ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τρίμμης: «Ξεχωριστό να προπονείς στο Π. Μαγουλάς»

τρίμμης-ξεχωριστό-να-προπονείς-στο-π-317841

Ο Μανώλης Τρίμμης είναι ο προπονητής των ηλικιακών τμημάτων Κ11 και Κ13 της ακαδημίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και γυμναστής της ομάδας των Νέων Αθλητών Νίκης. Ο 27χρονος Βολιώτης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και διαθέτει πιστοποιητικό γνώσης πρώτων βοηθειών και πιστοποίηση χρήσης απινιδωτή.

Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στις μικρές ηλικιακά αγωνιστικές ομάδες της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου, στην Κ-20 του Πανθρακικού, αγωνιζόμενος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague, ενώ έχει παραστάσεις και από τη Γ’ Εθνική, σε επίπεδο ανδρών, στην οποία αγωνίστηκε με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών.

Ως προπονητής, ξεκίνησε να εργάζεται από το 2017, έχοντας δουλέψει, σε επίπεδο ακαδημιών, στην Αγία Παρασκευή, για δύο χρόνια, και στη Νίκη Βόλου από το 2019, μέχρι σήμερα. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως εργάζεται ως εκπαιδευτής προπονητικής ποδοσφαίρου στο ΙΕΚ Δήμητρα.

Ο ίδιος με τοποθέτησή του στα social media του συλλόγου, σχετικά με τη συνεργασία του με την ομάδα των κυανόλευκων ανέφερε τα εξής: «Η συνεργασία μου με τη Νίκη Βόλου είναι άψογη. Πέρα από την ευκαιρία που μου δίνεται επαγγελματικά να δουλέψω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, για μένα, το να βρίσκομαι και να εργάζομαι καθημερινά στο «Παντελής Μαγουλάς», γήπεδο στο οποίο «ανδρώθηκα» ποδοσφαιρικά, και να προπονώ τους μικρούς μου αθλητές, τα «θηρία» μου (σ.σ. γέλια), είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.

Η συνύπαρξή μου, επαγγελματικά, με τους υπόλοιπους προπονητές της Ακαδημίας είναι καταπληκτική. Το ίδιο συμβαίνει και με τους διοικούντες, οι οποίοι προσπαθούν να επιλύσουν σταδιακά όλα τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί, σε επίπεδο Ακαδημιών, στην ομάδα μας. Σε αυτήν την «επανεκκίνηση» των Ακαδημιών μας, με την αύξηση των μικρών αθλητών μας, από το περασμένο καλοκαίρι, θεωρώ πως ήδη έχουμε κερδίσει το πρώτο «στοίχημα». Ο υπερσύγχρονος, πλαστικός χλοοτάπητας του «Παντελής Μαγουλάς», στον οποίο μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε καθημερινά τη δουλειά μας, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, και η στελέχωση του προπονητικού επιτελείου των Ακαδημιών από ανθρώπους με γνώσεις, όρεξη και θέληση, συνέβαλαν πολύ σε αυτό. Βάσει όλων των παραπάνω, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε την καλύτερη ποδοσφαιρική Ακαδημία της περιοχής.

Σκοπός μας είναι να είμαστε συνεχώς δίπλα στους αθλητές μας και, μέσω παιδαγωγικής ανατροφοδότησης, να συμμετέχουν στο ποδόσφαιρο και, γενικά, στον αθλητισμό, με στόχο να γίνουν καλύτεροι, σε όλα τα επίπεδα, κι όχι απλά να κερδίζουν. Αν θέλεις να γίνεις καλός, πρέπει να απολαμβάνεις το παιχνίδι, να περνάς καλά, αγωνιζόμενος. Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι, ίσως, το πιο δημοφιλές κι επιδραστικό άθλημα του πλανήτη. Ως προπονητές – παιδαγωγοί, διαδραματίζουμε έναν καταλυτικό ρόλο για τα παιδιά, είμαστε υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση των χαρακτήρων και των προσωπικοτήτων τους, μαζί με την οικογένεια, το σχολείο και τις παρέες τους. Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια του παιδιού, η διασκέδασή του, η εξέλιξη του, αγωνιστικά και κοινωνικά, και η ανάδειξη των ταλέντων, σε δεύτερη φάση, στο συγκεκριμένο πλαίσιο που προανέφερα».

Βοσνιάδης: «Είχαμε τεράστια προβλήματα»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή και σχολίασε τι του έκανε εντύπωση ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που είχε η ομάδα του.

Μεταξύ άλλων είπε: «Μου έκανε εντύπωση η παρουσία του κόσμου που έσπρωξε τον Ηρακλή σε καλή εμφάνιση. Με την ένταση που είχε ο κόσμος του Ηρακλή, παρασύρθηκε και η ομάδα. Μου άρεσε η συσπείρωση του κόσμου, έδειξε να μην έχει κολλήματα αγωνιστικά ο Ηρακλής, ο Γεωργιάδης είχε πλάνο και έκανε και διαφορετικά πράγματα και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Εμείς είχαμε τεράστια προβλήματα και δυσκολευτήκαμε πολύ στο Καυτανζόγλειο. Ο βαθμός κόντρα σε μια τόσο καλά τοποθετημένη ομάδα μέσα στο παιχνίδι είναι πολύ καλός για μένα, μπορούμε να πούμε πως είναι θετικό το ξεκίνημα».

Για τις αναβολές της Super League 2 και πόσο επηρεάστηκαν οι ομάδες: «Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη και στην αρχή θα βλέπουμε απρόβλεπτα αποτελέσματα. Κάποιες ομάδες ξεκίνησαν προετοιμασία τέλη Ιουλίου και τα παιχνίδια έγιναν 7 Νοεμβρίου. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν συμβαίνει αυτό. Εχουμε μπλέξει με τον κορονοϊό, πρέπει να έχουμε βάθος στο ρόστερ για να αντεπεξέλθουμε στη φετινή χρονιά».

Παίζει το Σάββατο

Παρά την… προδιάθεση που υπήρχε από προχθές, τελικά οι ομάδες της Super League 2 θα αγωνιστούν κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, κι έτσι η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί τη Βέροια το Σάββατο στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι κυανόλευκοι, που είχαν τέσσερις ποδοσφαιριστές θετικούς στον κορονοϊό την περασμένη εβδομάδα, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μιράντα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου