ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Δικαιούμασταν 100% τη νίκη», τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης

δικαιούμασταν-100-τη-νίκη-τόνισε-ο-αλέ-311922

Η Νίκη Βόλου για δεύτερη αγωνιστική έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που δικαιούνταν το κάτι παραπάνω και θα μπορούσε να το έχει πάρει, αν στο 94’ δεν καταλόγιζε η ρέφερι Αντωνίου, ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Βέροιας, για να φθάσουμε στο τελικό 2-2 το απόγευμα του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο τεχνικός των κυανόλευκων Αλέκος Βοσνιάδης, παρά το αποτέλεσμα έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Ηταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που φαίνεται πως θα είναι στο πάνω γκρουπ. Συγχαρητήρια στα παιδιά των δύο ομάδων για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε. Νομίζω, όμως, πως από αυτό το παιχνίδι δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα. Είχαμε μεγαλύτερη ένταση, πηγαίναμε πρώτοι στην μπάλα, πολύ μεγάλη προσήλωση στο πλάνο, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλές συνεργασίες, βγάλαμε φάσεις. Είχαμε μία άτυχη στιγμή σε μία στατική φάση από την οποία προηγήθηκε ο αντίπαλος και πήγε να προκληθεί πρόβλημα στην ομάδα. Από τη θέληση όμως και την καλή παρουσία που είχαμε, ήρθε γρήγορα η ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε δυνατά με φάση σε κενή εστία που θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει, στη συνέχεια κατόρθωσε η ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα έγινε η φάση του τελευταίου λεπτού των καθυστερήσεων και χάθηκε ένα παιχνίδι που δικαιούμασταν 100%.

Το δικαιούμασταν γιατί έγινε τεράστια προσπάθεια από μία ομάδα που είχε τεράστια προβλήματα. Τρέχουμε να μαζέψουμε την ομάδα μετά τα προβλήματα με τον κορονοϊό που μας παρουσιάστηκαν, τόσο στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στο διοικητικό, προβλήματα τραυματισμών, την απουσία του Μιράντα. Παρατάξαμε έναν άλλο σχηματισμό γιατί δεν μας έβγαιναν τα πράγματα διαφορετικά.

Καθυστερήσαμε να κάνουμε τις αλλαγές γιατί θεωρήσαμε πως είχαμε κλειδώσει το παιχνίδι. Στην τελευταία φάση φωνάζουμε για αλλαγή, βιαστικά χτυπήθηκε το φάουλ και από ‘κει και πέρα στην περιοχή δεν είδα τι έγινε, είναι δουλειά άλλων να το βρούνε.

Είναι σημαντικό από εμάς να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, σχετικά με διαιτησίες. Εμείς θα πρέπει να κοιτάμε το αγωνιστικό και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του. Θα τον πολλαπλασιάσουμε σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια. Οταν ο κόσμος βλέπει μία ομάδα που καταθέτει στον αγωνιστικό χώρο τα πάντα, θα την αγαπήσει και θα έρθει να μας στηρίξει. Καλή συνέχεια στη Βέροια και στον συνάδελφο. Εμείς συνεχίζουμε».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν επηρεάζει την ομάδα ο τρόπος που ήρθε η ισοφάριση απάντησε: «Δεν μας αγγίζει καθόλου».

Μπορεί η Βέροια να δέχθηκε το «δώρο» της ισοφάρισης, ωστόσο ο προπονητής της, Παύλος Δερμιτζάκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, σχολιάζοντας από μεριάς του:

«Εγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι κι αυτό γιατί αγωνιζόντουσαν δύο ιστορικές και πολύ καλές ομάδες με καλό υλικό, με σωστή αγωνιστική φιλοσοφία και πλάνο στο παιχνίδι. Σίγουρα για όλα αυτά βοηθάει και ο καλός αγωνιστικός χώρος που είναι ένα στολίδι για την κατηγορία μας.

Θα έλεγα πως ήρθαμε εδώ για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο παιχνίδι, παρότι είχαμε και μείς τα προβλήματα μας σαν ομάδα, επίσης απ’ ότι γνωρίζω και η Νίκη Βόλου, γι’ αυτό θα έλεγα πως στο α’ ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, δύναμης, και προσπαθούσε ο καθένας από την πλευρά του να αξιοποιήσει τα λάθη του αντιπάλου.

Στο β’ ημίχρονο έγινε πιο ανοικτό παιχνίδι, δεχθήκαμε μεγάλη πίεση, η Νίκη είχε πολύ καλές ευκαιρίες να μπορέσει να προηγηθεί, και θα έλεγα εκεί που ισορροπήσαμε το παιχνίδι, γιατί αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, ψαχτήκαμε στο παιχνίδι αλλά το γκολ στο 2-1 ήρθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Αυτό όμως που πραγματικά κρατάμε είναι πως αντιδράσαμε σαν ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε μία ομάδα για να χάνουμε κι αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουμε και ήττες αλλά πρέπει να το παλεύεις μέχρι το τέλος το παιχνίδι και ευτυχώς δικαιωθήκαμε με το γκολ πέναλτι και την ισοφάριση.

Πιστεύω πως είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να το πούμε δίκαιο, άσχετα που ο αντίπαλος είχε μία επιπλέον ευκαιρία και μάλιστα πιο κλασσική. Κρατάμε τον ένα πόντο κρατάμε την προσπάθεια, όμως δεν μπορώ να πω πως είμαι 100% ευχαριστημένος. Γνωρίζω πως έχουμε κομμάτι που πρέπει και επιβάλλεται να διορθώσουμε και αυτό θα γίνει, αλλά τα αποτελέσματα αυτά μας δυναμώνουν, μας δίνουν ηρεμία μας δίνουν πίστη, ώστε να δουλέψουμε και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί σε κάθε παιχνίδι.

Τελειώνοντας να ευχαριστήσω την ομάδα της Νίκης Βόλου για την άψογη φιλοξενία που είχε η αποστολή μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου