ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε αναμονή η Νίκη για το ενδεχόμενο διακοπής

σε-αναμονή-η-νίκη-για-το-ενδεχόμενο-δια-319275

Μπορεί να ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν αποκλείεται να τραβήξει και πάλι «χειρόφρενο» το πρωτάθλημα της Super League 2, με τη διοργανώτρια αρχή να προγραμματίζει νέο ΔΣ σήμερα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η διοργανώτρια αρχή το περασμένο Σάββατο εξέδωσε ανακοίνωση λίγο μετά τη σέντρα των πρώτων αγώνων της χρονιάς, βάλλοντας κατά της κρατικής τηλεόρασης.

Μία μέρα μετά η SL2 αποφάσισε να βάλει νερό στο κρασί της, δίνοντας διαπιστεύσεις για να καλυφθούν ραδιοφωνικά τα ματς από την ΕΡΑ Σπορ, που μία μέρα νωρίτερα είχε ρίξει ραδιοφωνικό «μαύρο» στα παιχνίδια, αλλά το τηλεοπτικό συμβόλαιο παραμένει άλυτος γρίφος.

Με τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται βάσει προγράμματος το ερχόμενο Σάββατο τη Βέροια για τη 2η αγωνιστική, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί σήμερα η διακοπή του πρωταθλήματος, ως μέτρο πίεσης, προκειμένου η κρατική τηλεόραση να ανεβάσει την οικονομική της προσφορά…

Η Super League 2 διά του προέδρου της Λεωνίδα Λεουτσάκου συγκάλεσε νέο Δ.Σ. για σήμερα Τετάρτη, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και να παρθούν αποφάσεις, καθώς ήδη έχει σταλεί επιστολή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, με κοινοποίηση και στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, για παρέμβαση ώστε να υπάρξει λύση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της διοργανώτριας για το σημερινό Δ.Σ. αναφέρονται τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Ενημέρωση σχετικά με την επικοινωνία της Ε.Ρ.Τ. για την παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων
  2. Διάφορα Θέματα».

Μέχρι χθες, επίσημη τοποθέτηση υπήρχε από τον αντιπρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Τουτζάρη, ο οποίος μέσω των social media ανέφερε πως το πρωτάθλημα της Super League 2 οδεύει προς διακοπή. Στη δήλωσή του ο Γιώργος Τουτζάρης αναφέρει: «Δυστυχώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τη διακοπή της πολύπαθης SL2… Όταν 4,5 εκ. ευρώ είναι στα ταμεία των τραπεζών και του κράτους, όταν ομάδες/εταιρείες έχουν μίνιμουμ 350 χιλ. μετοχικό κεφάλαιο (στην περίπτωση της δικής μας ομάδας πολλαπλάσιο ποσό), όταν εδώ και 3 μήνες τουλάχιστον συντηρούν προπονητές, ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους, προμηθευτές και ουσιαστικά τηρούν ό,τι τους ζητήθηκε, είναι τραγική η στάση όσων συμβάλλουν στην πλήρη απαξίωση της 2ης κατηγορίας του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου»…

Σάββατο με Βέροια… αν

Αν τελικά πραγματοποιηθεί η αγωνιστική, η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί τη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00, στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι κυανόλευκοι μετά την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, πραγματοποίησαν αποθεραπεία την περασμένη Δευτέρα και χθες είχαν ρεπό.

Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις άπαντες, εκτός από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που διαγνώστηκαν με κορονοϊό, έχοντας όμως ήπια συμπτώματα.

Απών από το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι ο Μιράντα, ο οποίος αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη και μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή για την Ισημερινή Γουϊνέα, μια και έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου