ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τον κόσμο στο πλευρό της για το πρώτο τρίποντο η Νίκη

με-τον-κόσμο-στο-πλευρό-της-για-το-πρώτο-314357

Τη δύναμη του κόσμου της έχει ανάγκη σήμερα στις 15:00 η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη 2η αγωνιστική της Super League 2, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν, αναζητώντας και το πρώτο τρίποντο, μετά το 0-0 στο Καυτανζόγλειο την περασμένη Κυριακή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι ταλαιπωρήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, με τα κρούσματα κορονοϊού να επηρεάζουν και ψυχολογικά τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων στο σημερινό παιχνίδι.

Την εβδομάδα που ολοκληρώνεται τα προβλήματα δεν εγκατέλειψαν τους κυανόλευκους, που σήμερα θα παραταχθούν με 18άδα ποδοσφαιριστών, στην οποία τρεις θα είναι οι τερματοφύλακες, Μπάγιτς, Αποστολίδης και Περιστερίδης.

Εκτός βρίσκεται επίσης και ο Μιράντα, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας. Εκτός έμειναν για διάφορους λόγους οι Κυριακίδης, Τσιμπούκας, Κάσσος, Θάνος Κυρίτσης, Βασιλείου, Αλτιντζής.

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι της Νίκης είναι οι: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Γιάννης Κυρίτσης, Μπόσιο, Ανδρέου, Μέτσε, Τζοβάρας, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Πάνος, Μπάλλας, Λούκας Γκαρσία, Βλαχομήτρος, Τζιώρας, Ροχάνο.

Από την πλευρά της η Βέροια έρχεται στον Βόλο με 20άδα, την οποία αποτελούν οι: Βελλίδης, Τσιμόπουλος, Μπουκουβάλας, Μουχάλης, Μαραγκός, Σκόνδρας, Περδίκης, Πεταυράκης, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Ράμος, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Ντίνας, Μούργος, Πόζογλου, Φοφανά, Ορφανίδης, Πασάς και Γιακουμάκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαχρήστος, Μυστακίδης, Τασιόπουλος, Μπαϊντού, Παπαδόπουλος και Δημόπουλος.

Σημειώνεται πως στην πρεμιέρα η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε επιβληθεί με 1-0 του Αλμωπού Αριδαίας.

Γρομητσάρης: «Τα πάντα στο γήπεδο…»

Δηλώσεις, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Χρήστος Γρομητσάρης. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αρχικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και συνεχίζεται κανονικά. Η ομάδα, όλη την εβδομάδα, έχει δουλέψει σε υψηλό επίπεδο, ενόψει της αναμέτρησης, με στόχο τη νίκη. Η προσπάθειά μας στις προπονήσεις, τις τελευταίες ημέρες, το δείχνει αυτό, θέλουμε πολύ τους τρεις βαθμούς. Ο αντίπαλός μας, η Βέροια, προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα, έχουμε δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της, αλλά και στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Θέλουμε ο κόσμος να είναι στο γήπεδο και να μας στηρίξει από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε το 100%, όλοι οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Υπάρχουν προβλήματα για εμάς, έχουμε αρκετές απουσίες, αλλά όλα τα παιδιά είμαστε ικανά το ένα να αντικαταστήσει το άλλο. Οταν υπάρχει θέληση, είναι δεδομένο πως, όποιος κι από εμάς να αγωνιστεί, θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο».

Σφυρίζει η Αντωνίου

Η 36χρονη Ελένη Αντωνίου από την ΕΠΣ Αχαΐας θα είναι η διαιτητής του σημερινού αγώνα με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό, ενώ βοηθοί της ορίστηκαν οι Στάικος και Κουκούμης από την Καβάλα και 4ος ο Ντάουλας από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Αυτό θα είναι το ενδέκατο παιχνίδι της 36χρονης ρέφερι στη Super League 2, έχοντας συνολικά 56 ματς σε Super League 2, Football League, Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος (3).

Blue Angels: «Η μεγάλη

μέρα της Νίκης Βόλου»

Το δικό του κάλεσμα κάνει το Blue Club για τον σημερινό αγώνα της Νίκης με τη Βέροια. Αναλυτικά: «Το Σάββατο 13/11/2021 (σ.σ. σήμερα) και ώρα 15:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό. Με τη φωνή μας γινόμαστε ο 12ος παίκτης της αγαπημένης μας ΝΙΚΑΡΑΣ. Στα γραφεία του συνδέσμου μας (Αναπαύσεως 27) θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων σήμερα Σάββατο από τις 10:00 και μετά.

Υ.Γ. Το βράδυ και ώρα 20:30 όλοι στα εγκαίνια του συνδέσμου των αδελφών μας BLUE ANGELS, στον Φαρδύ. ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Blue Angels, αναφέροντας: «Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τον κόσμο της Νίκης Βόλου. Το μεσημέρι στις 15:00, η Νικάρα μας παίζει μετά από αρκετά χρόνια στο Πανθεσσαλικό με τη Βέροια το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και όλοι πρέπει να είμαστε εκεί, γεμίζοντας το γήπεδο. Το βράδυ μετά το ματς θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του συνδέσμου μας στις 20:30 στη Λ. Ειρήνης. Οι νέες λαιμουδιέρες βρίσκονται στα νέα μας γραφεία και πωλούνται στα 10 ευρώ».

Τα εισιτήρια

Από 10 έως 25 ευρώ τιμώνται τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βέροια σήμερα στο Πανθεσσαλικό, όπως ενημέρωσε η Νίκη Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Super League 2, σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα: 15 ευρώ

Θύρα επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από ενήλικα.

Οσοι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν αιτηθεί εισιτήριο διαρκείας, εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, είτε με την επίδειξη της ψηφιακής μορφής του εισιτηρίου, η οποία έχει ήδη σταλεί στα προσωπικά τους e-mail, είτε με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Αγορά εισιτηρίων

Σήμερα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο της Α’ πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, από τις 10 π.μ. μέχρι και τις 12 μ.μ. και στη συνέχεια το εκδοτήριο θα σταματήσει τη λειτουργία του, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Είσοδος στο Πανθεσσαλικό

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας. Τα δύο πέταλα θα παραμείνουν κλειστά.

Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

Σημειώνεται πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος εντοπιστεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος».

Η προϊστορία

Από το 2006 έχει να κερδίσει η Νίκη τη Βέροια στον Βόλο, ενώ στο προπέρσινο πρωτάθλημα της Football League που διακόπηκε οι δυο σημερινοί αντίπαλοι έπαιξαν μόνο το ένα ματς, όπως ένα παιχνίδι έπαιξαν και την αμέσως προηγούμενη φορά που είχαν βρεθεί στην Α’ Εθνική.

Τελευταίο ματς ήταν στη Βέροια στις 15/12/19 για την Football League (3-0), ενώ στη μεγάλη κατηγορία υπήρξε το Βέροια-Νίκη στις 17/12/14, που ήταν το τελευταίο ματς της Νίκης στην Α’ πριν την «αποχώρηση» (2-0: 38’ Κάμπορα, 84’Καλτσάς), ενώ στις 26/4/15 καταγράφηκε το Νίκη-Βέροια 0-3 άνευ αγώνα!

Στην τελευταία κυανόλευκη νίκη στον Βόλο στις 21/1/06 η Νίκη κέρδισε τη Βέροια 2-0 με δυο γκολ του Γιώργου Σαϊτιώτη.

Στη Β’ Εθνική οι δυο ομάδες συναντήθηκαν σε 11 περιόδους και στους 22 αγώνες υπάρχει υπεροχή της Βέροιας με νίκες και στον Βόλο με τελευταία στις 3/6/07 στο Νίκη-Βέροια 0-2 (13’ πεν. Κινγκ Φερέιρα, 38’ Μπικόφσκι), ενώ «αξέχαστη» ήταν αυτή με 2-4 το 1984 στη Ν. Ιωνία!

Η Νίκη έχει το μοναδικό της διπλό (0-1) στη Βέροια στις 11/9/1988 με γκολ στο 90’ από τον Τάκη Οικονόμου.

Στη Γ’ Εθνική επίσης η Βέροια έχει υπεροχή με 3 νίκες σε 4 ματς με τη Νίκη να έχει κερδίσει 2-1 στη Ν. Ιωνία τον Νοέμβρη του 1991, ενώ στο τελευταίο ματς σε αυτή την κατηγορία είχαμε στις 2/5/10 Νίκη-Βέροια 1-3 (22’ Γκάλβεθ-20’ Ν. Βούλγαρης, 54’, 58’ Λαναρής).

Το πρόγραμμα

Σημαντικά ματς περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική της Super League 2 και στους δύο ομίλους.
Αναλυτικά:
1ος (Βόρειος) Ομιλος
Σήμερα-15:00
Νίκη Βόλου-Βέροια
ΠΑΟΚ Β’-Πανσερραϊκός
Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας
Αύριο-15:00
Θεσπρωτός-Πιερικός
Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Πόντου
Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής
ΑΕΛ-Απόλλων Λάρισας

2ος (Νότιος) Ομιλος
Σήμερα-15:00
Α.Ε. Καραϊσκάκης-Κηφισιά
Ζάκυνθος-Αιγάλεω
Ο.Φ. Ιεράπετρας-Καλλιθέα
Αύριο-15:00
Παναθηναϊκός Β’-ΑΕΚ Β’
Εργοτέλης-Επισκοπή
Αστέρας Βλαχιώτη-Ρόδος
Διαγόρας-Λεβαδειακός
Χανιά-Ηρόδοτος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου