Μίλησε για λύση που ικανοποιεί ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και ΕΡΤ ο Οικονόμου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-26, 22:24:41
Μίλησε για λύση που ικανοποιεί ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και ΕΡΤ ο Οικονόμου

Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου συναντήθηκε σήμερα Τρίτη (26/10) η επιτροπή της Super League 2 για τα τηλεοπτικά μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ. 

Στο ραντεβού ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για λογικά αιτήματα των ομάδων και για ανάγκη εξεύρεσης λύσης που θα αφήνει ευχαριστημένες τις ομάδες και την ΕΡΤ. 

Η ενημέρωση της διοργανώτριας:

"Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Γιάννη Οικονόμου, παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με την επιτροπή της Super League 2, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο, τους Αντιπροέδρους κ. Χαράλαμπο Σταμούλη και Αχιλλέα Μπίκα, τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Κηφισιά κ. Χρήστο Πρίτσα, της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ κ. Κωνσταντίνο Καραπαπά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β’ κ. Ιωάννη Παναγιωτίδη.

Ο κ. Οικονόμου άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τις αναλυτικές θέσεις της Super League 2 σχετικά με τη διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος με την ΕΡΤ και συμφώνησε ότι τα αιτήματα των ομάδων είναι λογικά.

Τόνισε, μάλιστα, ότι θα συζητηθεί άμεσα το θέμα με το εποπτευόμενο από τον ίδιο ΔΣ της ΕΡΤ, ώστε να εξευρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί και τις ανάγκες του αναβαθμισμένου πρωταθλήματος της SL2, μετά την αναδιάρθρωση και τα αυστηρότατα κριτήριά της, αλλά και τα συμφέροντα της ΕΡΤ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης, είχε καταλυτική συμμετοχή στη συζήτηση, επαυξάνοντας επί των δίκαιων αιτημάτων της Super League 2.
Η Super League 2 ευχαριστεί αμφότερους τους Υπουργούς για το ενδιαφέρον τους και αναμένει σύντομα τις εξελίξεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε ένα αίσιο τέλος την προσπάθεια που καταβάλλεται τις τελευταίες εβδομάδες για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος".

 
 
 
 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=