ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Aνανεώνει το ραντεβού με τον κόσμο της η Νίκη και περιμένει τη νέα κλήρωση

aνανεώνει-το-ραντεβού-με-τον-κόσμο-της-η-333425

Με την πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη να αναβάλλεται χθες και το πρωτάθλημα της Super League 2 να μπαίνει ξανά σήμερα σε κλήρωση για τους δύο ομίλους, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανανεώνει το ραντεβού με τον κόσμο της για το Πανθεσσαλικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Βάσει προγράμματος οι κυανόλευκοι θα έπαιζαν χθες για την πρεμιέρα της Super League 2, αλλά η δικαίωση της Ζακύνθου και εν συνεχεία της Καβάλας, έβαλαν και πάλι φρένο στο πρωτάθλημα και σήμερα η διοργανώτρια αρχή θα ξανακάνει την κλήρωση του πρωταθλήματος, ευχόμενη… καλό μήνα και καλή σέντρα, με την ομάδα του Ιονίου να τοποθετείται στον Νότιο όμιλο και εκείνη της Καβάλας στον Βόρειο, όπου βρίσκεται και η Νίκη Βόλου.

Στο μεταξύ, η κυανόλευκη ΠΑΕ έκανε γνωστό χθες πως όσοι φίλαθλοι προχώρησαν στην αγορά εισιτηρίου για το παιχνίδι με την Ξάνθη, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τα χρήματα τους, με τους κυανόλευκους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Πανθεσσαλικό, από το επόμενο Σαββατοκύριακο, μιας και για την ερχόμενη Κυριακή υπάρχει εντός έδρας υποχρέωση της ΠΑΕ Βόλος με τον Αρη για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Η επιστροφή των χρημάτων θα ξεκινήσει από σήμερα και θα είναι δυνατή η επιστροφή μέχρι μεθαύριο Τετάρτη. Η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, ευχαριστεί όσους φίλους της ομάδας προμηθεύτηκαν ήδη εισιτήρια για την ακυρωθείσα αναμέτρηση με την Ξάνθη και τους ενημερώνει πως προτίθεται να επιστρέψει σε όλους τα χρήματά τους.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 1/11 (σ.σ. σήμερα), έως και την Τετάρτη 3/11, σας επιστρέφουμε το καταβαλλόμενο πόσο, από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (πρωί 9:30-14:30) και από τα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» (απόγευμα 16:30-20:30), με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου που αγοράσατε.

Η προσμονή μας να συναντηθούμε στο γήπεδο παραμένει αναλλοίωτη! Ραντεβού στο Πανθεσσαλικό».

Σημειώνεται πως η ΠΑΕ Νίκη Βόλου μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο, και την αναβολή τους πρωταθλήματος, ζήτησε εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, με την ελπίδα αυτή τη φορά να εισακουστεί, ειδικό κλειδάριθμο, προκειμένου οι εντός έδρας αγώνες να μη συμπίπτουν με εκείνους της ΠΑΕ Βόλος για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Στις 12:00 η κλήρωση

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει για τη νέα… κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2: «Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε ομόφωνα:

Α. Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 κατά μια εβδομάδα (6-7.11.2021).

Β. Την ένταξη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα στον Βόρειο Ομιλο και της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στον Νότιο Ομιλο του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Γ. Η κλήρωση θα διεξαχθεί σε live streaming τη Δευτέρα 1.11.2021 (σ.σ. σήμερα) στις 12:00».

Ο αριθμός των ομάδων της Super League 2 άλλαξε, με τις ΠΑΕ να ανέρχονται πλέον στις 34, μετά την είσοδο Καβάλας και Ζακύνθου.

Οι δύο όμιλοι:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Ηρακλής (επίσημα Τρίγλια), Καβάλα, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Ολυμπιακός Β’, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β’, Πιερικός, Τρίκαλα.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Διαγόρας Ρόδου, Επισκοπή, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Καραϊσκάκης ΑΕ, Κηφισιά, Λεβαδειακός, ΟΦ Ιεράπετρας, Παναθηναϊκός Β’, Ρόδος, Χανιά.

ΠΣΑΠ: «12η αναβολή σε 1,5 χρόνο »

Την αναβολή της έναρξης της Super League 2 σχολίασε μέσω ανάρτησης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, λέγοντας πως είναι το πιο ανοργάνωτο πρωτάθλημα στον κόσμο. Η ανάρτηση του ΠΣΑΠ: «Το πιο ανοργάνωτο πρωτάθλημα του κόσμου ανέβαλε την έναρξή του για 12η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο, 3 ώρες πριν την σέντρα των αγώνων. Επόμενη υποψήφια ημερομηνία η 6η Νοεμβρίου και εμείς εάν δεν ακούσουμε το σφύριγμα του διαιτητή δεν πιστεύουμε τίποτα. Αυτό που από καιρό φοβόμαστε είναι ό,τι με εσάς, συνέχεια έχει και πιο κάτω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου