσο της 3ης, όσο και της 4ης αγωνιστικής, που θα είναι εμβόλιμη και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, με τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 20/11-15:00

ΟΣΦΠ Β’-ΑΕΛ

Πανσερραϊκός-Τρίκαλα

Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β’

Κυριακή 21/11-15:00

Βέροια-Ολυμπιακός Βόλου

Απόλλων Πόντου-Νίκη Βόλου

Αν. Καρδίτσας-Αλμωπός

Πιερικός-Καβάλα

Ξάνθη-Θεσπρωτός

Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Τετάρτη 24/11-15:00

Καβάλα-Ξάνθη

Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός

Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου

ΠΑΟΚ Β΄-Βέροια

Τρίκαλα-Τρίγλια

ΑΕΛ-Πανσερραϊκός

Απόλλων Λάρισας-ΟΣΦΠ Β’

Ρεπό: Θεσπρωτός

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου